Lett underholdning før middag

Freddan før Meddan er et program som kaster et blikk tilbake på uka som har vært, både gjennom nyhetsbildet og personlige eventyr. Vi varmer også opp til helgen med løssluppen preik og annen moro.

Studentradioen i Bergen, hver fredag fra 15-16.

Siste podcaster

 • 05/11-2020
  Alle gutta er i karantene utenom Øystein. Sammen med produsent Markus byr de nakenbilder, tanker om valget og Markus tar en quiz for å finne ut hva slags stein han er. Spoiler: han blir ikke øySTEIN hehe.
 • 30/10-2020
  På grunn av pandemien ble det denne uken nødvendig å ta i bruk Zoom for å spille inn sendingen. En på et grupperom, en med dårlig internett og en med gamingheadset skal forsøke å lose deg gjennom det som skjedd denne uken
 • 16/10-2020
  Helgen nærmer seg og i den anledning serverer gutta i studio en enkel oppsummering av både viktige og uviktige nyheter som har kommet denne uka.
 • 09/10-2020
  Nyhetsuyka blir på en litt anderledes måte analysert. og vi varmer opp helgen med spalten Fake News og en gammel kjenning.
 • 02/10-2020
  Gutta er live for første gang! Vi tar deg gjennom uken som har vært og oppsiktsvekkende nyheter, i tillegg konkurreres det i "Fake News". I studio: Egil Øyri (programleder), Andreas Jørgensen og Øystein Falken.

Alle artiklene til Freddan før Meddan