• Potter-generasjonen

  Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Potter-generasjonen — iTunes / Alle episodene

 • Vår Lokale Pub
  Vår Lokale Pub

  Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Eventyrlig

  Eventyrlig tar folkeeventyr på alvor.
  Fetterne Frode og Espen leser opp og problematiserer de folkekjære eventyrne, og så spør de ungarske Ferenc hva han egentlig synes om dem.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Presspodden

  Presspodden er en podkast om unødvendig press.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Radioprogram Med De Andre Gutta

  I en ellers global Studentradio er Radioprogram Med De Andre Gutta det navlebeskuende alibiet som tar en titt på mediebransjen, å lage radio og generell produksjon.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Kronisk Norsk

  Kronisk norsk er et humoristisk, satirisk, ironisk og dyptgravende journalistisk prosjekt på Studentradioen i Bergen. Det var Inger-Marie Ytterhorn politikeren fra Norges desidert mest usjarmerende politiske parti, nemlig det kroniske uelegante partiet FRP som kom med denne frasen en novemberdag i 2018. Dette skulle skape stor uro i nasjonen og selv Siv Jensen måtte på banen for å unnskylde, men har ordet en verdi? Finnes det noe som er «kronisk norsk»?
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Kollektivet

  I SNL går beskrivelsen av av et kollektiv slik: ‘’Kollektiv, fellesskap, f.eks. om en del personer som bor sammen; (adj.) felles, samlet.’’ Det ser lett ut på papiret, men hvordan fungerer egentlig dette i praksis? Når det blir samlet en gjeng av like uvitende unge mennesker som alle prøver å finne ut hvem de er her i livet, oppstår det problemer! I Kollektivet forsøker vi å guide dere gjennom denne jungelen av normer og regler.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Bekymringsmelding

  Bekyringsmelding er to studenters reise gjennom alle tenkelige ting en kan bekymre seg for i hverdagen. Vi vil ikke bare prøve å finne løsninger på våre bekymringer, men også finne helt nye ting å bekymre oss for.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Kvinneguiden
  Studentenes Sosiale Håndbok

  Studentens sosiale håndbok er programmet som hjelper deg med å bli et mer sosialt, utadvendt og likbart menneske. Er du lei av å havne i kleine situasjoner og samtaler, ikke vite hvordan du skal håndtere sosiale relasjoner og situasjoner eller ønsker rett og slett å bli bedre på selve livet? Da er dette programmet for deg.
  Abonnér: RSS Podcastlink til Studentenes Sosiale Håndbok — iTunes / Alle episodene

 • Søndagsskolen
  Søndagsskolen

  I Søndagsskolen tilbyr vi tips og triks krydret med vitseri om hva søndagen kan bli. En kort og en lang Askerbøring, begge avdanka TenSing-gutter. Erik og Jakob råder om hvordan en ellers kjip søndag kan bli din nye favorittdag. Og Leanda da, selvsagt.Abonnér: RSS Podcastlink til Søndagsskolen — iTunes / Alle episodene


 • 9 til 5

  9 til 5 er et program som forsøker å undersøke de forskjellige yrkene som finnes der ute. Sammen med Egil, Fredrik og Amund skal både lytterene og dem selv bli klokere på hvilke yrker som finnes og hvordan det er å ha dette som jobb.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Practice Squad

  Practice Squad tar for seg alt som har med NFL og amerikansk fotball å gjøre. De største kampene, de viktigste spillerne og de villeste hendelsene i verdens mest underholdende liga havner under lupene hos Eirik Revke Thorsheim og Truls Lier hver onsdag fra kl 14:00 på Studentradioen i Bergen.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Oppholdstillatelse

  Lurer du på hvordan det er å være ikke-hvit nordmann? Lurer du på hvordan det er å ha identitetskrise annen hver dag, eller hvordan man skal reagere når man blir spurt om hvor man kommer fra? Miryam, Keziah og Shayan tar opp aktuelle temaer fra et flerkulturelt perspektiv. Hvit eller ikke, oppholdstillatelse eller ei, da er dette programmet for deg!
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Nyhetsuka

  Nyhetsuka er Studentradioens nyhets- og debattprogram for studenter. Vi holder deg oppdatert på de viktigste studentnyhetene, og gir deg spennende debatter og reportasjer hver fredag kl 11:00 og som podcast.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Nyhetsuka— iTunes / Alle episodene


 • Type

  Type er et program om steriotypier og subkulturer man kan finne i Norge.
  Tre studenter med forskjellig utgangspunkt vil komme til bunns i alle menneskene rundt oss, og alle typene man kan finne omkring oss.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Reality Check — iTunes / Alle episodene


 • Utenfor Spekteret

  Utenfor Spekteret tar opp viktige problemstillinger og setter de i perspektiv. Alt fra seksualitet, tilhørighet og kjærlighet; vi snakker om interessante temaer knyttet til identitet.
  Hør oss på Studentradioen i Bergen mandag fra 10:00-11:00!
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Utenfor Spekteret — iTunes / Alle episodene


 • Assemble

  SriBs Assemble tek deg gjennom alle filmane i Marvel sitt kino-univers. Alle filmane frå Iron Man i 2008 til Avengers 4 i 2019 blir diskutert i kvar sin episode.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Assemble — iTunes / Alle episodene

 • Radioteateret
  Sceneloftet

  Immaturus’ radioteater er et samarbeidsprosjekt mellom Studentteateret Immaturus og Studentradioen i Bergen.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Teaterpodden — iTunes / Alle episodene


 • No Way

  NO WAY is the international culture program for you, who is interested in the world, your cultural neighbors, and all the weird stuff they think the Norwegians do. We’ll keep you updated on who’s in the city, what’s going on and reveal all the weird and funny facts about you, your neighbors and places you’ve never heard of before.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene

 • Live i Studio
  Live i Studio

  LIVE I STUDIO! På Studentradioen i Bergen, er programmet som inviterer hvem som helst, ja både fugl og fisk som gjester i et storslått talkshow! Her prøver vi å fange essensen av alle de fantastiske menneskene som finnes i verdensmetropolen Bergen. Selv om dagen regntung, kan du alltid lene deg tilbake med LIVE I STUDIO!
  Abonnér: RSS https://itunes.apple.com/no/podcast/live-i-studio/id1297505971?mt=2 / Alle episodene


 • Nørdi

  Nørdi handler om fantasy og science fiction i begrepets videste definisjon. Vi ønsker å vise deg spennvidden innenfor disse to sjangerene, og vil på veien ta opp temaer som zombier, alver, romfart, realisme og magi.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Mensaklubben

  Vi får et innblikk i livet til Ole Markhus og Sjur Koppen, og deres stadige mislykkede forsøk på å komme seg gjennom livet uten å kludre det til. Programmet byr på både spalter og morsomme gjester hver uke, og lover god stemning!

  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Ubehagelig godt

  Følg Dina og hennes venner når de snakker om sine egne opplevelser bak lukkede dører, med blant annet uønsket finger i rumpa, uventet trekant, skam over antall sexpartnere, refleksjoner over egen seksualitet og enda flere emner.

  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Jentegarderoben

  Jentegarderoben viser jentene sine sanne ansikter og utforsker de forskjellige aspektene ved det å være jente. Forhåpentligvis skjønner både de og du litt mer av hvorfor jenter sprenger kredittkortgrensene gang på gang, gråter i fylla, spiser i sengen og leter etter menn som ligner på deres fedre.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Sitat Slutt

  Sitat slutt er humorprogrammet som kaster seg over den siste ukens sitater med iver og faenskap. Folk sier mye dumt, og vi er her for å ta dem på det.

  Abonnér: RSS Podcastlink til Tidig — iTunes / Alle episodene


 • I Grevens Tid

  I Grevens Tid er et program av historieinteresserte for historieinteresserte.

  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Landet Ditt

  Hver uke kan du bli offer for kvasiintelligente analyser, debatter med skremmende lave konsekvenser og kunnskap vi stjeler fra drømmefangeren til Frank Aarebrot.

  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Sånne som oss

  Programlederne sitter på hver sin side av fjellet og inviterer folk til å dele sine historier og fortellinger. Hvilke utfordringer og oppdagelser gjør man seg som ung i Norge i dag? Det vil Sånne som oss finne ut av. Hver uke bringer vi nye og spennende temaer på lufta.

  Abonnér: RSS / / Alle episodene

 • Flate Sko
  Flate Sko

  Flate Sko er programmet som inviterer aktuelle gjester til en uformell prat om musikk, litteratur, mat, teater eller kunst. Lavterskel kulturprogram med fokus på kulturbyen Bergen.

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Flate Sko — iTunes / Alle episodene


 • Ettersmak

  Studentradioens eget matprogram gir deg hver uke restaurantanmeldelser, intervjuer med ulike matentusiaster og tips om hvordan mathverdagen din kan bli litt mer spennende.

  Abonnér: RSS / / Alle episodene

 • Med Gandalf til Galaksen
  Med Gandalf til Galaksen

  Fantasy og science fiction i begrepets videste definisjon. Vi ønsker å vise deg spennvidden innenfor disse to sjangerene, og vil på veien ta opp temaer som zombier, alver, romfart, realisme og magi.

  Abonnér: RSS /iTunes / Alle episodene

 • Radio Eldrebølgen
  Radio Eldrebølgen

  Den desidert koseligste halvtimen på radio. Johanne og Joachim loser deg gjennom en halvtime i uken med kamferdrops, sykdomsprat og gamle slite grammofonplater.

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Radio Eldrebølgen — iTunes / Alle episodene


 • Morgendagens Helter

  Morgendagens Helter handler om tanker, følelser og problemstillinger som oppstår når unge uselvstendige voksne entrer samfunnet og må klare seg selv!
  Abonnér: RSS Podcastlink til Tidig — iTunes / Alle episodene


 • Den Gode Samtalen

  I Den Gode Samtalen inviteres snodige mennesker på besøk for å slå av en prat. Ingenting er planlagt annet enn at capsene skal være bak fram og at det skal skytes fra hofta.

  Abonnér: RSS Podcastlink til Den Gode Samtalen — iTunes / Alle episodene


 • Natta, _____

  “Natta”, eller “god natt”, eller “gå og legg deg”, eller “ligg med meg”, eller “NEI, jeg vil ikke!”, eller “sov godt, natta, takk for i dag, ser deg i morgen”. Natta, _____ er en podcast for deg som sliter med å sove.

  Abonnér: RSS Podcastlink til Natta,_____ — iTunes / Alle episodene


 • Et Rikere Sinn

  Et Rikere Sinn er programmet som gir deg svar på spørsmål du ikke visste at du hadde. Hver uke har vi med oss et knippe av verdens mest intelligente og interessante mennesker i studio, som garanterer kreative løsninger på komplekse problemer
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Glimt

  “Glimt er programmet som utforsker dagens samfunn gjennom å se på kulturelle utrykk.”

  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Vitenskrap

  “Illustrert Vitenskap” møter “QI” møter “Newton” alt mellom himmel og magma i en populærvitenskapelig blanding.

  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Studentersamfunnet på radio

  I samarbeid med Studentersamfunnet i Bergen sender Studentradioen opptak av møter og debatter, hver torsdag kl. 21:00.

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Studentersamfunnet på radio — iTunes / Alle episodene


 • Førtito

  I det høye hus bestemmer Førtito hva som er kult innen nerdenisjene hver uke. Med faste spalter, og koseprating seg imellom, ledsager de deg trygt gjennom det høgaste!

  Abonnér: RSS Podcastlink til Vinterhagen — iTunes / Alle episodene


 • Tidig

  Tidig består av Christoffer Andreas Dedekam Schjelderup og Thomas Anthun Nielsen. Christoffer er nestoren i Stand Up Bergen og fulltidskomiker – ender med kontroversielle uttalelser og harde spark til de som fortjener det.

  Abonnér: RSS Podcastlink til Vinterhagen — iTunes / Alle episodene


 • Vinterhagen

  Vinterhagen er humorprogrammet som tar kosen på alvor! Olav Svarstad Haugland og Christian Fredrik Mikkelsen er duoen bak den selvutnevnte tittelen «Norges mest folkelige nisjeprogram», programmet der både de gode, og ikke fullt så gode samtalene blir satt i sentrum.

  Abonnér: RSS Podcastlink til Vinterhagen — iTunes / Alle episodene


 • Kommentarfeltet

  I Studentradioens dunkleste studio sitter Kommentarfeltet, og vår oppgave er å representere alle de dedikerte internettkrigerne der ute. Vi er kommentarfeltets ansikt utad – på radio.
  Abonnér: RSS / iTunes / Alle episodene


 • Innovasjon Norge

  Når yndlingsbrusen din skal slutte å produseres i 1,5 litere eller en skandaløs kollektivtransportbehandling har tatt sted, er Innovasjon Norge der – klare til å finne en løsning alle kan være enig i.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Statskuppet

  Statskuppet er programmet som tar opp det vi alle lurer på, hva hadde skjedd med vårt kjære land Norge om noen andre satt på makten?

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Statskuppet — iTunes / Alle episodene


 • Bakvendtland

  ”For i bakvendtland, der kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann.” Slik låter sangen til Alf Prøysen og mottoet til de tre glade guttene i Bakvendtland; Mats, Joakim og Mathias – En time hvor alt kan skje.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Asosialistisk Venstreparty

  Asosialistisk venstreparty er studentradioens 100% likestilte program om kjønn – i begrepets videste forstand. Hver uke presenteres mer eller mindre veloverveide analyser av alt fra reality-TV og ekstremsosialdemokratiske overgrepsmenn til forskningsjournalistikk og kjønnspolitisk aksjonisme.

  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3


 • Bulldozer

  Bulldozer ruller over mediebildet ved å ta for seg både nyheter og sladder. Vi intervjuer aktuelle personer og vurderer nye mediefenomen. Bulldozer utgjør en unik blanding av lettbeinthet og seriøsitet med fokus på det første.
  Abonnér: RSS


 • Det korteste strå

  Vi i Det Korteste Strå ser på alt som en sosial utfordring. Utfordringene kan være både kjente og ukjente, og i hver sending gir vi deg et dypdykk inn i ulike utfordringer ved å invitere relevante gjester som forteller oss hvordan det er å leve med ukens korte strå.
  Abonnér: RSS / Hjemmeside / Promobilde #1 / #2


 • Dønn i støtet

  Hver tirsdag kl. 1300 er Anette, Alisa og Cecilie DØNN I STØTET på Studentradioen i Bergen. Vi er et nytt, temabasert musikk- og utelivsprogram som skal bevise at alt har et soundtrack. Tre jenter med en ganske bred musikksmak av roter rundt i sjangre, perioder og populærkulturen generelt, men alltid ende opp i Bergen, her og nå.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3 / #4


 • Emomandag

  Fra gretten til glad på 30 minutter. Klokken 10 hver mandag fikser Marie og Anna ukestarten for deg.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3


 • Flytende Rente

  Flytende Rente er Studentradioen i Bergen sitt nye humorprogram (med en syltynn tilknytning til økonomi). Hver søndag klokken 12 hører du Hans Olav Ingholm og Knut Anders Thorset. Følg med når to distriktsforkjempere fanget blandt overurbaniserte Åsane-hipstere og latte-drikkende fiskehandlere gir ordet “folkelig” en ny betydning; et ord som FrP har fått lov til definere alene i alt for mange år. Kan den bindes? Ja. Bør du gjøre det? Nei.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3


 • Fuzz

  Fuzz er programmet for deg som elsker rock og hater lensmannen. Fra den grimme låven på høyden av Bergen, sprer necronissene Knut Gigstad, Rolf Oldeide & Torger Havåg sin eder og galle over eteren i form av de tøffeste, hardeste og nyeste vrælene innen rock, pönk & metall!
  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3 / #4


 • Grenseland

  I radioprogrammet Grenseland blir samfunnets normer og forventninger revet opp ved roten, ja kanskje til og med latterliggjort. Vi sier det alle tenker, men ingen tør å si, og hvis du er i en kinkig situasjon kan du forhåpentligvis få noen råd på veien.

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Grenseland — iTunes / Alle episodene


 • Gult Kakestykke

  Gult Kakestykke er ein triviabasert historiehalvtime. Kvar veke finn me dei beste historiene frå fortida — gjerne med eit glimt i auget. Gult Kakestykke går ikkje i breidda, men har som mål å gi deg anekdotene som gjer deg mest interessant på vorspiel.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1


 • Hodgepodge

  Hodgepodge is a hodgepodge of international students presenting their views on various aspects of Norway, discussing both serious and light-hearted topics. They hope to always brighten your Monday mornings as they explore what it means to be an exchange student in Bergen.
  Abonnér: RSS


 • Homegrown

  An English-speaking program hosted by Anthony and Mr. Pauly, two Aussies who focus on the local music scene, as well as cultural phenomena from the Hordaland region.
  Abonnér: RSS


 • Kesam Stasjon

  Et lærerikt underholdningsprogram hvis mål er å gjøre de dumme smartere, og de smarte dummere. Magnus fungerer som stasjonsmester O. Tidemann, med Steffen og Mike som sidekicks.
  Abonnér: RSS / Hjemmeside /Promobilde #1 / #2 / #3 / #4 / #5 / #6


 • Komfortsonen

  Vi er lei av at janteloven dominerer dagens samfunn. Hva har skjedd med å si ja uten at man skal få så mye pes for det senere? Andre menneskers stemmer blir vår komfortsone, og dette er vi lei av!

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Komfortsonen — iTunes / Alle episodene


 • Kollektivtrafikk

  Husokkupantene i Kollektivtrafikk lager fest i forskjellige studentkollektiv i Bergen by. Forvent deg å bli kjent med alle studentene i de mer eller mindre muggete boligene, samt artister på besøk hjemme hos dem.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 /#3


 • Kroppslig

  Vi setter kropp i fokus: både det fysiske, psykiske og det sosiale. Vi elsker å snakke om det du helst ikke vil høre – dette er tabuløs time med kroppslig nytelse!

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Kroppslig — iTunes / Alle episodene


 • Kunnskapsløftet

  Kunnskapsløftet er et debatt- og magasinprogram som tar opp aktuelle saker og fenomen innen vitenskap, forskning, kultur og samfunnsdebatt på Studentradioen i Bergen
  Abonnér: RSS / Promobilde #1


 • Lydsjekk

  Lydsjekk er et musikalsk profilprogram hvor vi møter folk som på et eller annet vis jobber eller driver med musikk- Vi vil gi deg et bilde av en artist eller et band gjennom musikk og intervju.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1


 • MMA-revyen

  Norges første nyhetsmagasin om MMA. Vi tar ukentlig for oss aktuelle nyhetssaker, dyptgående analyser av kamper, og intervjuer med fightere og andre tilknyttet det norske og internasjonale MMA-miljøet.

  Abonnér: RSS / Podcastlink til MMA-revyen — iTunes / Alle episodene


 • På lærarrommet

  Har du nokon gong lurt på kva som skjer bak lærarrommets lukka dører? No har du sjangsen til snike deg med! På lærarrommet er eit prateprogram om alt mellom himmel og jord. Mest slarv, mindre elevprat, nett slik vi likar det. Vi som sit på lærarrommet er Lektor Veim og Adjunkt Oterhals, og vi deler gjerne kaffi, kake og uvanlege oppdagelsar med deg kvar sundag frå 11 til 12. Vi garanterer at du lærer noko nytt, om det er noko nyttig er ei anna sak.
  Abonnér: RSS


 • Råmiks

  Eit diktprogram med lågt tyngdpunkt.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2 / #3 / #4


 • Sivilisasjonen

  Vi graver frem de fineste juvelene i samfunnets smykkeskrin og gransker de med helt middels kritiske øyne – alt som påvirker sivilisasjonen er på vår agenda.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1 / #2

 • Smak

  Har du noen gang lurt på hva slags musikk Davy Wathne hørte på da han var ung? Eller kanskje hvilken plate som var den første gutta i Casiokids kjøpte? I programmet Smak er det nettopp slike ting vi prøver å finne ut. Hver uke kommer det en mer eller mindre profilert gjest i studio, med sin egen platebunke.
  Abonnér: RSS


 • Soft Science

  Programmet for deg som liker vitenskap, men hater doktorgradsavhandlinger.
  Abonnér: RSS / Promobilde #1


 • Studentnytt

  Studentnytt tar opp det viktigste som har skjedd i studentverdenen i uka som gikk. Lokalt, nasjonalt og globalt. Hold deg oppdatert!
  Abonnér: RSS


 • /usr

  /usr er programmet for deg som er over gjennomsnittlig interessert i teknologi, IT og andre ting som har med prosessorer å gjøre. Ekstreme forhåndskunnskaper er ikke obligatorisk, da vi guider deg gjennom ledningjungelen for å vise deg hva som gjelder av hard- og mykvare og spår fremtiden i kretsene på RAM-brikker.

  Abonnér: RSS / Promobilde #1


 • Touchdown

  Norges eneste radioprogram om Amerikansk Fotball. Diskuterer NFL, fantasy, amerikansk fotball i norge og alt annet som passer.

  Abonnér: RSS / Podcastlink til Studentersamfunnet på radio — iTunes / Alle episodene