Velkommen til redaksjonen med fokus på å holde deg oppdatert på nyheter og samfunnet!

Nyhet- og samfunnsredaksjonen byr på programmer med fokus på politikk som “Utenriksmagasinet MIR” og “Bakrommet”. I tillegg til sportsprogrammer som “Offside”, “TimeOut” og “Bremsespor”. Man kan også lytte til sex og samlivs programmet “Krølla laken”, eller helse og livsstil programmet “Kroppslig”. Dersom ingenting av dette fenger kan dere også høre på podcasten “til deg” som handler om den gode samtalen.

Nyhet- og samfunnsredaktør
Karianne Thorshaug
samfunnsredaktor@srib.no
Tlf: 948 69 330


Offside

Det aller siste fra fotballens verden nasjonalt og internasjonalt; analyser, reportasjer og oppdatering på alt som skjer. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Utenriksmagasinet Mir

I Utenriksmagasinet Mir kan du kvar veke høyra utanrikspolitiske analyser, kulturelle reportasjar og diskusjonar om ukjende eller kjende problemstillingar i verda.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Kroppslig

Kroppslig ønsker å belyse fysiske, psykiske og sosiale dimensjoner ved det å være menneske i en kropp. Harde og myke fakta om samfunnsaktuelle tema – fra kjønnssykdommer, orgasme, onani og forelskelse til depresjon, angst og narkotika.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Bakrommet

Bakrommet er eit politisk radioprogram med fokus på norsk politikk. Programmet har samla saman paneldeltakarar og programleiarar med politiske syn som går over heile det politiske spekteret.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

TimeOut

TimeOut er sportsprogrammet som vil diskutere alle store idrettseventer som skjer gjennom våren. Med god innsikt i det meste som skjer idrettsverden vil gutta i studio diskutere de store prestasjonene og enorme skuffelsene som vil komme i et vidt spekter av idretter.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Krølla Laken

Krølla Laken er programmet som tar opp alt som skjer inne på soverommet. Du står opp om morgenen, går gjennom en hel dag med opplevelser og følelser som du krøller inn i lakenet når du legger deg om kvelden. Sorger, gleder, sex, kjærlighet og fantasier er bare noen av temaene vi ønsker å grave dypere i.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Til deg

Har du noen gnag tenkt på den samtalen du hadde med venninnen din? At noen andre også burde hørt den samtalen? Enten fordi den er sinnsykt morsom, rar, inspirerende eller sår. I denne podcasten får du høre historier fra mennesker rundt deg i livet, og kanskje inspirerer de deg også?

Bremsespor

Bremsespor er programmet hvor du kan høre om alt som omhandler formel 1, motorsportens mest ekstravagante og interessante divisjon. Vi tar for oss de siste løpene, intrigene, historiske begivenheter og mye mer. Med en lettbent tilnærming til sporten er dette programmet som passer for de ferskeste fans til de største fanatikerne.


Artikler skrevet av program i nyhetsredaksjonen..