Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

Er du sliten etter helga og lengter ikke akkurat etter ny uke? Fortvil ikke. Mandagens supermix redder morgentimene dine. Mandagen blir aldri blå fordi denne gjengen er rå! Charlotte, Marcus, Henriette og Mathilde skal gjøre alt de kan for å lose deg gjennom den harde mandagen. Ved hjelp av nyhetsoverskrifter som du ikke kunne tro er sanne, gøyale quizer og herlige historier fra øst til vest, skal vi nok gi deg et litt bedre forhold til mandager!

Tysdag

Mandagen er gløymd! Tysdagen er her for å gi deg ein ordentleg start på veka. Tenk deg; det finaste adjektivet du kjem på, der har du tysdagsgjengen! Hedda, Shaniya, Sofie, Ulrik og Gjøri Marie står parat for å gjere morgonen din litt betre. Her får du ein blanding av sjølvkritikk, språkleg forvirring (Ivar Aasens disiplar) og musikalske diskusjonar. Dette kan du ikkje gå glipp av, me lyttast!

Onsdag

Lillelørdag aka ukens midtpunkt er her igjen og godgjengen Markus, Helene, Tora og Marit er her for å gi deg nok en forrykende sending! Det blir agurknytt, en god runde gruppeterapi og kanskje en aldeles så litta konspirasjonsteori? Lytt til oss hver onsdag på studentmorgen!

Torsdag

Studentradioen i Bergen har samlet et mystisk drømmelag som skal gi DEG klassisk morgenradio. Mathilde, Leanda, Martin (Murtin) og Jakob har fått gleden av å styre Studentmorgen Torsdag. De liker ikke å skryte av det, men ingen av dem har lest Anne B. Ragdes novellesamling. Alle har motiv, men hvem har begått mordet? Er det barnestjernen med Disney Channel-fortid? Er det sosiologen med Peter Pan-syndrom? Eller er det Ten Sing-duoen som har forsaket sin barnetro til fordel for brusetabletter? Få svar på alle spørsmål du ikke trodde du hadde, hver torsdag kl. 8-10!

Fredag

Endelig FREDAG!! Ved hjelp av en gjeng med sprudlende personligheter fra nær og fjern skal starten på helgen virkelig boostes i gang. Ingeborg, Didrik, Jenny og Johan tar deg med på konkurranser, tull og fjas, samt seriøse/useriøse temaer. Denne gjengen vil alltid gjøre sitt for at du får en knallstart på helga!

Siste podcaster

 • Fredag: Elise, Markus & Niklas
  Tore Tang var en mann som lyttet langt og lenge på Studentmorgen Fredag. Han sa en gang at vi måtte lage en eppis hvor Idylles-spalten blir ødelagt på lufta, hvor Niklas forteller og pitcher, hvor Elise stiller oss til veggs med spørsmål og debatt og Markus innrømmer hva han gjorde på akvariet den ene natten. Ååogom vi leverte! Vi gjorde det. Vi lyttes!
 • TORSDAG: Sigrun og Pappa
  Sigrun var 14 år da hun mistet faren sin. I år er det 10 år siden han gikk bort. Sigrun ønsker å dele sin historie. Hun deler for å selv ikke glemme hvordan det var, og ikke glemme hvem faren hennes var.
 • ONSDAG: Tora, Johan og Marit
  Det er endelig onsdag igjen, solen skinner og gjengen fra lillelørdag er klar for å gi deg en fantastisk start på dagen! Tora, Johan og Marit snakker om forventninger til 17.mai, det blir quiz med en liten vri og Marit er som alltid klar for å teste ukens øl! Knekk opp en pils, len deg tilbake og nyt sendingen :)
 • TYSDAG: Tiril, Ulrik og Shaniya
  GOOOD MORGEN! i dag får dere henge med Ulrik, Tiril og Shaniya, og i dagens sending snakker vi om how i met your mother, hva man kan gjøre for å ikke miste sokkene sine, legendarisk quiz og seff legendarisk straff + masse mer! Få på hodetelefonene og enjoy!
 • Studentmorgen MANDAG 10.MAI: Henriette, Dina og Mathilde
  Artig mandag for jentene uten produsent. Mathilde forteller om ting hun synes er ekkelt, Dina er på jakt etter leilighet og Henriette snakker om "Første date". Lattermild sending fra mandagsjentene. Kos deg.
 • LØRDAG: Ingeborg, Eline og Jenny
  Ny Lørdag og ny episode fra favorittgjengen din! Ingeborg, Jenny og vår produsent Eline tar deg igjennom ukens nyheter, flørteworkshop, quiz og nostalgi fra russetiden. Vi får også besøk av Lothepus og Charter-Svein som har heftig debatt. Tune in!
 • FREDAG: Jørgen, Niklas og Markus
  Gutta er på stedet, og sprer om seg med glede! Bli med på elleville spalter, sniffing av salter og god stemning servert på ditt personlige alter. Pitch, nyheter og idyll er tre stikkord, og vi får besøk av Emma Bø, festivalsjefen på den studentdrevne På Høyden-festivalen. Bli med, da!

Alle artiklene til Studentmorgen