SØKNADSFRIST HØST 2023 – 15.SEPTEMBER!

Ønsker du på bli med i et allerede etablert program? Hvert semester søker vi nye medlemmer til alle radioens programmer. Her kan du se hvilke program som trenger nye medlemmer. Dersom du ønsker å starte ditt eget program kan du lese om pilotsøknad her

Dersom du ikke ønsker å være på luften, er det flere ting man kan gjøre i radioen!

PR-gruppen

Studentradioens PR-gruppe er ansvarlig for å ta bilder, lage logoer og assistere medlemmene i radioen i alt de måtte trenge. Radioen har sitt eget kamerautstyr i tillegg til adobe pakkene på lokale pcer. 
Dersom du liker å ta bilder, eller har et ønske om å bli bedre i grafisk design er dette en god jobb for deg! I tillegg styrer PR-gruppen alle radioens sosiale kanaler.
Ta kontakt med PR-ansvarlig Agathe Solsvik på pr-ansvarlig@srib.no om dette virker interessant. 

Desken

Studentradioens medlemmer skal skrive saker ut i fra det de lager radio om. Som en del av desken vil du være med på å vurdere og rette på sakene som skrives, i tillegg til å hjelpe dem med å skrive bedre saker. Det er også muligheter for selv å skrive saker om ønskelig.

Ta kontakt med Agathe Solsvik på pr-ansvarlig@srib.no om dette virker interessant.

Ønsker du å jobbe bak kulissene?

Studentradioen i Bergen har en egen utviklingsgruppe som videreutvikler nåværende systemer, og jobber med nye prosjekter som bedrer hverdagen til resten av medarbeiderne i radioen. For å bli med i utviklingsgruppen er det en stor fordel å ha grunnleggende IT-kunnskaper, men vi ønsker alle velkomne til en uforpliktende samtale!
Har du lyst til å bli med, eller bare vite mer? 

Send mail til teknisk sjef Terje Peersen (teknisk.sjef@srib.no)

Send inn søknad!

Dersom du vil søke deg til et allerede eksisterende program i Studentradioen i Bergen, kan du benytte deg av søknadsskjemaet under:

Bli med i Studentradioen

Bli med i Studentradioen

Navn
Navn
First
Last
Hva er du mest interessert i å drive med? (Kryss av de du er mest interessert i)