Godt og blandet

UKENS LÅT:  She Makes A Mess Everywhere She Goes – Beach of Diamonds

Ukens låt er “She Makes A Mess Everywhere She Goes”, av bandet Beach of Diamonds. Bandet har spilt sammen siden 2016, og har sitt fokus på lystig pop/rock-musikk. Sangen ble sluppet for bare noen dager siden, og er altså det nyeste man kan høre fra bandet. Beach of Diamonds kan minne om Biffy Clyro, et rockeband som til tider er noe poppete. Ukens låt er også veldig lik “Shake It” av Metro Station.

Diving for Pearls (feat. Jay Electronica) – Sons of Yusuf, J A Y  E L E C T R O N I C A

Hvis jeg skal beskrive “Diving for Pearls” med ett ord, så er det uventet. Den starter med noe jungelrytmer og andre lyder, før den plutselig bringer inn en hip-hopete vokal. Lenger uti sangen kommer det enda et skifte hvor fokuset er på vokalen i seg selv, som nesten høres ut som “slampoesi” (bare uten en motkonkurrent).

And Hank Mardukas – The Holy Mountain

The Holy Mountain er et psykedelisk rockeband med opprinnelse i Skottland. “And Hank Mardukas” ble sluppet for bare tre uker siden, men deler av bandet har spilt sammen helt siden 2008. Sangen minner meg om “Nightcall” av Kavinsky, som er temasangen til filmen Drive.

Fool Me 3x – Vanary

“Fool Me 3x” er en glad-sang, og jeg merker at følelsen av lysere tider kryper innover når jeg hører denne sangen. Til tider minner de om Kakkmaddafakka, noe jeg syns at mange låter gjør for tiden. Vanary består av tvillingbrødrene Martin Lie Hauge og Andrea Lie Hauge, og regner seg som et rockeband fra Stavanger.

Run – Joji

“Run” er av artisten Joji, som egentlig heter George Kusunoki Miller, og som noen kanskje kjenner fra tidligere aliaser “Filthy Frank” og “Pink Guy”. Låten er rykende fersk og har en feelgood-vibe over seg, samtidig som den er noe melankolsk. Vanskelig å beskrive, men verdt å høre!

ok rosa blomst – Musti

Musti fyller 19 år i år, men har likevel satt seg på kartet i musikkverdenen. “ok rosa blomst” ble utgitt på albumet Qoyskayga nå i februar, så om du liker “ok rosa blomst” er det mer å høre hvor den kom fra.

Plasmatic Idol – Giöbia

Giöbias “Plasmatic Idol” består av masse psykedeliske lyder, som utgjør den nokså korte låten på knappe to minutter. Det er en utenomjordisk følelse å høre på, men som faller litt utenfor min smak. Sangen er en del av deres nye album som også heter Plasmatic Idol.

Anbefalte artikler