Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver fredag klokken 16:00 – 17:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Tittelkamp i PL, "Ødda" til Arsenal og 'Fakk løgneren'!
  Håper alle har hatt en god start på nyåret! Offside er endelig tilbake i studio og tar for oss noe av det som har skjedd de siste månedene samt det ferskeste innenfor fotballen. Sendingen blåses i gang med tittelkampen i Premier League som for en gangs skyld er mye mer åpen enn det den har vært de siste årene. Vi fortsetter med Martin Ødegaard som skal på utlån før Erling har med seg den verdensberømte konkurransespalten 'Fakk løgneren'. Ut i andre omgang snakker vi rundt Norges Fotballforbunds ansettelse av Ståle Solbakken som ny hovedtrener for det norske landslaget og før vi blåser av sendingen snakker vi litt om vår kjære "Brautemaskin". I studio: Willem Percyval Westli, Erling Stavn Qvale og Erik Reidarsen.
 • Offside - Fantasykollektivet DGW19
  Årets første doble gameweek er rett rundt hjørnet og gutta i studio snakker seg gjennom alt du trenger å vite! Ole tar deg gjennom spillere du burde ha på ønskelista, mens Anders bidrar med fasit på hvem du skal gi kapteinsbindet til denne uka. Finn frem notatblokka og kos deg med ukas ferske episode!
 • Offside - Fantasykollektivet GW 18
  Gutta er tilbake etter en liten juleferie. Det diskuteres free hit og wildcard muligheter! Ole kjører igang årets første dueller, mens Sivert og Anders diskuterer kapteins valg! Få det på!
 • Offside - Fantasykollektivet Julespesial
  Gutta i Fantasykollektivet har laget en julespesial som skal hjelpe deg gjennom juleprogrammet! Anders tar for seg kapteinsvalg de tre neste rundene, Ole kommer med noen deilige dueller. Og Sivert forklarer hvorfor han er er fan av Leeds sin nye ving! God jul!
 • Offside - Fantasykollektivet GW14
  Ole får dessverre ikke vært med i dagens episode, men vi får pent besøk av Per Gunnar Stange. Anders tar for seg kapteinsvalg før GW 14. Og Sivert ser fremover mot blank og double gameweek bare noen små uker frem i tid. Dette vil du ikke gå glipp av!
 • Offside - Fantasykollektivet GW13
  Desember måneden er snart halvveis, men kampene i desember har bare så vidt begynt! Nå smeller det på med midtuke runde etter midtuke runde. Sivert, Ole og Anders har spilt inn en ny episode. Vi drøfter kapteinsvalg, Jota erstatter og kommende double gw’s som kommer rett etter nyttår!
 • Offside - Fantasykollektivet GW12
  Denne uken er Sivert og Ole dessverre borte, men Anders har med seg to deilige gjester! Eliteserie-spiller Sander Risan kommer med sitt beste kaptein tips inn mot helgen, og Axel Ahlander forklarer hvorfor han kjører trippel Chelsea forsvar.

Alle artiklene til Offside