Musikkredaksjonen skal gi deg det siste av ny og lokal musikk innenfor samtlige sjangre!

Redaksjonen tilbyr en rekke forskjellige musikkprogram i forskjellige sjangre, så du er garantert å finne noe som passer deg! Ønsker du å høre ny og spennende musikk, da er “Trigger” noe for deg! Er du mer interessert i pop, så anbefales “Plutopop”. For de ekstra tøffe anbefales metall programmet “Piggtråd”. Er du interessert i hiphop og rap, så har vi “Crossfade”. Og dersom du er interessert i hva som helst, så anbefaler vi å sjekke ut “Verdensmusikkrommet”.
I tillegg hoster Studentradioen programmet filmmusikk programmet “Rainspotting” og DJ kollektivet “Klubb Karma”.

Musikkredaktør
Omar Midtøy
musikkredaktor@srib.no
Tlf: 412 87 332


Crossfade

Crossfade er et Hip-Hop-, RnB- og soulprogram som diskuterer den nyeste og beste musikken under ukens live-sending. Crossfade er et program som oppdaterer deg på den mangfoldige musikkulturen verden over – og vi spiller ny musikk du aldri har hørt før, og gamle favoritter du aldri blir lei av.

Abonnér: Nettside

Klubb Karma

Klubb Karma er et klubbkonsept reinkarnert som et radioprogram. Akkurat som før er det Brute Lee som residerer, og han har lovet å invitere gamle og nye talenter til å spille dansbar elektronisk musikk over eteren. Det blir både DJ-sett og live musikk, og kanskje tid til litt prating også.

Abonnér: Nettside

Piggtråd

Sørlandsperla Vegard og nekrosisten Andreas står for den tyngste, hardeste og mest brutale musikken på norsk radio, men du får også farlige mengder pisspreik, humor og stemning på kjøpet!Ekte metall ruster aldri, og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Plutopop

Plutopop er musikkmagasinet for deg som ønsker å høre den ferskeste kvalitetsmusikken fra alle genrer. I løpet av en time får du ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter. Er musikk din hobby, lidenskap eller religion?

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Trigger

Vi presenterer Studentradioens spilleliste, fylt av et utvalg låter spredd over alle sjangre, fra punk og pop til hiphop og house. I Trigger gir vi deg et innblikk i menneskene bak musikken, gjennom intervjuer med artistene og samtaler om inspirasjonen, motivasjonen og produksjonen bak fremtidens klassikere.

Abonnér: Nettside


Artikler skrevet av program i musikkredaksjonen…