Kultur

Spillmagasinet

Uortodoks og kompromissløst spillpodcast om konsoll- og PC-gaming hver tirsdag kl 11:00. Anmeldelser, reportasjer, tilbakeblikk og gjester fra spillindustrien.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Kinosyndromet
Kinosyndromet

Kinosyndromet er levende bilder på radio, av og for filmelskere. Vi anmelder premierefilmer før de kommer på kino, snakker med regissørene før de drar til Hollywood, og guider deg gjennom filmjungelen med stødig machet

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Skumma Kultur

Vi siler ut skummet, den beste av den beste kulturen både i Bergen og resten av verdenssamfunnet. Enten vi er kritiske, glade misfornøyde, jublende, positive, konstruktive, strenge eller tilfredsstilt.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Hjulpreik

Hjulpreik er podcasten om alt Wheel of Time-relatert! Vertene Vetle, Sigrid og Vetle tar for seg alt om har å gjøre med Tidshjulet-serien, både bøkene og Amazon Prime-adapsjonen. Det blir episodeanalyser, djupdykk i bøkene, karakterene og universitetet til Robert Jordan.

Abonnér

På(d) moten

Vil du lære mer om mote? Du er ikke alene.
Vi er fire moteglade studenter som endelig har funnet et sted å snakke om vår felles interesse; det internasjonale, norske og ikke minst – bergenske motebildet. Vi tar for oss ulike temaer innenfor mote verden, med særlig fokus på bærekraft.

Tegneserieligaen

Tegneserieligaen er Studentradioen i Bergens podkast om tegneserier og superhelter. Hver uke tar vi tak i en kjent tegneserie fra superheltuniversene, og tar et dypdykk inn i historien, kunsten og karakterene.

Distriktet

En podkast fra Studentradioen i Bergen om livet i Distrikts-Norge og alt som følger med

Aktualitet

Studentmorgen

Er du lei av alarmen på mobilen? Prøv å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster i stedet!

Abonnér: RSS / / Alle episodeneMenn om følelser

Her snakker vi om det meste du lurer på om følelser og hva det vil si å være mann i Norge i dag

Kollokvien

Kollokvien er for deg som vil bli med inn i vår studiegruppe. Om du er som oss, så sliter du kanskje med å holde fokus og er god på digresjoner. Gjengen består av surrete Sofie, elastiske Eline, moderate Mari, jazzete Jenny, og (Sofie) håpløse Hough. Vi er et ettermiddagsprogram hvor samtalen sitter løst, men med et hint av en rød (studie)-tråd. Hver uke har vi nye fag. Hva kan vi? Hva lærer vi? Blir vi klare for eksamen i livets harde skole?

Nyhet og samfunn

Offside

Det aller siste fra fotballens verden nasjonalt og internasjonalt; analyser, reportasjer og oppdatering på alt som skjer. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Utenriksmagasinet Mir

I Utenriksmagasinet Mir kan du kvar veke høyra utanrikspolitiske analyser, kulturelle reportasjar og diskusjonar om ukjende eller kjende problemstillingar i verda.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Kroppslig

Kroppslig ønsker å belyse fysiske, psykiske og sosiale dimensjoner ved det å være menneske i en kropp. Harde og myke fakta om samfunnsaktuelle tema – fra kjønnssykdommer, orgasme, onani og forelskelse til depresjon, angst og narkotika.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Bakrommet

Bakrommet er eit politisk radioprogram med fokus på norsk politikk. Programmet har samla saman paneldeltakarar og programleiarar med politiske syn som går over heile det politiske spekteret.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

TimeOut

TimeOut er sportsprogrammet som vil diskutere alle store idrettseventer som skjer gjennom våren. Med god innsikt i det meste som skjer idrettsverden vil gutta i studio diskutere de store prestasjonene og enorme skuffelsene som vil komme i et vidt spekter av idretter.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Krølla Laken

Krølla Laken er programmet som tar opp alt som skjer inne på soverommet. Du står opp om morgenen, går gjennom en hel dag med opplevelser og følelser som du krøller inn i lakenet når du legger deg om kvelden. Sorger, gleder, sex, kjærlighet og fantasier er bare noen av temaene vi ønsker å grave dypere i.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Premier League og sånt!

Premier League og Sånt tar for seg alt innenfor det øverste nivået i den engelske fotballserien. Vi gir dumme og smarte meninger om alt fra aktuelle hendelser til merkelige ting og tang. Om du er interessert i engelsk fotball er det bare å trykke play! Seriøst. Gjør det. Nå. Ellers så øker vi prisen på PL-pakken

Bremsespor

Bremsespor er programmet hvor du kan høre om alt som omhandler formel 1, motorsportens mest ekstravagante og interessante divisjon. Vi tar for oss de siste løpene, intrigene, historiske begivenheter og mye mer. Med en lettbent tilnærming til sporten er dette programmet som passer for de ferskeste fans til de største fanatikerne.

Livmødrene

Livmødrene er et program for deg som vil vite mer om kvinnehelse, sykdommer og lidelser som ofte ikke snakkes nok om. Ida, Helene og Nora er nysgjerrige og vil utforske tema innenfor kvinnehelse ved hjelp av gode kilder, medarbeidere i radioen og kvalifiserte fagfolk. Du er velkommen til å høre på, enten du har en nær og kjær som sliter, trenger informasjon selv, eller som oss generelt er nysgjerrig!

Humor og underholdning

Studentrådet

Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i studenthverdagen; alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på. Send inn dine spørsmål på Facebook eller Instagram, eller til studentradet@srib.no

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Krenkelseskanalen

Krenkelseskanalen gjør seg til dommere over den siste ukens krenkende nyheter og stiller seg spørsmålet om dette egentlig er legitim krenkelse. Programmets panel tar for seg ulike hendelser, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Bli med oss inn i krenkoramaen som herjer i vår tid og hør oss harselere med alle dem som føler seg krenket.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Premier League og sånt

Premier League og Sånt tar for seg alt innenfor det øverste nivået i den engelske fotballserien. Vi gir dumme og smarte meninger om alt fra aktuelle hendelser til merkelige ting og tang. Om du er interessert i engelsk fotball er det bare å trykke play! Seriøst. Gjør det. Nå. Ellers så øker vi prisen på PL-pakken

Søsterselskapet

Søsterselskapet er programmet som gir deg humor, råd og koseprat på den måten bare søstre kan. Her får du seks nye storesøstre, som skal guide deg gjennom alle tema du som ung voksen trenger for å mestre livet.

FOMO

I en verden full av muligheter er det umulig å få med seg alt, og man ender fort opp med den verste diagnosen i det 21.århundre: Fear of Missing Out. Da er det flaks at det finnes tre brunetter i Bergen som er klar for å gi deg kuren, og utforske om gresset egentlig er grønnere på den andre siden.

DiscussTing

Disgusting? Det kan diskuteres.
I denne podden feies ingenting under teppet. Med 6 svært forskjellige personligheter, skal vi takle de disgusting sidene av verden.

Kjellerstova

Tre gutter, fritt spillerom, sofaekspertise og noe godt attåt. Velkommen til – Kjellerstova!

Kom ned i kjellerstova for ny episode HVER ONSDAG

Små grønne menn

Podcast hvor aliens har kidnappet Ole og Benjamin og tvinger de til å lage lister, mens de leter etter Snorre og samtidig blir plaget av en mann som spiller sitar kommer snart

Musikk

Crossfade

Crossfade er et Hip-Hop-, RnB- og soulprogram som diskuterer den nyeste og beste musikken under ukens live-sending. Crossfade er et program som oppdaterer deg på den mangfoldige musikkulturen verden over – og vi spiller ny musikk du aldri har hørt før, og gamle favoritter du aldri blir lei av.

Abonnér: Nettside

Klubb Karma

Klubb Karma er et klubbkonsept reinkarnert som et radioprogram. Akkurat som før er det Brute Lee som residerer, og han har lovet å invitere gamle og nye talenter til å spille dansbar elektronisk musikk over eteren. Det blir både DJ-sett og live musikk, og kanskje tid til litt prating også.

Abonnér: Nettside

Plutopop

Plutopop er musikkmagasinet for deg som ønsker å høre den ferskeste kvalitetsmusikken fra alle genrer. I løpet av en time får du ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter. Er musikk din hobby, lidenskap eller religion?

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Trigger

Vi presenterer Studentradioens spilleliste, fylt av et utvalg låter spredd over alle sjangre, fra punk og pop til hiphop og house. I Trigger gir vi deg et innblikk i menneskene bak musikken, gjennom intervjuer med artistene og samtaler om inspirasjonen, motivasjonen og produksjonen bak fremtidens klassikere.

Abonnér: Nettside

Leter du etter et gammelt program? Sjekk podcastarkivet!