En rolig fortsettelse på det nye året

Chassol – Savana, Celine, Aya, Pt. 2

Denne ukens liste starter ikke med et PANG, men derimot en søt sang fra Chassol, som høres ut som tre barn som leker klappeleker i skolegården. Sangen er laget av den franske pianisten Christoph Chassol og den ligger i linje med musikk han har produsert tidligere. Han bruker de unge stemmene for å oppnå en uskyldighet i sangen og det funker spesielt godt sammen med den fredfulle koringen i bakgrunnen.

Soccer Mommy – circle the drain

Etter av å blitt anbefalt Soccer Mommy sikkert hundre ganger har jeg endelig hørt på dem, og jeg liker det jeg hører. Sangen minner meg om en litt dårlig tenårings film fra 2000-tallet, den typen man pleide å se på en lørdags formiddag med en kopp te i hånden. Sangen har en beroligende stemning.

Okay Kaya – Baby Little Tween

Baby Little Tween kommer fra Okay Kaya sitt nye album «Watch This Liquid Pour Itself». Sangen har lette vokaler med myke trommer som spiller rundt i hodet ditt. Det er også noe sykt catchy med de harmoniserende vokalene som kommer inn på refrenget.

School of X – Rodeo

For en fantastisk sang fra det danske musikk-kollektivet, dette er den beste sangen jeg har hørt på siden Lugnt. De glatte og uskyldige vokalene går hånd i hånd med alt som skjer i sangen. Hvis du bare har lyst til å høre på én ny sang, ville jeg anbefalt denne.

Petter Carlsen – I love the Way You See the World

Mer nydelig musikk fra denne ukens liste. Petter skaper noe som minner meg om indie rock, men med trommer som ikke helt passer inn. Men det funker, og det funker bra. Sangen går gjennom flere musikalske ideer, samtidig som den ikke endrer for mye. Helt klart noe man burde sjekke ut.

This Daze – A Sign, The Truth

Trodde du virkelig at vi ikke kom til å snike inn litt rock? Selvsagt er det rock på lista. Den sangen, som Mathias beskrev som «en sang du buster ut på fem minutter», og Abtin beskrev som «the strokes basically», synes jeg er dritbra. Jeg elsker vokalene og gitarspillingen.

The Good The Bad And The Zugly – The man Behind the (Oxygen) Mask

Til denne sangen kom Mathias med en av hans «zingers», han beskrev vokalene bare som skriking og null teknikk. Selv om jeg kan nada om synging, så synes jeg at han tar helt feil. Teknikken her ligger i følelsene som kommer frem gjennom vokalen, og de forskjellige bestanddelene av sangen. Helt klart en låt dere alle burde høre.

Anbefalte artikler