Velkommen til redaksjonen som har som mål å få deg til å le!

Redaksjonen tilbyr en rekke program med en humoristisk tvist. Trenger du noen gode råd eller hjelp? Da kan du høre på gjengen i “Studentrådet”, jentene i “Søsterselskapet” eller guttene i “Terapi”. Vil du heller høre på noen som diskuterer hverdagsspørsmål eller problemer, så er kanskje programmene “Krenkelseskanalen”, “Stuck i Bergen” eller “FOMO” noe for deg. Dersom ingenting av dette fenger kan de også tilby den tiktok baserte podcasten “TikTokt” eller det helt egne musikkonseptet “Sjukeboksen” som baserer seg på lytterinnlegg.

Humor- og underholdningsredaktør
Sofie Hough
humorredaktor1@srib.no
Tlf: 942 90 748


Studentrådet
Studentrådet

Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i studenthverdagen; alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på. Send inn dine spørsmål på Facebook eller Instagram, eller til studentradet@srib.no

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Krenkelseskanalen

Krenkelseskanalen gjør seg til dommere over den siste ukens krenkende nyheter og stiller seg spørsmålet om dette egentlig er legitim krenkelse. Programmets panel tar for seg ulike hendelser, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Bli med oss inn i krenkoramaen som herjer i vår tid og hør oss harselere med alle dem som føler seg krenket.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Terapi

To gutter som snakker om det vi har opplevd i løpet av uka som har gått. Vi diskuterer tanker, meninger og ting vi kommer på som de færreste har klart å sette ord på før oss. Historier, tips og sikkert en god del avsporinger. Velkommen til vår ukentlige terapitime med Emil Nordpoll og Stian Tonning.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Søsterselskapet

Søsterselskapet er programmet som gir deg humor, råd og koseprat på den måten bare søstre kan. Her får du seks nye storesøstre, som skal guide deg gjennom alle tema du som ung voksen trenger for å mestre livet.

FOMO

I en verden full av muligheter er det umulig å få med seg alt, og man ender fort opp med den verste diagnosen i det 21.århundre: Fear of Missing Out. Da er det flaks at det finnes tre brunetter i Bergen som er klar for å gi deg kuren, og utforske om gresset egentlig er grønnere på den andre siden.

Stuck i Bergen

To venninner fra Oslo som prøver å få livet på stell som nye studenter i Bergen. Vi er stuck her i flere år og snakker om hvordan dette går, om dårlige leiligheter, nedturer, oppturer og ting som er dritflaut.

Sjukeboksen

To mer eller mindre sjuke karer armert med hansa pils, polets hvitt og høyst varierende musikk levert av innringere og gjester gjør sitt beste for å skape en sjuk frisone fra ukas tjaaas og maaas.

TikTokt

Bli med på tokt, TikTokt! Marcus og Didrik skal prøve å bli store på den underlige plattformen, og navigere oss gjennom TikToks ruskete farvann. Vil de klare å løse algoritme-mysteriet eller vil de forlise i havet av dansende ungdommer? Tune in og bli med på reisen!


Artikler skrevet av programmer i aktualitetsredaksjonen…