Tam start for Disney+!

Akkurat nå kan du kjøpe Disney Pluss på to forskjellige måter, enten ved månedsavgift eller årsavgift.  I måneden koster et abonnement 69 kr og 689 kr i året. Som med Netflix, kan man lage flere kontoer for at flere kan lage sitt helt eget bibliotek av filmer og serier. Plattformen har per dags dato over 500 filmer, 350 serier, 26 egenlaget Disney+ innhold og mer enn 600 episoder av The Simpsons. Dette betyr at folk har et ufattelig stort utvalg når det kommer til underholdning.

Skjermbilde: Markus Hovland

(Manglende)lorian

Et av Disney pluss sine mest etterspurte program er den Star Wars-baserte serien The Mandalorian. Serien tar for seg en ensom leiemorder i de ytre delene av galaksen langt unna. Den nye Republikkens autoritet, som har et oppdrag om å hanke inn et gissel for mye kreditt. Men han finner fort ut at dette gisselet ikke bare er et vanlig vesen og de to blir hovedkarakterene vi følger i serien.

Tilbakemeldingene i Norge har ikke bare vært positive. Det folk har klaget mest over er at serien kun har ute 3 episoder per dags dato. Sesong 1 har vært ferdig en stund og den 30. Oktober kommer sesong 2. Dette har brakt fram irritasjon og frustrasjon for store deler av Disney Pluss brukerne. Den kjente norske komikeren Christoffer Schjelderup sier i en av sine siste videorants på instagram: “Jeg er så skuffet! Hva har dere egentlig gjort på Disney Pluss? Har dere sett på HBO Nordic, Prime og tenkt: HAHAH dette kan vi gjøre verre”.

Christoffer Schjeldrup skuffet over Disney+ på Instagram. (Skjermbilde: Markus Hovland)                      

Happily Ever After?

Det er mye som kunne vært forbedret med Disney Pluss, men i bunn og grunn er dette en plattform som gir mye innhold og nostalgi for både store og små. Det er alltid noe man kan finne å se på Disney Plus, men det store savnet etter The Madalorian preger tjenesten stort. Hvis ikke dette kommer på plass, vil det bli oppstyr hos fansen.

I studentmorgen onsdags program den 23. september diskuterte vi nettopp dette og mye mer om Disney +. Du finner episoden der du hører podcaster.

Siste podcaster

 • FREDAG: Linn, Mia & Elise
  God fredags morgen, kjære lytter! Gjengen er tilbake, og tar opp viktige temaer. Går man på tur i jeans, hvor ofte skal man vaske håret, og skal man egentlig hilse på et ons? Hør da vel!
 • ONSDAG: Louise, Marie og Sofia
  HEI OG HÅ! ENDELIG ER DET ONSDAG IGJEN! Den beste dagen i uka med verdens beste onsdagsgals!<3 Vi leverer mye prat om mat; hva er den beste småisen? Og hvilke matvarer savner vi i butikkhylla? Det blir god steming, musikkquiz og jentene tar en gjennomgang av sin TikTok ForYou-page. I tillegg blir det prat om frøken Jojo Siwa. GOD LYTT!<3
 • TIRSDAG: Inger, Ida og Vilde
  Endelig tirsdag og Magnusmesse! Ida anbefaler serier, Vilde gjør ting som føles ulovlig og Inger synger om vanskelige konflikter. Hvem taper quiz og er det egentlig innafor? Hør da! I studio: Ida Lie-Nielsen, Vilde Havn og Inger Sofie Østby Produsent: Alma Puente
 • MANDAG: Line, Maja og Mari
  Har du mandagsknekken? Det har hvetfall vi! Bli med på en mandag hvor vi omfavner knekken og fyrer i gang uken med leker, terapitips og straffer i håp om å finne en kur! Hvem av jentene har opplevd den størte knekken? Hvem har ikke et fulstendig statsborgerskap? Tune inn på galskapen og kom deg over knekken med oss!
 • TORSDAG: Hilde, Kathrine og Kristiane
  Det er torsdag! Eller er det det? Kathrine, Hilde og Kristiane tar deg med gjennom en reise om fyllesykekur og Jojo Siwa. Hilde har også en rant på gutter, og Kathrine og Kristiane slenger seg på og presenterer topp tre turn-offs på gutter. Mye latter og energi til å være en torsdag morgen med fint vær:)

Anbefalte artikler