The madalorian har slått ann bra i Norge, men 3 episoder er ikke nok.

Tam start for Disney+!

Onsdag 15. September ble Disney pluss lansert i Norge, og den har blitt en stor suksess bare på de få dagene den har vært ute. Det er mye å være spent over, men har Disney bare gjort gode valg?

Akkurat nå kan du kjøpe Disney Pluss på to forskjellige måter, enten ved månedsavgift eller årsavgift.  I måneden koster et abonnement 69 kr og 689 kr i året. Som med Netflix, kan man lage flere kontoer for at flere kan lage sitt helt eget bibliotek av filmer og serier. Plattformen har per dags dato over 500 filmer, 350 serier, 26 egenlaget Disney+ innhold og mer enn 600 episoder av The Simpsons. Dette betyr at folk har et ufattelig stort utvalg når det kommer til underholdning.

Skjermbilde: Markus Hovland

(Manglende)lorian

Et av Disney pluss sine mest etterspurte program er den Star Wars-baserte serien The Mandalorian. Serien tar for seg en ensom leiemorder i de ytre delene av galaksen langt unna. Den nye Republikkens autoritet, som har et oppdrag om å hanke inn et gissel for mye kreditt. Men han finner fort ut at dette gisselet ikke bare er et vanlig vesen og de to blir hovedkarakterene vi følger i serien.

Tilbakemeldingene i Norge har ikke bare vært positive. Det folk har klaget mest over er at serien kun har ute 3 episoder per dags dato. Sesong 1 har vært ferdig en stund og den 30. Oktober kommer sesong 2. Dette har brakt fram irritasjon og frustrasjon for store deler av Disney Pluss brukerne. Den kjente norske komikeren Christoffer Schjelderup sier i en av sine siste videorants på instagram: “Jeg er så skuffet! Hva har dere egentlig gjort på Disney Pluss? Har dere sett på HBO Nordic, Prime og tenkt: HAHAH dette kan vi gjøre verre”.

Christoffer Schjeldrup skuffet over Disney+ på Instagram. (Skjermbilde: Markus Hovland)                      

Happily Ever After?

Det er mye som kunne vært forbedret med Disney Pluss, men i bunn og grunn er dette en plattform som gir mye innhold og nostalgi for både store og små. Det er alltid noe man kan finne å se på Disney Plus, men det store savnet etter The Madalorian preger tjenesten stort. Hvis ikke dette kommer på plass, vil det bli oppstyr hos fansen.

I studentmorgen onsdags program den 23. september diskuterte vi nettopp dette og mye mer om Disney +. Du finner episoden der du hører podcaster.

Siste podcaster

 • ONSDAG: Helene, Markus og Marit
  Lillelørdag klargjører deg for kommende black friday, cyber monday og første søndag i advent.
 • ONSDAG: Markus, Tora og Helene
  Onsdagsgjengen begynner å kjenne på eksamenspresset og har i den anledning kommet med gode tips til våre studenter. Quiz og gruppeterapi er som vanlig på tapeten. Ønsker dere en episk lillelørdag!
 • TORSDAG: Mathilde, Leanda og Martin
  Guten Morgen! Trenger du boktps? Vil du høre noen spise en rå løk på lufta? Er Shreck overvurdert eller undervurdert? Hva med Kombucha? Havsalt? Stjernekamp? Og noen har laget en Rattatouille-musikall???!!! Uansett, bare bit tenna sammen for her på Studentmorgen er det gull i munn!
 • TYSDAG: Shaniya, Gjøri Marie og Sofie
  Kjærleikstysdag! I dagens pod høyrer du Sofie, Shaniya og Gjøri Marie diskutere rundt temaene kjærleik og det amerikanske valget. Er du like singel som Sofie, eller er du meir ein forholdstype som Shaniya og GM? Det blir råd og tips, quiz og straff, og ein ivrig samtale om kva som skjer med Trump i framtida. Vi lyttes!
 • FREDAG: Ingeborg, Johan og Didrik
  Det er fredag! I dagens sending byr vi på mye latter og fjoll, pinlige sceneøyeblikk, Didriks tankegenerator og mye mer. Vi har også hatt besøk av Anne fra Rafto-stiftelsen - så tune inn for en bra start på helga!

Studentmorgen

Studentradioen i Bergens morgenshow hjelper deg å stå opp hver ukedag med gjester, humor, konkurranser, lettbeinthet og aktuelt stoff. Hør oss fra 07.00 – 10.00 på FM 96.4 / 107.8 eller nettradio.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *