(Fotocollage med farge og emoji: Mina Landøy )

Her er årets påskekrim!

Fikk du ikke med deg første del av studentradioens påskekrim under onsdagens morgensending? Da kan du høre første del her.

I år kan studentradioen endelig by på en egenkomponert påskekrim. Studentmorgen onsdag har kasta seg rundt å laget et aldri så lite radioteater i påskens krimånd. Vi kan by på flere kjente karakterer og et drama du kjenner fra virkeligheten, samt aktuell påskemystikk!

Krimserien hadde premiere på onsdagens sending av Studentmorgen onsdag, produsert av Studentmorgen Onsdag.

Hør første del av årets påskekrim her

Hør også hele studentmorgen onsdag sin påskesending her:

Siste podcaster

 • TORSDAG: Sigrun, Jakob og Murtin
  Atter en torsdag atter en anledning til å blottlegge sjel og kropp på lufta. Sigrun leder toget, Jakob og Murtin dilter etter i bedagelig tempo. Vi snakker flodhester, potting, oakley-briller, sure bilister og Skeez TV! Kom deg ut i sola!
 • Onsdag: Markus, Tora og Johan!
  Lillelørdag er tilbake. Markus, Tora og Johan skal få dere gjennom denne onsdagen. Vi skal kaste ut russen, mens Markus må sende en melding til sin mor og det blir noen fantastiske anbefalinger. Det er bare å tune inn.
 • TYSDAG: Jørgen, Hedda og Sofie
  Goood tysdag! Jørgen debuterar som programleder med Sofie og Hedda ved sin side. Det blir snakk om kongelige, kjærleik for nye tannkoster samt ein god diskusjon/krangel om Senkveld. Sofie må uppe quiz-gamet sitt, Jørgen skammar seg for ein hendelse fra 3. klasse og Hedda stiller med sterke argumenter om det meste. Me lyttast!
 • MANDAG: Dina, Charlotte og Marcus
  MANDAG: Dina, Charlotte og Marcus loser deg gjennom mandagen. Vi prater om hvordan Erna har fått bot, mens Marcus har spørsmål til jentene, og nok en gang skal deltakerne ut i quiz!
 • LØRDAG: Ingeborg, Didrik og Jenny
  Good Lørdag! I dagens sending kan vi by på hot takes, en vill debatt om retusjering av bilder og Quiz om Bergen. Vi har også besøk av Cora og Gard som stiller til Universitetsstyret. Tune inn for en god blanding av alvor og koselig tull.

Studentmorgen

Studentradioen i Bergens morgenshow hjelper deg å stå opp hver ukedag med gjester, humor, konkurranser, lettbeinthet og aktuelt stoff. Hør oss fra 07.00 – 10.00 på FM 96.4 / 107.8 eller nettradio.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *