SØKNADSFRIST VÅR 2024 – 15.FEBRUAR!

Ønsker du på bli med i et allerede etablert program? Hvert semester søker vi nye medlemmer til alle radioens programmer. Her kan du se hvilke program som trenger nye medlemmer. Søk nederst på siden!

 

Vil du sende inn en pilot?

Dersom du ønsker å starte ditt eget program kan du lese om pilotsøknad her

 

Dersom du ikke ønsker å være på luften, er det flere ting man kan gjøre i radioen!

PR-gruppen

Studentradioens PR-gruppe er ansvarlig for å ta bilder, lage logoer og assistere medlemmene i radioen i alt de måtte trenge. Radioen har sitt eget kamerautstyr i tillegg til Adobe pakkene på lokale pc-er. 
Dersom du liker å ta bilder, eller har et ønske om å bli bedre i grafisk design er dette en god jobb for deg! I tillegg styrer PR-gruppen alle radioens sosiale kanaler.
Ta kontakt med PR-ansvarlig Agathe Solsvik på pr-ansvarlig@srib.no om dette virker interessant. 

Desken

Studentradioens medlemmer skal skrive saker ut i fra det de lager radio om. Som en del av desken vil du være med på å vurdere og rette på sakene som skrives, i tillegg til å hjelpe dem med å skrive bedre saker. Det er også muligheter for selv å skrive saker om ønskelig.

Ta kontakt med Hannah Emilie Bøthun nettredaktor@srib.no om dette virker interessant.

Ønsker du å jobbe bak kulissene?

Studentradioen i Bergen har en egen utviklingsgruppe som videreutvikler nåværende systemer, og jobber med nye prosjekter som bedrer hverdagen til resten av medarbeiderne i radioen. For å bli med i utviklingsgruppen er det en stor fordel å ha grunnleggende IT-kunnskaper, men vi ønsker alle velkomne til en uforpliktende samtale!
Har du lyst til å bli med, eller bare vite mer? 

Send mail til teknisk sjef Terje Peersen (teknisk.sjef@srib.no)

Send inn søknad!

Dersom du vil søke deg til et allerede eksisterende program i Studentradioen i Bergen, kan du benytte deg av søknadsskjemaet under:

Bli med i Studentradioen

Bli med i Studentradioen

Navn
Navn
First
Last
Hva er du mest interessert i å drive med? (Kryss av de du er mest interessert i)