Misforstå meg rett

Dette er programmet som kommer til å endre livet ditt. Vi; Eirin, Kristin og Ragne er tre sambrodere som sammen snakker om alt og ingenting.

Abonnér: RSS

TikTokt

Bli med tokt, TikTokt! Marcus og Didrik skal prøve å bli store på den underlige plattformen og navigere oss gjennom TikToks ruskete farvann. Vil de klare å løse algoritme-mysteriet eller vil de forlise i havet av dansende ungdommer? Tune in og bli med på reisen!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Lite streit

Lite Streit er et mindre streit intervjuprogram. Her blir man kjent med kulturpersonligheter i Norge på en lite streit måte. I episodene dukker vi nedom fagfeltet til gjesten, men fokuset ligger i at den morsomme og interessante samtalen skal overdøve den firkantede praten.

Abonnér: RSS

Stuck i Bergen

Oda og Marie! To venninner fra Oslo som prøver å få livet på stell som nye studenter i Bergen. Vi stuck her i flere år og snakker om hvordan dette går, om dårlige leiligheter, nedturer, oppturer og ting som er dritflaut. Vi prøver å orientere oss i Bergen ved å teste de beste og verste stedene, og vi skal prøve å bruke våre unike opplevelser fra hverdagen for å hjelpe oss selv og dere som også er i vår situasjon.

Abonnér: RSS

Lillelørdag

Hvem har bestemt at vi ikke kan feire helg midt i uka? I gamle dager var onsdag dagen tjenestefolk fikk fri på kvelden som kompensasjon for arbeid i helgene. Tjenestefolkene kunne gå på dans, kafé og treffe andre i hyggelig samvær, aktiviteter man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Det blir kanskje ikke dans og kafé hos oss, men vi lover verdens hyggeligste samvær!

Abonnér: RSS

Gleeklubben

Velkommen til Studentradioens kuleste klubb! Velkommen til Studentradioens kuleste klubb – Gleeklubben! Medlemmene Ayla, Tora og Marit vil hver uke ta for seg den en gang populære serien Glee – episode for episode. Klubben arrangerer blant annet bingo, temaaftener og gossipkvelder! Har du lyst til å være der det skjer? Bli med i Gleeklubben!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Til deg

I denne podcasten får du høre historier fra mennesker rundt meg i livet og kanskje inspirerer de deg også? Har du noen gang tenk på den samtalen du hadde med vennen din? At noen andre også burde ha hørt den samtalen. Enten fordi den er sinnsykt morsomt, rar , inspirende eller sår. I denne podcasten får du høre historier fra mennesker rundt meg i livet og kanskje inspirerer de deg også?

Abonnér: RSS

The Echo Chamber

Brusselbobla

Vil du vite mer om EU enn vennene dine? I dialog mellom student Thea Lovise Vie og kunnskapsrike brusselfolk vil vi ta deg gjennom ei verd som er større enn du trur. Bli med oss inn i bobla for å kunne meir om EU enn vennane dine!

Abonnér: RSS

Piggtråd

Sørlandsperla Vegard og nekrosisten Andreas står for den tyngste, hardeste og mest brutale musikken på norsk radio, men du får også farlige mengder pisspreik, humor og stemning på kjøpet!Ekte metall ruster aldri, og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!

Abonnér: RSS

Læra å lika

Læra å lika er reisen til å bli altetende, å like alt. Er det mat du ikke liker, men er lysten på å like? Er du student og trenger råd om mat? Er du bare generelt matinteressert? Da er dette podkasten for deg!

Tegneserieligaen

Tegneserieligaen er Studentradioen i Bergens podkast om tegneserier og superhelter. Hver uke tar vi tak i en kjent tegneserie fra superheltuniversene, og tar et dypdykk inn i historien, kunsten og karakterene.

Abonnér: RSS

Bremsespor

Bremsespor er programmet hvor du kan høre om alt som omhandler formel 1, motorsportens mest ekstravagante og interessante divisjon. Vi tar for oss de siste løpene, intrigene, historiske begivenheter og mye mer. Med en lettbent tilnærming til sporten er dette programmet som passer for de ferskeste fans til de største fanatikerne.

Abonnér: RSS

Freddan før meddan

Freddan før Meddan er et program som kaster et blikk tilbake på uka som har vært, både gjennom nyhetsbildet og personlige eventyr. Vi varmer også opp til helgen med løssluppen preik og annen moro.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Terapi i det fri

To gutter som snakker om det vi har opplevd i løpet av uka som har gått. Vi diskuterer tanker, meninger og ting vi kommer på som de færreste har klart å sette ord på før oss. Historier, tips og sikkert en god del avsporinger. Velkommen til vår ukentlige terapitime med Emil Nordpoll og Stian Tonning.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Jedirådet

Jedirådet er en norsk Star Wars podcast fra Studentradioen i Bergen. I denne podcasten tar vi for oss Star Wars canon. Vi diskuterer historien til universet, finner forbindelser, lukker plotholes og diskuterer Star Wars.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Potter-generasjonen

Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Meningen med livet

Ligger du ofte våken på natten og tenker på de store spørsmålene i livet? Vi har i hvert fall aldri pause fra vår store hjerneaktiviet. Nå har vi lyst til å prøve å finne svar på noen av disse spørsmålene. Vi skal innom alt fra stjernestøv, til forelskelse, død, personlighetstrekk og spiritualisme, samt møte spennende mennesker som lever på uvanlige måter. Bli med oss på denne reisen hvor store spørsmål blir diskutert av ganske små hjerner.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Criminalis

Ran, drap og narkotika – her har politiet satt sperrelinje over hele saken, og vi sitter på første rad. Bli med oss i det vi dykker i dypet av norske kriminalsaker og lærer mer om en mindre kjent side av norsk historie. Ikke alle lever på riktig side av loven, og det er de du får høre om her. Lytt til Criminalis hver mandag klokken 13:00-14:00!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Fortiden demrer

Har du noen hull i historiekunnskapene? Fortiden Demrer tar for seg alle de historiske temaene du angrer på at du sov bort på skolen. Her kan du høre om alt fra romersk gastronomi, Ghengis Khan, den kalde krigen, og alt annet i mellom. I programmet legger Olav, Eirik og Tobias frem historiske temaer både for historienerder, og de som ønsker å bli det.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

No Way

Welcome to No Way! An international student radio show of Bergen. In this show we will talk about the news in Norway and interesting topics for international students, do interviews with different people and discover the uncharted world of alternative music.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Cup er Cup

Glem Mot i Brøstet, Skal vi stupe og resten av Sven Nordins verk. Dette er en deilig blanding av søtt og salt. Her kan alt skje. Disse kællene fra seychellene vil underholde alle fra Trabzon til Gabon, Vaduz til Aarhus og hele veien tilbake igjen. Selv om vi ikke har noe med fotball eller Norgesmesterskapet å gjøre, har hans kongelige høyhet varslet at han kommer for å overvære finalen i desember.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Forskningsfronten

Forskningsfronten er studentradioens nye program om forskning og akademia. Målet med programmet er at dagsaktuell forskning skal bli forståelig og tilgjengelig for folk flest.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Opplyst

Vi opplyser deg om de viktigste studentnyhetene, og gir deg spennende debatter og reportasjer hver fredag.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Kjennskap og Vennskap

Er du nysgjerrig på mennesker og mellommenneskelige relasjoner?Mikael, Nicolas og Eivind utfordrer sin egen forutinntatthet og uvitenhet, og oppsøker personer med helt andre interesser enn seg selv (enn så lenge). I tillegg får du bli med på et dypdykk i vitenskapen bak relasjoner for å komme enda tettere på både kjennskap og vennskap.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Marmor er din venn

Din venn, er Marmor.To gutter, tusenvis av venner, kilokvanter med latter, men bare et show. Dette er Marmor er din venn. Programmet for deg som er hypp på nye venner gjennom radioapparatet.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Live i Studio

Et Rikere Sinn

Et Rikere Sinn er radioprogrammet som gir deg svar på spørsmål du ikke visste at du hadde. Hver uke har vi med oss et knippe av verdens mest intelligente og interessante mennesker i studio, som garanterer kreative løsninger på komplekse problemer. Gjennom finurlige spalter dyrkes fjas, aktualitet, samfunn og kunnskap, i den rekkefølgen. Et Rikere Sinn er til enhver tid ditt idelle quizlag, men samtidig din beste fiende, hva enn det betyr. Men en ting kan vi garantere: Du vil få et rikere sinn!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Forever Alone

Tinder, Happn og god gammeldags sjekke-opp-på-byen. Kiri og Ida tar en for laget og finner ut hva som faktisk funker i søket på den store kjærligheten.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Lokalt, Ikke Sentralt

Fire ungdommer med et mål om å få ut livsstilen til utelandske og fødte bergensere.Hver eneste uke utvider de kulturen og forklarer verden sånn som de ser den.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Reality Check

Som en forlengelse av Paradisetimen kommer Reality Check – programmet som sørger for at du holder deg 110% oppdatert. Hvem har imponert mest? Hvem gjør oss mest startruck og hvem bærer vi mest gnag til? Dette i tillegg til flere høydepunkter, oppsummeres hver uke med innblikk i og tilbakeblikk på det som måtte røre seg innen reality. Vi snakker lavkultur på høyt nivå! Dette er med andre ord radioprogrammet for deg som elsker reality-TV

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Én Time, Én Låt

Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.

Abonnér: / Alle episodene

Tinnitøs

Programmet for deg som er litt støkk i musikkverdenen og ser etter forslag til ny musikk på tvers av sjangere.

Abonnér: RSS Alle episodene

Brunsj

Brunsj

Brunsj er Studentradioens ukentlige «best of»-magasin, hvor vi gir deg høydepunkter fra uken som har gått. Hør etter for de beste reportasjene, de beste intervjuene og den beste musikken.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Live i Studio

Radioprogram Med De Andre Gutta

I en ellers global Studentradio er Radioprogram Med De Andre Gutta det navlebeskuende alibiet som tar en titt på mediebransjen, å lage radio og generell produksjon.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Vår Lokale Pub

Vår Lokale Pub

Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Live i Studio

Eventyrlig

Eventyrlig tar folkeeventyr på alvor.
Fetterne Frode og Espen leser opp og problematiserer de folkekjære eventyrne, og så spør de ungarske Ferenc hva han egentlig synes om dem.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Live i Studio

Presspodden

Presspodden er en podkast om unødvendig press.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Kvinneguiden

Studentenes Sosiale Håndbok

Studentens sosiale håndbok er programmet som hjelper deg med å bli et mer sosialt, utadvendt og likbart menneske. Er du lei av å havne i kleine situasjoner og samtaler, ikke vite hvordan du skal håndtere sosiale relasjoner og situasjoner eller ønsker rett og slett å bli bedre på selve livet? Da er dette programmet for deg.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Live i Studio

Kronisk Norsk

Kronisk norsk er et humoristisk, satirisk, ironisk og dyptgravende journalistisk prosjekt på Studentradioen i Bergen. Det var Inger-Marie Ytterhorn politikeren fra Norges desidert mest usjarmerende politiske parti, nemlig det kroniske uelegante partiet FRP som kom med denne frasen en novemberdag i 2018. Dette skulle skape stor uro i nasjonen og selv Siv Jensen måtte på banen for å unnskylde, men har ordet en verdi? Finnes det noe som er «kronisk norsk»?

Abonnér: RSS / Alle episodene

Live i Studio

Kollektivet

I SNL går beskrivelsen av av et kollektiv slik: ‘’Kollektiv, fellesskap, f.eks. om en del personer som bor sammen; (adj.) felles, samlet.’’ Det ser lett ut på papiret, men hvordan fungerer egentlig dette i praksis? Når det blir samlet en gjeng av like uvitende unge mennesker som alle prøver å finne ut hvem de er her i livet, oppstår det problemer! I Kollektivet forsøker vi å guide dere gjennom denne jungelen av normer og regler.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Live i Studio

Bekymringsmelding

Bekyringsmelding er to studenters reise gjennom alle tenkelige ting en kan bekymre seg for i hverdagen. Vi vil ikke bare prøve å finne løsninger på våre bekymringer, men også finne helt nye ting å bekymre oss for.

Abonnér: RSS / Alle episodene

9 til 5

9 til 5 er et program som forsøker å undersøke de forskjellige yrkene som finnes der ute. Sammen med Egil, Fredrik og Amund skal både lytterene og dem selv bli klokere på hvilke yrker som finnes og hvordan det er å ha dette som jobb.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Søndagsskolen

Søndagsskolen

I Søndagsskolen tilbyr vi tips og triks krydret med vitseri om hva søndagen kan bli. En kort og en lang Askerbøring, begge avdanka TenSing-gutter. Erik og Jakob råder om hvordan en ellers kjip søndag kan bli din nye favorittdag. Og Leanda da, selvsagt.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Practice Squad

Practice Squad tar for seg alt som har med NFL og amerikansk fotball å gjøre. De største kampene, de viktigste spillerne og de villeste hendelsene i verdens mest underholdende liga havner under lupene hos Eirik Revke Thorsheim og Truls Lier hver onsdag fra kl 14:00 på Studentradioen i Bergen.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Oppholdstillatelse

Lurer du på hvordan det er å være ikke-hvit nordmann? Lurer du på hvordan det er å ha identitetskrise annen hver dag, eller hvordan man skal reagere når man blir spurt om hvor man kommer fra? Miryam, Keziah og Shayan tar opp aktuelle temaer fra et flerkulturelt perspektiv. Hvit eller ikke, oppholdstillatelse eller ei, da er dette programmet for deg!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Nyhetsuka

Nyhetsuka er Studentradioens nyhets- og debattprogram for studenter. Vi holder deg oppdatert på de viktigste studentnyhetene, og gir deg spennende debatter og reportasjer hver fredag kl 11:00 og som podcast.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Type

Type er et program om steriotypier og subkulturer man kan finne i Norge.
Tre studenter med forskjellig utgangspunkt vil komme til bunns i alle menneskene rundt oss, og alle typene man kan finne omkring oss.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Utenfor Spekteret

Utenfor Spekteret tar opp viktige problemstillinger og setter de i perspektiv. Alt fra seksualitet, tilhørighet og kjærlighet; vi snakker om interessante temaer knyttet til identitet.
Hør oss på Studentradioen i Bergen mandag fra 10:00-11:00!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Assemble

SriBs Assemble tek deg gjennom alle filmane i Marvel sitt kino-univers. Alle filmane frå Iron Man i 2008 til Avengers 4 i 2019 blir diskutert i kvar sin episode.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Radioteateret

Sceneloftet

Immaturus’ radioteater er et samarbeidsprosjekt mellom Studentteateret Immaturus og Studentradioen i Bergen.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Live i Studio

Live i Studio

LIVE I STUDIO! På Studentradioen i Bergen, er programmet som inviterer hvem som helst, ja både fugl og fisk som gjester i et storslått talkshow! Her prøver vi å fange essensen av alle de fantastiske menneskene som finnes i verdensmetropolen Bergen. Selv om dagen regntung, kan du alltid lene deg tilbake med LIVE I STUDIO!

Abonnér: RSS / Alle episodene

Nørdi

Nørdi handler om fantasy og science fiction i begrepets videste definisjon. Vi ønsker å vise deg spennvidden innenfor disse to sjangerene, og vil på veien ta opp temaer som zombier, alver, romfart, realisme og magi.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Mensaklubben

Vi får et innblikk i livet til Ole Markhus og Sjur Koppen, og deres stadige mislykkede forsøk på å komme seg gjennom livet uten å kludre det til. Programmet byr på både spalter og morsomme gjester hver uke, og lover god stemning!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Ubehagelig godt

Følg Dina og hennes venner når de snakker om sine egne opplevelser bak lukkede dører, med blant annet uønsket finger i rumpa, uventet trekant, skam over antall sexpartnere, refleksjoner over egen seksualitet og enda flere emner.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Jentegarderoben

Jentegarderoben viser jentene sine sanne ansikter og utforsker de forskjellige aspektene ved det å være jente. Forhåpentligvis skjønner både de og du litt mer av hvorfor jenter sprenger kredittkortgrensene gang på gang, gråter i fylla, spiser i sengen og leter etter menn som ligner på deres fedre.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Sitat Slutt

Sitat slutt er humorprogrammet som kaster seg over den siste ukens sitater med iver og faenskap. Folk sier mye dumt, og vi er her for å ta dem på det.

Abonnér: RSS / Alle episodene

I Grevens Tid

I Grevens Tid er et program av historieinteresserte for historieinteresserte.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Landet Ditt

Hver uke kan du bli offer for kvasiintelligente analyser, debatter med skremmende lave konsekvenser og kunnskap vi stjeler fra drømmefangeren til Frank Aarebrot.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Sånne som oss

Programlederne sitter på hver sin side av fjellet og inviterer folk til å dele sine historier og fortellinger. Hvilke utfordringer og oppdagelser gjør man seg som ung i Norge i dag? Det vil Sånne som oss finne ut av. Hver uke bringer vi nye og spennende temaer på lufta.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Flate Sko

Flate Sko

Flate Sko er programmet som inviterer aktuelle gjester til en uformell prat om musikk, litteratur, mat, teater eller kunst. Lavterskel kulturprogram med fokus på kulturbyen Bergen.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Ettersmak

Studentradioens eget matprogram gir deg hver uke restaurantanmeldelser, intervjuer med ulike matentusiaster og tips om hvordan mathverdagen din kan bli litt mer spennende.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Med Gandalf til Galaksen

Med Gandalf til Galaksen

Fantasy og science fiction i begrepets videste definisjon. Vi ønsker å vise deg spennvidden innenfor disse to sjangerene, og vil på veien ta opp temaer som zombier, alver, romfart, realisme og magi.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Radio Eldrebølgen

Radio Eldrebølgen

Den desidert koseligste halvtimen på radio. Johanne og Joachim loser deg gjennom en halvtime i uken med kamferdrops, sykdomsprat og gamle slite grammofonplater

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Morgendagens Helter

Morgendagens Helter handler om tanker, følelser og problemstillinger som oppstår når unge uselvstendige voksne entrer samfunnet og må klare seg selv!

Abonnér: RSS / Alle episodene

Den Gode Samtalen

I Den Gode Samtalen inviteres snodige mennesker på besøk for å slå av en prat. Ingenting er planlagt annet enn at capsene skal være bak fram og at det skal skytes fra hofta.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Natta

“Natta”, eller “god natt”, eller “gå og legg deg”, eller “ligg med meg”, eller “NEI, jeg vil ikke!”, eller “sov godt, natta, takk for i dag, ser deg i morgen”. Natta, er en podcast for deg som sliter med å sove.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Glimt

“Glimt er programmet som utforsker dagens samfunn gjennom å se på kulturelle utrykk.”

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Vitenskrap

“Illustrert Vitenskap” møter “QI” møter “Newton” alt mellom himmel og magma i en populærvitenskapelig blanding.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Studentersamfunnet på radio

I samarbeid med Studentersamfunnet i Bergen sender Studentradioen opptak av møter og debatter, hver torsdag kl. 21:00.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Førtito

I det høye hus bestemmer Førtito hva som er kult innen nerdenisjene hver uke. Med faste spalter, og koseprating seg imellom, ledsager de deg trygt gjennom det høgaste!

Abonnér: RSS / Alle episodene

Tidig

Tidig består av Christoffer Andreas Dedekam Schjelderup og Thomas Anthun Nielsen. Christoffer er nestoren i Stand Up Bergen og fulltidskomiker – ender med kontroversielle uttalelser og harde spark til de som fortjener det.

Vinterhagen

Vinterhagen er humorprogrammet som tar kosen på alvor! Olav Svarstad Haugland og Christian Fredrik Mikkelsen er duoen bak den selvutnevnte tittelen «Norges mest folkelige nisjeprogram», programmet der både de gode, og ikke fullt så gode samtalene blir satt i sentrum.

Abonnér: RSS / Alle episodene

Kommentarfeltet

I Studentradioens dunkleste studio sitter Kommentarfeltet, og vår oppgave er å representere alle de dedikerte internettkrigerne der ute. Vi er kommentarfeltets ansikt utad – på radio.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Innovasjon Norge

Når yndlingsbrusen din skal slutte å produseres i 1,5 litere eller en skandaløs kollektivtransportbehandling har tatt sted, er Innovasjon Norge der – klare til å finne en løsning alle kan være enig i.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Statskuppet

Statskuppet er programmet som tar opp det vi alle lurer på, hva hadde skjedd med vårt kjære land Norge om noen andre satt på makten?

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Bakvendtland

”For i bakvendtland, der kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann.” Slik låter sangen til Alf Prøysen og mottoet til de tre glade guttene i Bakvendtland; Mats, Joakim og Mathias – En time hvor alt kan skje.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Asosialistisk Venstreparty

Asosialistisk venstreparty er studentradioens 100% likestilte program om kjønn – i begrepets videste forstand. Hver uke presenteres mer eller mindre veloverveide analyser av alt fra reality-TV og ekstremsosialdemokratiske overgrepsmenn til forskningsjournalistikk og kjønnspolitisk aksjonisme.

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3

Bulldozer

Bulldozer ruller over mediebildet ved å ta for seg både nyheter og sladder. Vi intervjuer aktuelle personer og vurderer nye mediefenomen. Bulldozer utgjør en unik blanding av lettbeinthet og seriøsitet med fokus på det første.

Abonnér: RSS

Det korteste strå

Vi i Det Korteste Strå ser på alt som en sosial utfordring. Utfordringene kan være både kjente og ukjente, og i hver sending gir vi deg et dypdykk inn i ulike utfordringer ved å invitere relevante gjester som forteller oss hvordan det er å leve med ukens korte strå.

Abonnér: RSS / Hjemmeside / Promobilde #1 / #2

Dønn i støtet

Hver tirsdag kl. 1300 er Anette, Alisa og Cecilie DØNN I STØTET på Studentradioen i Bergen. Vi er et nytt, temabasert musikk- og utelivsprogram som skal bevise at alt har et soundtrack. Tre jenter med en ganske bred musikksmak av roter rundt i sjangre, perioder og populærkulturen generelt, men alltid ende opp i Bergen, her og nå.

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3 / #4

Emomandag

Fra gretten til glad på 30 minutter. Klokken 10 hver mandag fikser Marie og Anna ukestarten for deg.

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3

Flytende Rente

Flytende Rente er Studentradioen i Bergen sitt nye humorprogram (med en syltynn tilknytning til økonomi). Hver søndag klokken 12 hører du Hans Olav Ingholm og Knut Anders Thorset. Følg med når to distriktsforkjempere fanget blandt overurbaniserte Åsane-hipstere og latte-drikkende fiskehandlere gir ordet “folkelig” en ny betydning; et ord som FrP har fått lov til definere alene i alt for mange år. Kan den bindes? Ja. Bør du gjøre det? Nei.

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3

Fuzz

Fuzz er programmet for deg som elsker rock og hater lensmannen. Fra den grimme låven på høyden av Bergen, sprer necronissene Knut Gigstad, Rolf Oldeide & Torger Havåg sin eder og galle over eteren i form av de tøffeste, hardeste og nyeste vrælene innen rock, pönk & metall!

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3 / #4

Grenseland

I radioprogrammet Grenseland blir samfunnets normer og forventninger revet opp ved roten, ja kanskje til og med latterliggjort. Vi sier det alle tenker, men ingen tør å si, og hvis du er i en kinkig situasjon kan du forhåpentligvis få noen råd på veien.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Gult Kakestykke

Gult Kakestykke er ein triviabasert historiehalvtime. Kvar veke finn me dei beste historiene frå fortida — gjerne med eit glimt i auget. Gult Kakestykke går ikkje i breidda, men har som mål å gi deg anekdotene som gjer deg mest interessant på vorspiel.

Abonnér: RSS / Promobilde #1

Hodgepodge

Hodgepodge is a hodgepodge of international students presenting their views on various aspects of Norway, discussing both serious and light-hearted topics. They hope to always brighten your Monday mornings as they explore what it means to be an exchange student in Bergen.

Abonnér: RSS

Homegrown

An English-speaking program hosted by Anthony and Mr. Pauly, two Aussies who focus on the local music scene, as well as cultural phenomena from the Hordaland region.

Abonnér: RSS

Kesam Stasjon

Et lærerikt underholdningsprogram hvis mål er å gjøre de dumme smartere, og de smarte dummere. Magnus fungerer som stasjonsmester O. Tidemann, med Steffen og Mike som sidekicks.

Abonnér: RSS / Hjemmeside /Promobilde #1 / #2 / #3 / #4 / #5 / #6

Komfortsonen

Vi er lei av at janteloven dominerer dagens samfunn. Hva har skjedd med å si ja uten at man skal få så mye pes for det senere? Andre menneskers stemmer blir vår komfortsone, og dette er vi lei av!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Kollektivtrafikk

Husokkupantene i Kollektivtrafikk lager fest i forskjellige studentkollektiv i Bergen by. Forvent deg å bli kjent med alle studentene i de mer eller mindre muggete boligene, samt artister på besøk hjemme hos dem.

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 /#3

Kunnskapsløftet

Kunnskapsløftet er et debatt- og magasinprogram som tar opp aktuelle saker og fenomen innen vitenskap, forskning, kultur og samfunnsdebatt på Studentradioen i Bergen

Abonnér: RSS / Promobilde #1

Lydsjekk

Lydsjekk er et musikalsk profilprogram hvor vi møter folk som på et eller annet vis jobber eller driver med musikk- Vi vil gi deg et bilde av en artist eller et band gjennom musikk og intervju.

Abonnér: RSS / Promobilde #1

MMA-revyen

Norges første nyhetsmagasin om MMA. Vi tar ukentlig for oss aktuelle nyhetssaker, dyptgående analyser av kamper, og intervjuer med fightere og andre tilknyttet det norske og internasjonale MMA-miljøet.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

På lærarrommet

Har du nokon gong lurt på kva som skjer bak lærarrommets lukka dører? No har du sjangsen til snike deg med! På lærarrommet er eit prateprogram om alt mellom himmel og jord. Mest slarv, mindre elevprat, nett slik vi likar det. Vi som sit på lærarrommet er Lektor Veim og Adjunkt Oterhals, og vi deler gjerne kaffi, kake og uvanlege oppdagelsar med deg kvar sundag frå 11 til 12. Vi garanterer at du lærer noko nytt, om det er noko nyttig er ei anna sak.

Abonnér: RSS

Råmiks

Eit diktprogram med lågt tyngdpunkt.

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3 / #4

Sivilisasjonen

Vi graver frem de fineste juvelene i samfunnets smykkeskrin og gransker de med helt middels kritiske øyne – alt som påvirker sivilisasjonen er på vår agenda.

Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2

Smak

Har du noen gang lurt på hva slags musikk Davy Wathne hørte på da han var ung? Eller kanskje hvilken plate som var den første gutta i Casiokids kjøpte? I programmet Smak er det nettopp slike ting vi prøver å finne ut. Hver uke kommer det en mer eller mindre profilert gjest i studio, med sin egen platebunke.

Abonnér: RSS

Soft Science

Programmet for deg som liker vitenskap, men hater doktorgradsavhandlinger.

Abonnér: RSS / Promobilde #1

Studentnytt

Studentnytt tar opp det viktigste som har skjedd i studentverdenen i uka som gikk. Lokalt, nasjonalt og globalt. Hold deg oppdatert!

Abonnér: RSS

/usr

/usr er programmet for deg som er over gjennomsnittlig interessert i teknologi, IT og andre ting som har med prosessorer å gjøre. Ekstreme forhåndskunnskaper er ikke obligatorisk, da vi guider deg gjennom ledningjungelen for å vise deg hva som gjelder av hard- og mykvare og spår fremtiden i kretsene på RAM-brikker.

Abonnér: RSS / Promobilde #1

Touchdown

Norges eneste radioprogram om Amerikansk Fotball. Diskuterer NFL, fantasy, amerikansk fotball i norge og alt annet som passer.

Abonnér: RSS / / Alle episodene