Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

Er du sliten etter helga og lengter ikke akkurat etter ny uke? Fortvil ikke. Mandagens supermix redder morgentimene dine. Mandagen blir aldri blå fordi denne gjengen er rå! Charlotte, Marcus, Henriette og Mathilde skal gjøre alt de kan for å lose deg gjennom den harde mandagen. Ved hjelp av nyhetsoverskrifter som du ikke kunne tro er sanne, gøyale quizer og herlige historier fra øst til vest, skal vi nok gi deg et litt bedre forhold til mandager!

Tysdag

Mandagen er gløymd! Tysdagen er her for å gi deg ein ordentleg start på veka. Tenk deg; det finaste adjektivet du kjem på, der har du tysdagsgjengen! Hedda, Shaniya, Sofie, Ulrik og Gjøri Marie står parat for å gjere morgonen din litt betre. Her får du ein blanding av sjølvkritikk, språkleg forvirring (Ivar Aasens disiplar) og musikalske diskusjonar. Dette kan du ikkje gå glipp av, me lyttast!

Onsdag

Lillelørdag aka ukens midtpunkt er her igjen og godgjengen Markus, Helene, Tora og Marit er her for å gi deg nok en forrykende sending! Det blir agurknytt, en god runde gruppeterapi og kanskje en aldeles så litta konspirasjonsteori? Lytt til oss hver onsdag på studentmorgen!

Torsdag

Studentradioen i Bergen har samlet et mystisk drømmelag som skal gi DEG klassisk morgenradio. Mathilde, Leanda, Martin (Murtin) og Jakob har fått gleden av å styre Studentmorgen Torsdag. De liker ikke å skryte av det, men ingen av dem har lest Anne B. Ragdes novellesamling. Alle har motiv, men hvem har begått mordet? Er det barnestjernen med Disney Channel-fortid? Er det sosiologen med Peter Pan-syndrom? Eller er det Ten Sing-duoen som har forsaket sin barnetro til fordel for brusetabletter? Få svar på alle spørsmål du ikke trodde du hadde, hver torsdag kl. 8-10!

Fredag

Endelig FREDAG!! Ved hjelp av en gjeng med sprudlende personligheter fra nær og fjern skal starten på helgen virkelig boostes i gang. Ingeborg, Didrik, Jenny og Johan tar deg med på konkurranser, tull og fjas, samt seriøse/useriøse temaer. Denne gjengen vil alltid gjøre sitt for at du får en knallstart på helga!

Siste podcaster

 • FREDAG: Didrik, Jenny og Johan (pod)
  Didrik er tilbake fra karantene, og har en saftig historie på lur! Stay tuned for "jeg sverger", for å finne ut hvem av oss som mottok en drapstrussel fra en realitykjendis.
 • TORSDAG: Leanda, Mathilde og Martin
  God morgen alle sammen! Idag serverer vi alt fra latterkrampe til hulkegråt. Leanda er programleder og sammen med Mathilde og Martin snakkes det om dårlige bøker, barnenavn og sabling. Det blir selvfølgelig også quiz og testing av brusetablett, denne gangen i hvitvin
 • ONSDAG: Marit, Markus, Helene
  Velkommen til en ny midtveisfeiring med lillelørdag i studio! Denne uken tar vi for oss skrekk og gru med fult alvor og leverer vår egen edition av Knask eller Knep! Vi høres!
 • TYSDAG:Shaniya, Ulrik og Gjøri Marie
  I dagens sending drømymer Gjøri om livet som influencver (påvirkar), mens Shaniya ranter om studenter som klager over studievalget sitt. Ulrik viser stolt frem veiviseren sin og imponerer i kjendiskunnskaper. Visste du for eksempel at John Lennon og Chrissy Teigen var en ting? Som dukan se er programmet fylt med mange heftige godsaker, god lytt :)) Hilsing dine tysdagsborn
 • MANDAG: Charlotte, Mathilde og Henriette
  I dag vartes det opp med masse god saker! Henriette tester de andres kunnskaper om "jorden rundt", Charlotte lurer en av de andre i fake news i tillegg til Mathildes sjokkerende upopulære mening. Len deg tilbake og kos deg!!
 • FREDAG: Jenny, Ingeborg og Eline
  Fredagsgjengen har en ny gjest på besøk, og de steller i stand med stand up og staselig fjas! Klarer Ingeborg å vinne quiz denne gangen mon tro?
 • TORSDAG: Mathilde, Martin og Jakob
  Det er torsdag, og endelig er gjengen tilbake i der de trives best. I studio for å starte morgenen sammen deg! I dagens sending snakker vi om ost, hester, barnebøker, løgnepaver og astrologiens store mysterier. Som vanlig finner vi ut hvem i samfunnet vi burde ta vare på, deler sannheter og løgner og Quiz. Det er vel ingen overraskelse hvem som taper Quizen, men ikke fortvil! Sendingen er bra læll! Vi høres

Alle artiklene til Studentmorgen