Kultur


 • Criminalis

  Ran, drap og narkotika – her har politiet satt sperrelinje over hele saken, og vi sitter på første rad. Bli med oss i det vi dykker i dypet av norske kriminalsaker og lærer mer om en mindre kjent side av norsk historie. Ikke alle lever på riktig side av loven, og det er de du får høre om her. Lytt til Criminalis hver mandag klokken 13:00-14:00!
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Criminalis — iTunes / Alle episodene


 • Jedirådet

  Jedirådet er en norsk Star Wars podcast fra Studentradioen i Bergen. I denne podcasten tar vi for oss Star Wars canon. Vi diskuterer historien til universet, finner forbindelser, lukker plotholes og diskuterer Star Wars.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Jedirådet — iTunes / Alle episodene


 • Hardcore

  Uortodoks og kompromissløst spillpodcast om konsoll- og PC-gaming hver tirsdag kl 11:00. Anmeldelser, reportasjer, tilbakeblikk og gjester fra spillindustrien.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Hardcore — iTunes / Alle episodene

 • Kinosyndromet
  Kinosyndromet

  Kinosyndromet er levende bilder på radio, av og for filmelskere. Vi anmelder premierefilmer før de kommer på kino, snakker med regissørene før de drar til Hollywood, og guider deg gjennom filmjungelen med stødig machete.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Kinosyndromet — iTunes / Alle episodene

 • Skumma Kultur
  Skumma Kultur

  Vi siler ut skummet, den beste av den beste kulturen både i Bergen og resten av verdenssamfunnet. Enten vi er kritiske, glade misfornøyde, jublende, positive, konstruktive, strenge eller tilfredsstilt.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Skumma Kultur — iTunes / Alle episodene


 • Reality Check

  Som en forlengelse av Paradisetimen kommer Reality Check – programmet som sørger for at du holder deg 110% oppdatert. Hvem har imponert mest? Hvem gjør oss mest startruck og hvem bærer vi mest gnag til? Dette i tillegg til flere høydepunkter, oppsummeres hver uke med innblikk i og tilbakeblikk på det som måtte røre seg innen reality. Vi snakker lavkultur på høyt nivå! Dette er med andre ord radioprogrammet for deg som elsker reality-TV
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Reality Check — iTunes / Alle episodene


 • No Way

  Welcome to No Way! An international student radio show of Bergen. In this show we will talk about the news in Norway and interesting topics for international students, do interviews with different people and discover the uncharted world of alternative music.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Reality Check — iTunes / Alle episodene

 • Aktualitet


  • Studentmorgen

   Er du lei av alarmen på mobilen? Prøv å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster i stedet!
   Abonnér: RSS / Podcastlink til Studentmorgen — iTunes / Alle episodene

  Samfunn og nyhet


  • Offside

   Det aller siste fra fotballens verden nasjonalt og internasjonalt; analyser, reportasjer og oppdatering på alt som skjer. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.
   Abonnér: RSS / Podcastlink til Offside — iTunes / Alle episodene


  • Utenriksmagasinet Mir

   I Utenriksmagasinet Mir kan du kvar veke høyra utanrikspolitiske analyser, kulturelle reportasjar og diskusjonar om ukjende eller kjende problemstillingar i verda.
   Abonnér: RSS / Podcastlink til Utenriksmagasinet Mir — iTunes / Alle episodene


  • Kroppslig

   Kroppslig ønsker å belyse fysiske, psykiske og sosiale dimensjoner ved det å være menneske i en kropp. Harde og myke fakta om samfunnsaktuelle tema – fra kjønnssykdommer, orgasme, onani og forelskelse til depresjon, angst og narkotika.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Bakrommet

   Bakrommet er eit politisk radioprogram med fokus på norsk politikk. Programmet har samla saman paneldeltakarar og programleiarar med politiske syn som går over heile det politiske spekteret.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • TimeOut

   TimeOut er sportsprogrammet som vil diskutere alle store idrettseventer som skjer gjennom våren. Med god innsikt i det meste som skjer idrettsverden vil gutta i studio diskutere de store prestasjonene og enorme skuffelsene som vil komme i et vidt spekter av idretter.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Kjennskap og Vennskap

   Er du nysgjerrig på mennesker og mellommenneskelige relasjoner?Mikael, Nicolas og Eivind utfordrer sin egen forutinntatthet og uvitenhet, og oppsøker personer med helt andre interesser enn seg selv (enn så lenge). I tillegg får du bli med på et dypdykk i vitenskapen bak relasjoner for å komme enda tettere på både kjennskap og vennskap.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Fortiden demrer

   Har du noen hull i historiekunnskapene? Fortiden Demrer tar for seg alle de historiske temaene du angrer på at du sov bort på skolen. Her kan du høre om alt fra romersk gastronomi, Ghengis Khan, den kalde krigen, og alt annet i mellom. I programmet legger Olav, Eirik og Tobias frem historiske temaer både for historienerder, og de som ønsker å bli det.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Krølla Laken

   Krølla Laken er programmet som tar opp alt som skjer inne på soverommet. Du står opp om morgenen, går gjennom en hel dag med opplevelser og følelser som du krøller inn i lakenet når du legger deg om kvelden. Sorger, gleder, sex, kjærlighet og fantasier er bare noen av temaene vi ønsker å grave dypere i.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Forskningsfronten

   Forskningsfronten er studentradioens nye program om forskning og akademia. Målet med programmet er at dagsaktuell forskning skal bli forståelig og tilgjengelig for folk flest.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Opplyst

   Vi opplyser deg om de viktigste studentnyhetene, og gir deg spennende debatter og reportasjer hver fredag.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene

  Humor & underholdning

  • Studentrådet
   Studentrådet

   Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i studenthverdagen; alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på. Send inn dine spørsmål på Facebook eller Instagram, eller til studentradet@srib.no
   Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


  • Cup er Cup

   Glem Mot i Brøstet, Skal vi stupe og resten av Sven Nordins verk. Dette er en deilig blanding av søtt og salt. Her kan alt skje. Disse kællene fra seychellene vil underholde alle fra Trabzon til Gabon, Vaduz til Aarhus og hele veien tilbake igjen. Selv om vi ikke har noe med fotball eller Norgesmesterskapet å gjøre, har hans kongelige høyhet varslet at han kommer for å overvære finalen i desember.
   Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Et Rikere Sinn

   Et Rikere Sinn er radioprogrammet som gir deg svar på spørsmål du ikke visste at du hadde. Hver uke har vi med oss et knippe av verdens mest intelligente og interessante mennesker i studio, som garanterer kreative løsninger på komplekse problemer. Gjennom finurlige spalter dyrkes fjas, aktualitet, samfunn og kunnskap, i den rekkefølgen. Et Rikere Sinn er til enhver tid ditt idelle quizlag, men samtidig din beste fiende, hva enn det betyr. Men en ting kan vi garantere: Du vil få et rikere sinn!
   Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Krenkelseskanalen
   Krenkelseskanalen

   Krenkelseskanalen gjør seg til dommere over den siste ukens krenkende nyheter og stiller seg spørsmålet om dette egentlig er legitim krenkelse. Programmets panel tar for seg ulike hendelser, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Bli med oss inn i krenkoramaen som herjer i vår tid og hør oss harselere med alle dem som føler seg krenket.
   Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Freddan før Meddan

  Freddan før Meddan er et program som kaster et blikk tilbake på uka som har vært, både gjennom nyhetsbildet og personlige eventyr. Vi varmer også opp til helgen med løssluppen preik og annen moro.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Forever Alone

  Tinder, Happn og god gammeldags sjekke-opp-på-byen. Kiri og Ida tar en for laget og finner ut hva som faktisk funker i søket på den store kjærligheten.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Lokalt, Ikke Sentralt

  Fire ungdommer med et mål om å få ut livsstilen til utelandske og fødte bergensere.Hver eneste uke utvider de kulturen og forklarer verden sånn som de ser den.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Marmor er din venn

  Din venn, er Marmor.To gutter, tusenvis av venner, kilokvanter med latter, men bare et show. Dette er Marmor er din venn. Programmet for deg som er hypp på nye venner gjennom radioapparatet.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Terapi

  To gutter som snakker om det vi har opplevd i løpet av uka som har gått. Vi diskuterer tanker, meninger og ting vi kommer på som de færreste har klart å sette ord på før oss. Historier, tips og sikkert en god del avsporinger. Velkommen til vår ukentlige terapitime med Emil Nordpoll og Stian Tonning.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

Musikk


 • Crossfade

  Crossfade er et Hip-Hop-, RnB- og soulprogram som diskuterer den nyeste og beste musikken under ukens live-sending. Crossfade er et program som oppdaterer deg på den mangfoldige musikkulturen verden over – og vi spiller ny musikk du aldri har hørt før, og gamle favoritter du aldri blir lei av.
  Abonnér: Nettside


 • Én Time, Én Låt

  Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.
  Abonnér: Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Klubb Karma

  Klubb Karma er et klubbkonsept reinkarnert som et radioprogram. Akkurat som før er det Brute Lee som residerer, og han har lovet å invitere gamle og nye talenter til å spille dansbar elektronisk musikk over eteren. Det blir både DJ-sett og live musikk, og kanskje tid til litt prating også.
  Abonnér: Nettside


 • Piggtråd

  Sørlandsperla Vegard og nekrosisten Andreas står for den tyngste, hardeste og mest brutale musikken på norsk radio, men du får også farlige mengder pisspreik, humor og stemning på kjøpet!Ekte metall ruster aldri, og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Plutopop

  Plutopop er musikkmagasinet for deg som ønsker å høre den ferskeste kvalitetsmusikken fra alle genrer. I løpet av en time får du ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter. Er musikk din hobby, lidenskap eller religion?
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene


 • Tinnitøs

  Programmet for deg som er litt støkk i musikkverdenen og ser etter forslag til ny musikk på tvers av sjangere.
  Abonnér: RSS Alle episodene


 • Trigger

  Vi presenterer Studentradioens spilleliste, fylt av et utvalg låter spredd over alle sjangre, fra punk og pop til hiphop og house. Med rivende engasjement og høyenergiske meningsutvekslinger står vi i skyttergravene, mens vi forteller deg hva du skal høre på, og hvorfor. I Trigger gir vi deg et innblikk i menneskene bak musikken, gjennom intervjuer med artistene og samtaler om inspirasjonen, motivasjonen og produksjonen bak fremtidens klassikere.
  Abonnér: Nettside

Brunsj

 • Brunsj
  Brunsj

  Brunsj er Studentradioens ukentlige «best of»-magasin, hvor vi gir deg høydepunkter fra uken som har gått. Hør etter for de beste reportasjene, de beste intervjuene og den beste musikken.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

Leter du etter et gammelt program? Sjekk podcastarkivet!