Tam start for Disney+!

Akkurat nå kan du kjøpe Disney Pluss på to forskjellige måter, enten ved månedsavgift eller årsavgift.  I måneden koster et abonnement 69 kr og 689 kr i året. Som med Netflix, kan man lage flere kontoer for at flere kan lage sitt helt eget bibliotek av filmer og serier. Plattformen har per dags dato over 500 filmer, 350 serier, 26 egenlaget Disney+ innhold og mer enn 600 episoder av The Simpsons. Dette betyr at folk har et ufattelig stort utvalg når det kommer til underholdning.

Skjermbilde: Markus Hovland

(Manglende)lorian

Et av Disney pluss sine mest etterspurte program er den Star Wars-baserte serien The Mandalorian. Serien tar for seg en ensom leiemorder i de ytre delene av galaksen langt unna. Den nye Republikkens autoritet, som har et oppdrag om å hanke inn et gissel for mye kreditt. Men han finner fort ut at dette gisselet ikke bare er et vanlig vesen og de to blir hovedkarakterene vi følger i serien.

Tilbakemeldingene i Norge har ikke bare vært positive. Det folk har klaget mest over er at serien kun har ute 3 episoder per dags dato. Sesong 1 har vært ferdig en stund og den 30. Oktober kommer sesong 2. Dette har brakt fram irritasjon og frustrasjon for store deler av Disney Pluss brukerne. Den kjente norske komikeren Christoffer Schjelderup sier i en av sine siste videorants på instagram: “Jeg er så skuffet! Hva har dere egentlig gjort på Disney Pluss? Har dere sett på HBO Nordic, Prime og tenkt: HAHAH dette kan vi gjøre verre”.

Christoffer Schjeldrup skuffet over Disney+ på Instagram. (Skjermbilde: Markus Hovland)                      

Happily Ever After?

Det er mye som kunne vært forbedret med Disney Pluss, men i bunn og grunn er dette en plattform som gir mye innhold og nostalgi for både store og små. Det er alltid noe man kan finne å se på Disney Plus, men det store savnet etter The Madalorian preger tjenesten stort. Hvis ikke dette kommer på plass, vil det bli oppstyr hos fansen.

I studentmorgen onsdags program den 23. september diskuterte vi nettopp dette og mye mer om Disney +. Du finner episoden der du hører podcaster.

Siste podcaster

 • ONSDAG: Alma, Ida og Sofia
  Goood morgen party people!!! Det er onsdag, ukens beste dag og jentene er i studio for å prate om alt fra skillsmisser til Mars! Hva mener jentene om den berømte kameltåen? Må vi flytte ut av kollektiv og bryte samboerskap pga icks? Jentene er her for å ønske dere en herlig onsdag!!!
 • MANDAG: Tale, Line, Maud og Mari
  Studentmorgen mandag er tilbake! Nye og gamle stiller med svake quizegenskaper og sinnsyke fakta:) Kom å ha det ekstremt gøy med oss!!!
 • ONSDAG: Alma, Ida, Sofia og Kasper
  DET ER ONSDAG, BESTE DAGEN I UKA! Vi har fått inn to nye herlige damer, og dette feirer vi med en fantastisk sending. Er Erna til å stole på? Har Alma sunget på scenen med Freddy Kalas? Har Ida vært med i torsketog?! Sofia blir også tatt på sengen av noe Kasper sa;) Lytt for å finne ut hva! <3
 • ONSDAG: Kasper og Sofia
  STUDENTMORGEN ER TILBAKE! Favorittduoen deres har kickstartet semesteret. Det blir heftig diskusjon når duoen skal rangere Justin Bieber låter. I tillegg kommer det fram om Kasper ble spydd på forrige uke eller ikke?? God lytt! :)
 • FREDAG: Sofia, Marius og Kasper
  Siste studentmorgen for dette semesteret! Trekløveren er tilbake med musikkquiz, top 3 sommerhits og pekeleken (Hvor det selvfølgelig blir sutring fra Marius). God sommer! What time is it, summertiiiiime!!!!!!<333

Anbefalte artikler