Din venn, er Marmor.

To gutter, tusenvis av venner, kilokvanter med latter, men bare et show. Dette er Marmor er din venn. Programmet for deg som er hypp på nye venner gjennom radioapparatet.

Lytt til Marmor Er Din Venn hver tirsdag 10:00-11:00!

Siste podcaster

 • S2E5: Lokal/Sentral
  Er du lokal eller er du sentral? Sentraliseringen her til lands er i full blomst og da henter vi like gjerne inn en aldri så liten ekspert. Gjesten idag er nemlig Elias fra podcasten, Lokalt ikke Sentralt. Lytt deg opp på våre meninger hva angår lokale ting, og ikke minst sentrale ting.
 • S2E4: TINDER
  Hadde Stalin fått mange matches på Tinder? Hadde Stalin blitt med som gjest på dette programmet? Svar på dette og mye annet får du i ukens episode av Marmor er din venn, temaet er nemlig Tinder, og da passer det utmerket at gjesten er Ingrid, hun går på NHH.
 • S2S2: MAT
  Mmmm! Det er jaggu deilig med mat! Hvilke måltid er det beste? Hva er best når du er dritings? Må du spise med sølvbestikk for at mat skal være digg? Du får alle svarene og litt til i ukens episode!
 • S2E1: COMEBACK
  WE BACK! Eller som det heter på norsk: VI ER TILBAKE! Marmor er din venn har sesongpremiere etter en lang sommerferie. Da er det jo ganske passende at dagens tema er comeback. MARMOR tar for seg alt det et comeback kan være og vel så det, vi lyttes!
 • 12.5: Musikk (Bonus!)
  Du trodde kanskje vi var død? Det er vi altså ikke, vi spanderte rett og slett på oss en bonusepisode! "Er det mulig?" Tenker kanskje du, og javisst er det det. Tema i dag er musikk, og dagens gjest er musikkelsker og hobbyfjellklatrer Sebastian. Vi hygget oss, det var latter, og det var sang. Håper du nyter bonusepisoden like mye som vi gjorde, peace and love, fred være med deg. Marmor OUT!
 • 12: Sesongavslutning
  Det er sesong 1 av Marmor er din venn sin siste episode, derfor er det vel noe naturlig at at tema er sesongavslutning. Vi kjører en nostalgitripp av de skjeldne, vi kjører priskåringer, tar for oss favorittøyeblikk og deler ut noen priser. Vi skal også ta for oss noen forventninger vi har til en potensiell sesong 2. Vi lyttes!

Alle artiklene til Marmor Er Din Venn