Foto: Bjørk Ellingsbø

Velkommen til redaksjonen som holder deg oppdatert på kulturverden!

Redaksjonen inneholder spennende konseptprogram som “Gleeklubben”, “Tegneserieligaen” og “Hjulpreik”. I tillegg til generelle kultur program som “Spillmagasinet”, “Kinosyndromet” og “Skumma kultur”. For de ekstra interesserte har vi program som moteprogrammet “På(d) moten”, matprogrammet “Læra å lika” og “Distriket”, for dem som er interessert i hva som skjer utenfor bykjernen!

Kulturredaktør
Emma Louise Klindt
kulturredaktor@srib.no
Tlf: 992 94 599


Spillmagasinet

Uortodoks og kompromissløst spillpodcast om konsoll- og PC-gaming hver tirsdag kl 11:00. Anmeldelser, reportasjer, tilbakeblikk og gjester fra spillindustrien.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Kinosyndromet
Kinosyndromet

Kinosyndromet er levende bilder på radio, av og for filmelskere. Vi anmelder premierefilmer før de kommer på kino, snakker med regissørene før de drar til Hollywood, og guider deg gjennom filmjungelen med stødig machet

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Skumma Kultur

Vi siler ut skummet, den beste av den beste kulturen både i Bergen og resten av verdenssamfunnet. Enten vi er kritiske, glade misfornøyde, jublende, positive, konstruktive, strenge eller tilfredsstilt.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Hjulpreik

Hjulpreik er podcasten om alt Wheel of Time-relatert! Vertene Vetle, Sigrid og Vetle tar for seg alt om har å gjøre med Tidshjulet-serien, både bøkene og Amazon Prime-adapsjonen. Det blir episodeanalyser, djupdykk i bøkene, karakterene og universitetet til Robert Jordan.

På(d) moten

Vil du lære mer om mote? Du er ikke alene.
Vi er fire moteglade studenter som endelig har funnet et sted å snakke om vår felles interesse; det internasjonale, norske og ikke minst – bergenske motebildet. Vi tar for oss ulike temaer innenfor mote verden, med særlig fokus på bærekraft.

Good evening Europe

Podcasten for deg som elsker, hater eller hater å elske Eurovision!

På Tsjekkern

Bli med på tsjekkern med Ingrid og Thea! Damene fungerer som delvis utegående reportere for Studentradioen i Bergen, direkte fra utvekslingsoppholdet i Tsjekkia. Vi skal bli godt kjent med det store utlandet, og du er hjertelig velkommen til å bli med på vår semesterlange date! Kanskje sitter du og lurer på om du selv skal gidde å dra på utveksling eller ikke? Her gir vi deg tips og triks og litt ekstra snadder på siden, i håp om å gjøre valget enklere for deg.

Følg oss på instagram! @paa_tsjekkern

Distriktet

En podkast fra Studentradioen i Bergen om livet i Distrikts-Norge og alt som følger med

Artikler skrevet av programmer i kulturredaksjonen..