Tam start for Disney+!

Akkurat nå kan du kjøpe Disney Pluss på to forskjellige måter, enten ved månedsavgift eller årsavgift.  I måneden koster et abonnement 69 kr og 689 kr i året. Som med Netflix, kan man lage flere kontoer for at flere kan lage sitt helt eget bibliotek av filmer og serier. Plattformen har per dags dato over 500 filmer, 350 serier, 26 egenlaget Disney+ innhold og mer enn 600 episoder av The Simpsons. Dette betyr at folk har et ufattelig stort utvalg når det kommer til underholdning.

Skjermbilde: Markus Hovland

(Manglende)lorian

Et av Disney pluss sine mest etterspurte program er den Star Wars-baserte serien The Mandalorian. Serien tar for seg en ensom leiemorder i de ytre delene av galaksen langt unna. Den nye Republikkens autoritet, som har et oppdrag om å hanke inn et gissel for mye kreditt. Men han finner fort ut at dette gisselet ikke bare er et vanlig vesen og de to blir hovedkarakterene vi følger i serien.

Tilbakemeldingene i Norge har ikke bare vært positive. Det folk har klaget mest over er at serien kun har ute 3 episoder per dags dato. Sesong 1 har vært ferdig en stund og den 30. Oktober kommer sesong 2. Dette har brakt fram irritasjon og frustrasjon for store deler av Disney Pluss brukerne. Den kjente norske komikeren Christoffer Schjelderup sier i en av sine siste videorants på instagram: “Jeg er så skuffet! Hva har dere egentlig gjort på Disney Pluss? Har dere sett på HBO Nordic, Prime og tenkt: HAHAH dette kan vi gjøre verre”.

Christoffer Schjeldrup skuffet over Disney+ på Instagram. (Skjermbilde: Markus Hovland)                      

Happily Ever After?

Det er mye som kunne vært forbedret med Disney Pluss, men i bunn og grunn er dette en plattform som gir mye innhold og nostalgi for både store og små. Det er alltid noe man kan finne å se på Disney Plus, men det store savnet etter The Madalorian preger tjenesten stort. Hvis ikke dette kommer på plass, vil det bli oppstyr hos fansen.

I studentmorgen onsdags program den 23. september diskuterte vi nettopp dette og mye mer om Disney +. Du finner episoden der du hører podcaster.

Siste podcaster

  • TORSDAG: Selma, Hilde S. og Kathrine
    Opp og hopp kaffekopp! Torsdagsgjengen er tilbake med en superduper sending! Vi byr på latter, smil, frustrasjon og skepsis over airup, dilemmaer og masse mer!!! Ta en lytt da vel!
  • ONSDAG: Alma, Ida og Louise
    ENDELIG ONSDAG IGJEN!! I dag har det vært mye dilemmaer. Fra det som omhandler alt fra juice, sex og kollektiv, til en god runde fuck, marry, kill! I tillegg dras det opp noen brannfakler, for hva er egentlig greia med grillfolie? Og er folk som er redd for rynker feige? Finn det ut i dagens episode! GOD LYTT!!<3 Programleder: Ida I studio: Alma og Louise
  • TIRSDAG: Iben, Inger og Vilde
    Gooood morgen og goood stemning i studio i dag!! Det er selvsagt quiz, Iben tar oss tilbake til spill vi pleide å spille. pappa Paul har kommet med ny utfordring, Inger har lært oss sport og Vilde får rante om ting hun irriterer seg over! Lytt da vell<3
  • MANDAG: Tale, Maud og Line
    GOOOD MANDAAG!! Bli med oss på realityepisode!! Vi rangerer de beste realityseriene, snakker om oss selv som realitydeltakere og leker en lek som ble til tidenes ASMR;)) Start uka på best mulig måte med godgjengen<33
  • FREDAG: Linn, Mia & Elise
    God fredags morgen, kjære lytter! Gjengen er tilbake, og tar opp viktige temaer. Går man på tur i jeans, hvor ofte skal man vaske håret, og skal man egentlig hilse på et ons? Hør da vel!

Anbefalte artikler