The madalorian har slått ann bra i Norge, men 3 episoder er ikke nok.

Tam start for Disney+!

Onsdag 15. September ble Disney pluss lansert i Norge, og den har blitt en stor suksess bare på de få dagene den har vært ute. Det er mye å være spent over, men har Disney bare gjort gode valg?

Akkurat nå kan du kjøpe Disney Pluss på to forskjellige måter, enten ved månedsavgift eller årsavgift.  I måneden koster et abonnement 69 kr og 689 kr i året. Som med Netflix, kan man lage flere kontoer for at flere kan lage sitt helt eget bibliotek av filmer og serier. Plattformen har per dags dato over 500 filmer, 350 serier, 26 egenlaget Disney+ innhold og mer enn 600 episoder av The Simpsons. Dette betyr at folk har et ufattelig stort utvalg når det kommer til underholdning.

Skjermbilde: Markus Hovland

(Manglende)lorian

Et av Disney pluss sine mest etterspurte program er den Star Wars-baserte serien The Mandalorian. Serien tar for seg en ensom leiemorder i de ytre delene av galaksen langt unna. Den nye Republikkens autoritet, som har et oppdrag om å hanke inn et gissel for mye kreditt. Men han finner fort ut at dette gisselet ikke bare er et vanlig vesen og de to blir hovedkarakterene vi følger i serien.

Tilbakemeldingene i Norge har ikke bare vært positive. Det folk har klaget mest over er at serien kun har ute 3 episoder per dags dato. Sesong 1 har vært ferdig en stund og den 30. Oktober kommer sesong 2. Dette har brakt fram irritasjon og frustrasjon for store deler av Disney Pluss brukerne. Den kjente norske komikeren Christoffer Schjelderup sier i en av sine siste videorants på instagram: “Jeg er så skuffet! Hva har dere egentlig gjort på Disney Pluss? Har dere sett på HBO Nordic, Prime og tenkt: HAHAH dette kan vi gjøre verre”.

Christoffer Schjeldrup skuffet over Disney+ på Instagram. (Skjermbilde: Markus Hovland)                      

Happily Ever After?

Det er mye som kunne vært forbedret med Disney Pluss, men i bunn og grunn er dette en plattform som gir mye innhold og nostalgi for både store og små. Det er alltid noe man kan finne å se på Disney Plus, men det store savnet etter The Madalorian preger tjenesten stort. Hvis ikke dette kommer på plass, vil det bli oppstyr hos fansen.

I studentmorgen onsdags program den 23. september diskuterte vi nettopp dette og mye mer om Disney +. Du finner episoden der du hører podcaster.

Siste podcaster

 • TORSDAG: Sigrun, Jakob og Murtin
  Atter en torsdag atter en anledning til å blottlegge sjel og kropp på lufta. Sigrun leder toget, Jakob og Murtin dilter etter i bedagelig tempo. Vi snakker flodhester, potting, oakley-briller, sure bilister og Skeez TV! Kom deg ut i sola!
 • Onsdag: Markus, Tora og Johan!
  Lillelørdag er tilbake. Markus, Tora og Johan skal få dere gjennom denne onsdagen. Vi skal kaste ut russen, mens Markus må sende en melding til sin mor og det blir noen fantastiske anbefalinger. Det er bare å tune inn.
 • TYSDAG: Jørgen, Hedda og Sofie
  Goood tysdag! Jørgen debuterar som programleder med Sofie og Hedda ved sin side. Det blir snakk om kongelige, kjærleik for nye tannkoster samt ein god diskusjon/krangel om Senkveld. Sofie må uppe quiz-gamet sitt, Jørgen skammar seg for ein hendelse fra 3. klasse og Hedda stiller med sterke argumenter om det meste. Me lyttast!
 • MANDAG: Dina, Charlotte og Marcus
  MANDAG: Dina, Charlotte og Marcus loser deg gjennom mandagen. Vi prater om hvordan Erna har fått bot, mens Marcus har spørsmål til jentene, og nok en gang skal deltakerne ut i quiz!
 • LØRDAG: Ingeborg, Didrik og Jenny
  Good Lørdag! I dagens sending kan vi by på hot takes, en vill debatt om retusjering av bilder og Quiz om Bergen. Vi har også besøk av Cora og Gard som stiller til Universitetsstyret. Tune inn for en god blanding av alvor og koselig tull.

Studentmorgen

Studentradioen i Bergens morgenshow hjelper deg å stå opp hver ukedag med gjester, humor, konkurranser, lettbeinthet og aktuelt stoff. Hør oss fra 07.00 – 10.00 på FM 96.4 / 107.8 eller nettradio.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *