En pangstart på det nye året

UKENS LÅT: Sløtface – Tap the pack

Sløtface starter året med et PANG, eller med andre ord den nye singelen «Tap the Pack». Singelen er en av flere slipp fra det stavanger-baserte punkbandet, og vi begynner å mistenke et kommende album. Tittelen «Tap the Pack» smeller like fint som det rytmiske lydbilde i sangen. Den fanger deg med en pang-start som tar deg med inn i et enda råere refreng. Vi gleder oss til å sjekke ut hva mer Sløtface har å by på i 2020 – “Sorry For The Late Reply” er ute 31. januar!

 

Romskip – Dagens Ungdom

Romskip har satt ord på 24+ generasjonens følelser i den nye låten «Dagens Ungdom». Om du er like sint over internett generasjonens kjas og mas anbefaler vi å få utløp for frustrasjonen til denne godsaken.

 

Georgia – 24 Hours

I 2020 vil den britiske Georgia definitivt være on or minds med sitt nye album «Seeking Thrills». Albumet leker med pop-sjangeren gjennom sine fengende rytmer, og klebrige tekster. «24 Hours» er bare en av låtene vi anbefaler å lytte til hvor enn det er du lytter. Georgia, we love you. Please come to Bergen!!

 

SASSY 009 – Lara (feat. Clairo)

SASSY 009 slapp singelen «Lara» 6. desember i fjor, og vi ønsker å ta den med oss inn i 2020. Sangen matcher det gjennomgående elektroniske tema i hennes tidligere utgivelser. Et svevende lydbilde blir til i samarbeid med den amerikanske artisten Clairo. Lovende!

 

King Krule – (Don´t let the Dragon) Draag on

King Kruuuule gjør det igjen, og vi liker det. Dempede instrumentale lyder blir fremhevet av Archy Marshalls dype røst, og lager gjenlyd i alle våre hjerter. Tittelen setter vi et spørsmålstegn ved, men det betyr ikke at du ikke må sjekke det ut!

 

Law of All – Stuck

Oslo-baserte Law of All gjør oss glade i sjelen med den nye låten «Stuck». Mørkt, og hardt tema gir assosiasjoner til garage og stoner rock sjangeren, og har et energigivende tempo. Vi anbefaler alle og enhver å gi Law of All en lytt, de er i hvert fall stuck på repeat hos srib.no ;–)

Anbefalte artikler