Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

Endelig mandag! Charlotte, Henriette, Simen og Johannes sitter ved spakene og styrer deg elegant inn i den nye uka mellom absurde historier, umulige quizer og jevnlige latterbrøl. Vi har kokt opp den ultimate oppskriften på god stemning og henger med DEG hver mandag 08-10!

Tirsdag

Dritt lei av blåmandag? Endelig er det tirsdag, det er verken lillelørdag eller fredag, men det er sending med oss hvor det alltid er helgestemning! 2 gutter, 2 jenter Viktor, Mark Olav, Eline og Elise. Vi serverer deg alt fra romersk historie til Viktors intime liv,i tillegg til pandabjørner i Berlin og bedrageri i verdensklasse. Selverklært beste dagen i Studentmorgen, vi lyttes!

Onsdag

Bitch, hør her! Du må høre på studentmorgen onsdag aka lil’Saturday ft. blåmandag. Regine, aka Reggi Smalls, Vinjar, aka Nor$ke kroner, Cecilie, aka That Hollaback Gurl og Sara aka Daglig leder. Vi er en gjeng med unge spillere som gir deg quiz, karakterer, musikk og præænks hver ONS-dag morgen. God helg ;))))

Torsdag

Torsdag kveld fra Nydalen? Prøv heller Torsdag morgen fra Studentsenteret. Tre østlendinger og en bergenser serverer Tindermareritt, gir dere nye obsessions, setter i gang brannfakler med fake news og avslutter sendingene med spenstige utfordringer. Sindre, Sunniva, Astrid og Karoline snur de sure morgentrynene om til gladlakser gjennom morgentimene.

Fredag

DET ER FREDAG!! Kombinasjonen av Oslo, Trondheim og Ålesund er den perfekte måten å starte helgen på. Vi starter alles favoritt dag i uken med impro, påstander og heftige tinderdates!! Du vil ikke gå glipp av denne sprudlende og sollfylte firkløveren<3 Fredagsstemning blir det hver bidige uke

LØRDAG

Bakfull, skal du på jobb, eller starter du lørdagen din tidlig? Studentmorgen Lørdag er her for å lose deg gjennom de første timene i den fineste dagen i uka. Her byr vi på en pose godt og blandet, med quiz, nyheter, dårlige vitser og mye annet gøy. Du hører oss hver lørdag fra 9 til 11.
To østlendinger, to vestlendinger og 1 sørlending uten dialekt (??), skal sørge for at du starter lørdagen din på best mulig vis.

Siste podcaster

 • LAURDAG: Sofie, Shaniya og Hedda.
  God Laurdag frå Studentmorgen! Sofie har programlederdebut og ho testa gjengen ut på high school musical-kunnskap. Shaniya får vise sine skjulte talent og Hedda fortel om sin nye reality-hangup.Vi irriterar oss også over fhs-prat, paraplytyveri og Bergen sitt vær-rykte. Som Shanyia ville sagt; happy taughts, happy life fra Studentmorgen Laurdag!
 • Studentmorgen fredag med Bendik Jens og Ayla
  Fylla, quiz, funfacts og stjeling er bare noe av det som blir tatt opp i dagens morgensending.
 • TORSDAG: Elise, Victor og Amalie
  God morgen godtfolk! Tune in på dagens sending og bli med Elise, Victor og Amalie på blant annet morgenpils, quiz, en tur til krimkroken, litt filosofiske spørsmål og generelt god s! Hold ut, det er snart helg! God lytt, folkens.
 • ONSDAG: Cecilie, Lone og Niklas
  Good morgen! I dag har vi kosa oss i studio, med quiz om togstasjonen til Lone, med refleksjoner om mote, med nedtur/opptur, med beunding av kjendiser, med innføring i og omtale av Ex on the Beach, og mazze mer. Håper du lytte på oss!
 • TIRSDAG: Sunniva, Astrid og Sindre
  Enda en Tirsdag og i dag er der SAS crew i studio med Sunniva, Astrid og Sindre. Vi har mye spennende på programmet med hisotier fra når vi nesten ble arveløs, quiz om reality verdnen og rant om filming i fylla. Det er også mye mer her på Studentmorgen Tirsdag.
 • MANDAG: Charlotte,Henriette og Simen
  Mandagsgruppen er samlet nok engang - og det merkes i veggene at man har fått hvilt seg ut en helg. Henriette og Charlotte har endelig fått testet en restaurant, mens Simen har gjort et dypdykk i hvordan internett egentlig er bygd opp. Dagens nyhet er MGP som blir en rød tråd gjennom hele sendingen, og det er tydelig mange meninger om hva man tenker om det som har hendt. Sett deg ned, dra fram litt sushi rester og le deg gjennom dagens sending. PS: Charlotte skal kanskje lansere en treningsapp
 • LAURDAG: Hedda, Erling, Plogen og Madam
  God laurdag! I dagens sending har vi storslagent besøk av både Plogen og Madam, som er noe av det beste sørlandet har produsert. Vi snakker om dårlige lovestories, sædcelle-skulpturer og tar turen tilbake til et litt avansert 5.klasse pensum. God hælj og god lytt!

Alle artiklene til Studentmorgen