Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

Er du sliten etter helga og lengter ikke akkurat etter ny uke? Fortvil ikke. Mandagens supermix redder morgentimene dine. Mandagen blir aldri blå fordi denne gjengen er rå! Charlotte, Marcus, Henriette og Mathilde skal gjøre alt de kan for å lose deg gjennom den harde mandagen. Ved hjelp av nyhetsoverskrifter som du ikke kunne tro er sanne, gøyale quizer og herlige historier fra øst til vest, skal vi nok gi deg et litt bedre forhold til mandager!

Tysdag

Mandagen er gløymd! Tysdagen er her for å gi deg ein ordentleg start på veka. Tenk deg; det finaste adjektivet du kjem på, der har du tysdagsgjengen! Hedda, Shaniya, Sofie, Ulrik og Gjøri Marie står parat for å gjere morgonen din litt betre. Her får du ein blanding av sjølvkritikk, språkleg forvirring (Ivar Aasens disiplar) og musikalske diskusjonar. Dette kan du ikkje gå glipp av, me lyttast!

Onsdag

Lillelørdag aka ukens midtpunkt er her igjen og godgjengen Markus, Helene, Tora og Marit er her for å gi deg nok en forrykende sending! Det blir agurknytt, en god runde gruppeterapi og kanskje en aldeles så litta konspirasjonsteori? Lytt til oss hver onsdag på studentmorgen!

Torsdag

Studentradioen i Bergen har samlet et mystisk drømmelag som skal gi DEG klassisk morgenradio. Mathilde, Leanda, Martin (Murtin) og Jakob har fått gleden av å styre Studentmorgen Torsdag. De liker ikke å skryte av det, men ingen av dem har lest Anne B. Ragdes novellesamling. Alle har motiv, men hvem har begått mordet? Er det barnestjernen med Disney Channel-fortid? Er det sosiologen med Peter Pan-syndrom? Eller er det Ten Sing-duoen som har forsaket sin barnetro til fordel for brusetabletter? Få svar på alle spørsmål du ikke trodde du hadde, hver torsdag kl. 8-10!

Fredag

Endelig FREDAG!! Ved hjelp av en gjeng med sprudlende personligheter fra nær og fjern skal starten på helgen virkelig boostes i gang. Ingeborg, Didrik, Jenny og Johan tar deg med på konkurranser, tull og fjas, samt seriøse/useriøse temaer. Denne gjengen vil alltid gjøre sitt for at du får en knallstart på helga!

Siste podcaster

 • LØRDAG: Jenny, Sofie og Mari
  Det er helg og det er lørdag! I dagens sending er det Jenny, Sofie og Mari som du skal bli litt bedre kjent med. Vi har hatt Norge-Quiz og snakker om hva man skal gjøre når bestevenninnen din dater broren din. Vi har også fått en ganske ekkel melding på innboks fra en anonym lytter, så tune inn for å få høre hva dette handlet om.
 • FREDAG: Markus, Niklas og Jørgen
  Fredagen er her, trenger jeg å si mer? Gutta er samlet til dyst, og luller deg inn i en deilig fredagsstemning med faste spalter, artige skråblikk og en god porsjon god stemning! God helg!
 • TORSDAG: Sigrun, Mathilde og Amanda
  God torsdagsmorgen! Sigrun tar oss med inn i skin care verden, Mathilde og Amanda mener at barn burde herdes mer igjennom trist barne-tv
 • ONSDAG: Marit, Helene og Markus
  Tre Nøtter til Askepott, Morna Siv og Kalena intervju med Marit er nå tilgjengelig der du hører podcast
 • TYSDAG: Hedda, Jørgen og Shaniya
  Det er tysdag og vi er på lufta igjen etter to veke med lockdown. Vi introduserar vårt nye medlem Jørgen og blir litt betre kjend med han. Quizmaster Shaniya har tatt turen saman med Studentmorgen Tysdag sin eigen Nicki Minaj. Her får du får høyre meir om TIX, Disneyfilmar og hardhendte frisørar. Vi lyttast!
 • TORSDAG: Amanda og Martin
  Vi ønsker en splitte ny radiovert velkommen, Amanda fra Nesodden! Sammen med Martin diskuterer de barndommens hamstere, Petter Northug, dongeriskjørt, magnetisme og enda mer, alt over en god frokost fra 2Good2Go. #IkkeSpons
 • ONSDAG: Markus, Tora og Johan
  Lillelørdag gir deg en heftig oppdatering på alt fra helgens valetine til ny lockdown-runde i Bergen. Vi overlever, men kun såvidt! Tune inn for ellers mye moroheter og problemløsninger i ukens gruppeterapi. I studio med Markus, Tora og Johan

Alle artiklene til Studentmorgen