God musikk stopper aldri å dukke opp

UKAS LÅT: dePresno – Paper Thin

Denne ukens låt er den nye herligheten til Bjarte De Presno Borthen, som går under artistnavnet dePresno. 22 åringen fra Bergen gir deg her en super digg og høstlig låt som gjør disse mørke dager litt enklere å komme over. Han var også featured på forrige ukes spilleliste med låten «unfortunate» av «lokoy» Denne unge karen har et navn verdt å huske, for her kommer det nok mye bra fremover!

Girl in red – maybe

Marie ulven, også kjent som girl in red, er heller ingen fremmed for vår spilleliste hos studentradioen i Bergen. Med tekster som man kan relatere seg til og en stemme man kan drømme seg bort i har den unge jenten fra Horten virkelig fanget vår interesse.

Thom Yorke – open again

Thom Yorke er ingen rookie innen musikk. Han er kanskje bedre kjent som vokalisten fra radiohead, men her har han kommet ut med en låt alene som er noe annet. 2006 var første gang han ga ut et solo album. Låten har en sci-fi feel, men er alikevel ikke helt der. Det minnes litt om en romfarts film der det bygges opp til noe spennende som skal skje. Jeg blir sittende og lure på hva som skal skje videre her.

Resirkulert – Áddjá

Resirkulert er et Tromsø-basert gitarpop-band med utspring fra Storfjord. Med en gang jeg hørte denne låten følte jeg kjærlighet i mitt hjerte. Jeg kan ikke samisk men har funnet ut at «Áddjá» kan bety Bestefar, eller gamling, noe som gjør at man kan tenkte seg hva låten omhandler. En koselig låt som jeg kommer til å høre mye på nå i disse høstlige tider.

Ludvig the band – strangers

Her har vi nok en låt jeg føler hadde passet inn i en gammeldags grøsser eller sci-fi film, med en litt funky tone til. Kanskje litt alternativt. Teksten er litt sånn at man kan tolke den på flere måter, slik er det kanskje med mange låter men her føler jeg mange hadde hatt forskjellige oppfatninger.

Alfie Templeman – Yellow flowers

Den yngste artisten på denne ukens spilleliste er nok 15 år gamle «Alfie Templeman». Søt og behagelig musikk. Denne briten er nok min favoritt denne uken. Nok en bedroom pop artist, der låtene er skrevet og spillt inn i komforten av eget soverom, og vi klager ikke! Dette er nok en kar vi kommer til å se mer av fremover og det er bare å glede seg!

Anbefalte artikler