Offside

Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver fredag klokken 16:00 – 17:00 på Studentradioen i Bergen!

Fantasykollektivet

Tre fotballglade boys som diskuterer Fantasy Premier League.

Fantasykollektivet finner du som podcast i feeden til Offside.

Siste podcaster

 • Offside - Fantasykollektivet GW32
  Gjengen koser seg i studio nokk en gang. Hovedtema denne uken er Totenham sin dobbel, og hvem man skal velge som kaptein. Ole har tenning på hele Manchester United mens Sivert er ikke like gira. Anders drar nokk en gang frem sin favorittspiller som Neto erstatter. FÅ DET PÅ!!!!!!!!!!!!!
 • Champions League, Topp 4 og Ukens Offside
  I ukens sending snakker vi om denne ukens Champions League, hva skilte seg ut, klarer vi å vurdere hvem som tar seg videre kun etter første oppgjør? I tillegg prøver vi oss på en ny en, Ukens Offside, hvor vi bringer dere litt nyhetssnacks fra fotballverden både på og utenfor banen den siste uken. Erik har med seg Gjett Karrieren, Aksel og Willem skal i duell, hvem vinner? Til slutt ser vi på de største ligaene i verden og hvordan topp fire ser ut nå og hvordan vi tror de kommer til å se ut på slutten av sesongen! I studio: Willem Westli, Erik Heimdal og Aksel Murvold
 • Offside - Fantasykollektivet GW31
  Gjengen er tilbake i studio og storkoser seg. Ole snakker om politikk, et tema han har stålkontroll på. Sivert snakker om heite spillere og hvem du MÅ ta inn på laget ditt. Anders kommer som vanlig med fasit på kapteiner. KJØR.
 • Offside - Fantasykollektivet GW30
  Gutta har kommet seg til Tønsberg i påsken og da spilles episoden inn over Zoom. Det har skjedd mye spennende i landslagspausen som guttene diskuterer! Anders kommer som vanlig med fasit på kaptein, mens Sivert har speidet på spillere i form under Landslagspausen. Det blir stor diskusjon når Ole sier han har begynt å kaste Man City spillere. God påske!
 • VM-kvalik og kommer Norge seg til Qatar-VM?
  I ukens sending snakker vi om hvordan VM-kvaliken har gått til nå, og vi ser på noen av gruppene og hvem som er favoritter der. Willem har denne uken med seg den verdensberømte konkurransen "Fakk Løgneren". Til slutt ser vi på Norges muligheter for å ta seg direkte videre til VM neste år. I studio: Willem Westli, Erling Qvale og Even Berntsen
 • Europeisk fotball, Southgates overraskelser og gjett karrieren
  Ny trekning i både Champions League og Europa League hvor vi diskuterer kampene som har blitt spilt og hvordan neste runde kommer til å gå for de resterende lagene i begge turneringene. Erling har med seg Gjett Karrieren hvor Erik og Willem skal i holmgang! Klarer Willem å revansjere forrige ukes nederlag. Til slutt ser vi på det engelske laguttaket. Hvilke menn tar Gareth Southgate med seg til VM-kvalikkampene? I studio: Willem Westli, Erik Heimdal og Erling Qvale
 • Offside - Fantasykollektivet GW29
  Vi oppsummerer en håpløs runde og hyller den Nigerianske kongen. Ole fyrer og melder på Gundogan, Sivert og Anders forsvarer den Tyske Pirlo. Spennende runde rett rundt hjørnet, så jekk det opp!

Alle artiklene til Offside