Din venn, er Marmor.

To gutter, tusenvis av venner, kilokvanter med latter, men bare et show. Dette er Marmor er din venn. Programmet for deg som er hypp på nye venner gjennom radioapparatet.

Lytt til Marmor Er Din Venn hver tirsdag 10:00-11:00!

Siste podcaster

 • S3E7 Hackerman
  Å stjele månen krever hacking Derfor trenger vi en hacker Derfor er Oscar på plass Han er en hacker Shoutout Vers Libre
 • S3E6_ Detek(halv)timen
  I denne ukens episode var planen å bare preike løst om detektiver, men så oppsto det et mysterium som måtte løses. Da var det enda godt at vi hadde en jæskla dyktig de3tektiv med oss i studio. Kom och hör alla i hoppa!!
 • S3E5: Til Ungdommen
  "Kringsatt av fiender" skrev Nordahl Grieg i diktet "Til Ungdommen". "Helt ærlig vi skal stjele månen, du burde joine" sa Marmor-gutta i episoden "Til Ungdommen". Gjesten er Jon Vassenden og han er vår nye ungdomsorganisasjonsleder.
 • S3E4: Zero Waste
  Senkveld er tilbake! Denne gangen er det snakk om Zero Waste, altså null avfall/boss/søppel. Dagens gjest er den eminente Hedda, en hobby zero waster. Nei, det er mer enn bare en hobby, det er faktisk en livsstil. Vi er verden, ta vare på jorden, ta vare på dere selv, og prøv å leve etter grunnleggende humanistiske idealer!
 • S3E3: Gambling
  Gambling kan være så mangt. Du kan gamble med livet, du kan gamble med penger, og du kan gamble på at dagens gjest skal sette opp casino i ditt navn slik at du kan tjene penger for å stjele månen. Gjesten heter Tony Thai og gutta i MarMor har fått seg et nytt gjengmedlem.
 • S3E2: HMS
  Enhver organisasjon med respekt for seg selv har en HMS ansvarlig. Dette gjelder selvfølgelig også Marmor er din (kriminelle) gjeng. Vi kickstarter gjengen med å få på plass første gjengmedlem, Andreas Tystad, som er vår nye HMS-ansvarlig.
 • S3E1: GJENG
  Sesongpremiere! Marmor redaksjonen er tilbake, men hvis du forventer det samme gamle har du gjort en kjempetabbe. Marmor er din venn har nemlig gjort en helomvending på programmet! Nysgjerrig? Da bør du ta deg en lytt

Alle artiklene til Marmor Er Din Venn