Crossfade er et Hip-Hop-, RnB- og soulprogram hver onsdag fra 21:00 til 22:00. Daniel Tetlie Solheim, Ingvild Dahl, Markus Henriksen, Ronja Selsvold Byrkjelandog Hennig Adolfsen Buanes spiller og diskuterer den nyeste og beste musikken under ukens live-sending. Crossfade er et program som oppdaterer deg på den mangfoldige musikkulturen verden over – og vi spiller ny musikk du aldri har hørt før, og gamle favoritter du aldri blir lei av.

Siste episoder av musikkredaksjonens podkast Monitor

 • Episode 24 - Intervju med CCA Jonas
  I ukens episode får du høre Plutopops intervju med CCA Jonas! Det 17 år gamle stjerneskuddet fra Løvstakken har allerede utrettet mye som artist. Hvordan var det å starte eget plateselskap? Hva står egentlig CCA for? I ukens episode får du kanskje svaret på dette! Medvirkende i innslaget er Astrid Tryggestad Sevre, Benjamin Aniket Stenerud og Emil Ingebrigtsen Thorup for Plutopop. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 23 - Søte katter og bitre farvel
  Vi er tilbake fra by:Larm og Oslo - og det er vi med et smell! I Piggtråd skal Vegard foklare hvorfor han er metal nok, Plutopop har slått av en prat med Moyka og i Trigger er det farvelsending, troneskifte og nye planer når et medlem takker for seg. Innslagene i denne episoden er laget av Andreas Fosse Salbu og Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd, Benjamin Aniket og Daniel Leander Kolden for Plutopop samt Klaus Ole Munthe Øren, Adele Seip, Abtin Tari og Marthe Hagelien for Trigger Bergen. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 22 - By:Larm 2020
  Vi er tilbake etter en liten pause - også på torsdag av alle dager! Vi har i alle fall brukt pausen klokt og gjort oss klare for by:Larm 2020. I denne episoden tar 4/5 av SRIBs utsendte delegasjon for seg artistene de mener du burde se på helgens musikkfest i Oslo. Tune inn, finn fram konsertplanen og kryss av ved våre tips. God festival! Medvirkende i denne episoden er Lukas Goncalves, Marthe Hagelien, Klaus Ole Munthe Øren og Daniel Leander Kolden. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 21 - Danseguide, Sonic The Hedgehog og Super Bowl
  I ukens episode går Plutopop gjennom half time-showet på årets Super Bowl samtidig som de finkjemmer dansemulighetene i Bergens uteliv. Crossfade har kommet over et merkelig samarbeidsprosjekt mens Piggtråd på sin side har fått Metallica-vokalist James Hetfield gjennom en tøff tid. Innslagene i denne episoden er laget av Astrid Tryggestad Sevre, Emil Ingebrigtsen Thorup og Petter Samdal for Plutopop, Ronja Selsvold Byrkjeland og Sigrid Golberg for Crossfade samt Andreas Fosse Salbu og Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 20 - Beefs, jazzing og drama
  Årets første episode! Vi smeller i gang semesteret med en oppsummering av januar for å hente oss inn, men bortsett fra det bør du være på vakt for hip hop-beefs, jazzgutter og "musikalske innslag" når vi sparker i gang 2020. Innslagene i denne episoden er laget av Astrid Tryggestad Sevre, Benjamin Aniket Stenerud og Daniel Leander Kolden for Plutopop, Markus Henriksen og Henning Adolfsen Buanes for Crossfade samt Marthe Hagelien for Trigger Bergen. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.

[postlist id=78438]