Vi presenterer Studentradioens spilleliste, fylt av et utvalg låter spredd over alle sjangre, fra punk og pop til hiphop og house. Med rivende engasjement og høyenergiske meningsutvekslinger står vi i skyttergravene, mens vi forteller deg hva du skal høre på, og hvorfor. I Trigger gir vi deg et innblikk i menneskene bak musikken, gjennom intervjuer med artistene og samtaler om inspirasjonen, motivasjonen og produksjonen bak fremtidens klassikere.

Trigger Bergen — hver mandag, kl. 12-13.
PS: Vil du påvirke spillelisten til Studentradioen i Bergen? Send inn tips til spilleliste@srib.no

Siste episoder av musikkredaksjonens podkast Monitor

 • Episode 21 - Danseguide, Sonic The Hedgehog og Super Bowl
  I ukens episode går Plutopop gjennom half time-showet på årets Super Bowl samtidig som de finkjemmer dansemulighetene i Bergens uteliv. Crossfade har kommet over et merkelig samarbeidsprosjekt mens Piggtråd på sin side har fått Metallica-vokalist James Hetfield gjennom en tøff tid. Innslagene i denne episoden er laget av Astrid Tryggestad Sevre, Emil Ingebrigtsen Thorup og Petter Samdal for Plutopop, Ronja Selsvold Byrkjeland og Sigrid Golberg for Crossfade samt Andreas Fosse Salbu og Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 20 - Beefs, jazzing og drama
  Årets første episode! Vi smeller i gang semesteret med en oppsummering av januar for å hente oss inn, men bortsett fra det bør du være på vakt for hip hop-beefs, jazzgutter og "musikalske innslag" når vi sparker i gang 2020. Innslagene i denne episoden er laget av Astrid Tryggestad Sevre, Benjamin Aniket Stenerud og Daniel Leander Kolden for Plutopop, Markus Henriksen og Henning Adolfsen Buanes for Crossfade samt Marthe Hagelien for Trigger Bergen. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 19 - Live-musikk, bowling og metal for dummies
  I denne ukens sending blir det live-musikk for enhver smak. Trigger har hatt besøk av den Stavangerbaserte Bergensartisten Christina Flood. Hun er aktuell med singelen "Men du e go i bowling", en låt hun framførte live i studio. Live-musikk ble det også i Piggtråd, men kanskje av en litt annen sort da Vegard inviterte to gjester i studio for et lynkurs i metal i fraværet av sin faste makker Andreas. Innslagene i denne episoden er laget av Klaus Ole Munthe Øren og Mathias Johannessen for Trigger samt Vegard Valen Lindtveit, Ingvild Tjong Dahl og Elisabeth Eide for Piggtråd. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 18 - Intervju med Black Debbath
  Forrige helg var det Duplex-helg på Hulen i Bergen med flere konserter. I den anledning troppet Vegard fra Piggtråd opp for å slå av en prat med en av artistene, nemlig selveste Black Debbath! Det ble både quiz og snakk om blant annet Tons of Rock og skosålens slitestyrke. Programleder og ansvarlig for innslaget er Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 17 - Made in Bergen
  I ukens episode hyller vi Norges musikkhovedstad. Bergensartister er i vinden om dagen og Crossfade har snakket med Wahomie som akkurat har sluppet sin debutsingel. Vi unner oss også et tilbakeblikk til da Iris besøkte Plutopop i våres. Her var det snakk om planene for 2019. Var Årets Urørt allerede på agendaen da? Samtidig blir det breaking news når Lukas tar tak i den eneste bergenseren som er nominert til Årets Live på P3 Gull. Innslagene i denne episoden er laget av Ronja Selsvold Byrkjeland, Ingvild Tjong Dahl og Sigrid Golberg for Crossfade samt Lukas Gonçalves og Marie Mutoni Arnesen for Plutopop våren 2019. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.

 

Alle artiklene til Trigger Bergen