Musikkredaksjonen skal gi deg det siste av ny og lokal musikk innenfor samtlige sjangre!

Redaksjonen tilbyr en rekke forskjellige musikkprogram i forskjellige sjangre, så du er garantert å finne noe som passer deg! Ønsker du å høre ny og spennende musikk, da er “Trigger” noe for deg! Er du mer interessert i pop, så anbefales “Plutopop”. For de ekstra tøffe anbefales metall programmet “Piggtråd”. Er du interessert i hiphop og rap, så har vi “Crossfade”. Og dersom du er interessert i hva som helst, så anbefaler vi å sjekke ut “Verdensmusikkrommet”.
I tillegg hoster Studentradioen programmet filmmusikk programmet “Rainspotting” og DJ kollektivet “Klubb Karma”.

Musikkredaktør
Stina Thuland Wolter
musikkredaktor@srib.no
Tlf: 472 82 011


Crossfade

Crossfade er et Hip-Hop-, RnB- og soulprogram som diskuterer den nyeste og beste musikken under ukens live-sending. Crossfade er et program som oppdaterer deg på den mangfoldige musikkulturen verden over – og vi spiller ny musikk du aldri har hørt før, og gamle favoritter du aldri blir lei av.

Abonnér: Nettside

Klubb Karma

Klubb Karma er et klubbkonsept reinkarnert som et radioprogram. Akkurat som før er det Brute Lee som residerer, og han har lovet å invitere gamle og nye talenter til å spille dansbar elektronisk musikk over eteren. Det blir både DJ-sett og live musikk, og kanskje tid til litt prating også.

Abonnér: Nettside

Trigger

Vi presenterer Studentradioens spilleliste, fylt av et utvalg låter spredd over alle sjangre, fra punk og pop til hiphop og house. I Trigger gir vi deg et innblikk i menneskene bak musikken, gjennom intervjuer med artistene og samtaler om inspirasjonen, motivasjonen og produksjonen bak fremtidens klassikere.

Plutopop

Plutopop er musikkmagasinet for deg som ønsker å høre den ferskeste kvalitetsmusikken fra alle genrer. I løpet av en time får du ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter. Er musikk din hobby, lidenskap eller religion?

Abonnér: RSS / / Alle episodene


Artikler skrevet av program i musikkredaksjonen…