Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Kvinnehelse
  Forrige uke var tema mannehelse, og nå tar Kroppslig for seg kvinnehelse! Men hva er egentlig kvinnehelse, og hvorfor er det et eget tema? Og hva er egentlig greia med endometriose, og hvorfor burde man ta celleprøve? Sara, Marie og Henrik er i studio, og dette er noe av det de tar for seg i ukens sending!
 • Mannehelse
  David, Petter og Henrik er i studio, og benytter sjansen til å ha en sending om mannehelse! Men hva er egentlig mannehelse, og hvorfor trenger vi å snakke om det? Hva er det som skiller helsen til menn og kvinner, og hvorfor er det sånn? Dette, og mye mer, kan du bli litt klokere på i ukens sending!
 • Bivirkninger!
  I denne ukens epiosde av Kroppslig deltar vi i den hete debatten om corona-vaksinens mulige blodpropp sammenheng og har derfor bivirkninger som overordnet tema. Var du også klar over at det kan forekomme bivirkninger ved overforbruk av paracet? Med David, Petter og Marie i studio Produsent: Mina Landøy
 • Traumer
  Traumer er episodens tema. Hva er egentlig traumer? Og hvem kan få det? I studio sitter Petter, Pernille og Camilla og diskuterer dette myteomspunnede tema. Og det blir også såklart litt feiring av korona jubileumet som vi akkurat har nådd. Prodsent: Mina Landøy
 • Ernæringsprat
  I denne ukens episode av kroppslig, har Pernille og Marie tatt over med litt ernæringsprat. Hva sier Helsedirektoratets kostråd og er det slik at energi inn - energi ut = endring i kroppsvekt? Trykk play og hør jentene svare på dette og masse mer! God lytt!

Alle artiklene til Kroppslig