Redaksjonen som alltid holder deg oppdatert på dagsaktuelt innhold!

Redaksjonen består av “Studentmorgen”, som holder deg med selskap hver ukedag mellom 8-10, stemningsprogramet “Lillelørdag”, karene i “Freddan før meddan”, og “Misforstå meg rett”.

Aktualitetsredaktør
Nora Bang Flatby
aktualitets.redaktor@srib.no
Tlf: 941 49 219


Studentmorgen

Er du lei av alarmen på mobilen? Prøv å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster i stedet!

Abonnér: RSS / / Alle episodeneFreddan før Meddan

Freddan før Meddan er et program som kaster et blikk tilbake på uka som har vært, både gjennom nyhetsbildet og personlige eventyr. Vi varmer også opp til helgen med løssluppen preik og annen moro.

Abonnér: RSS / / Alle episodene

Lillelørdag

Hvem har bestemt at vi ikke kan feire helg midt i uka? I gamle dager var onsdag dagen tjenestefolk fikk fri på kvelden som kompensasjon for arbeid i helgene. Tjenestefolkene kunne gå på dans, kafé og treffe andre i hyggelig samvær, aktiviteter man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Det blir kanskje ikke dans og kafé hos oss, men vi lover verdens hyggeligste samvær!

Misforstå meg rett

Dette er programmet som kommer til å endre livet ditt. Vi; Eirin, Kristin og Ragne er tre sambrodere som sammen snakker om alt og ingenting hver tirsdag klokken 16.00-17.00 på Studentradioen i Bergen. Kom å heng med oss men misforstå oss rett :)


Artikler skrevet av program i aktualitetsredaksjonen