Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Koronavirus
  Hele verden snakker om det nye koronaviruset, men hva skal man egentlig tro? Hvor alvorlig er det, hva kan skje, og burde man ta forhåndsregler? Dette, og mye mer, prøver Marie, Maren og Henrik å gi deg svaret på i ukens sending!
 • Vaksinasjon
  Ukens sending handler om vaksinasjon, og det er også Hans sin første sending! Hvordan virker vaksiner, hvorfor maser man om at alle må vaksinere seg, og hva er greia med influensavaksine? Dette, og mye mer, får du svaret på i ukens sending med Hans, Pernille og Henrik i studio.
 • Vinterdepresjon + PREP mot HIV
  Hvem har vel ikke hørt noen snakke om at de blir deppa når vintermørket legger seg? Men er egentlig vinterdepresjon en egen diagnose, og hva kan man gjøre med det? Dette og mye mer skal Sara, Marie og Henrik prøve å gi deg svaret på i dagens sending! I tillegg snakker vi om PREP-behandling mot HIV i ukens helsenytt!
 • Kroppslig - Medhum + graviditet 01.10.19
  Årets medhumprosjekt går til en bedre seksuell og reproduktiv helse og rettigheter for unge mennesker i Malawi. I den anledning arrangeres det et løp (medhumløpet) til inntekt for prosjektet. I denne episoden er du så heldig å få ta del i dette løpet, og selvfølgelig få mer kunnskap om det viktige prosjektet. Ikke nok med det! Hvis du trykker play, så vil du også få høre Sara, Henrik og Marie snakke om graviditet og HPV på en litt ny og personlig måte. God lytt!
 • Kroppslig- Kvinnelig Underliv 16.10.19
  Fitte, dåsa, blomsten, tiss- kjært barn har mange navn! I denne ukens sending snakker Sara, Camilla og Pernille om det kvinnelige underliv. Det blir anatomi crash course for dummies og kanskje noen nyttige tips om et av kroppens kuleste organ!

Alle artiklene til Kroppslig