Her er årets påskekrim!

I år kan studentradioen endelig by på en egenkomponert påskekrim. Studentmorgen onsdag har kasta seg rundt å laget et aldri så lite radioteater i påskens krimånd. Vi kan by på flere kjente karakterer og et drama du kjenner fra virkeligheten, samt aktuell påskemystikk!

Krimserien hadde premiere på onsdagens sending av Studentmorgen onsdag, produsert av Studentmorgen Onsdag.

Hør første del av årets påskekrim her

Hør også hele studentmorgen onsdag sin påskesending her:

Siste podcaster

 • FREDAG: Linn, Nora & Elise
  GOD 17.MAI ALLE SAMMEN! Livets dag er i anmars, og vi prater om bunadspolitiet, våre planer for den store dagen, bunadsbriller og alkohol. Gratulerer med dagen kjære lytter!
 • TORSDAG: Kristiane, Kathrine og Marie
  Hei og hopp! Kristiane og Kathrine er tilbake med en splitter ny sending sammen med gjest Marie! Vi prater selvgølgelig om 17. mai, drikkepress og har hørt med Bergens innbyggere om de har planer og tips til den 17.! Ville du klonet en tarantella eller kanskje hunden din? Er det verdt det? Vi er i hvertfall verdt det!!! Ta en lyttt mens du gjør siste forberedelser til morgendagen!
 • ONSDAG: Julie, Louise og Sofia
  GOOOOOD ONSDAG!!!! I dag er Louise og Sofia i studio med gjest Julie og klare for å sparke i gang denne lillelørdagen! Det nærmer seg 17. mai så jentene koser seg med prat om pålegg til 17. mai frokosten og en aldri så liten quiz! I tillegg diskuteres babynavn, hva er best av Thorvald og Plum? Lytt inn for å finne ut! Kyss og klem! KOOOS DEG MED OSS PÅ ØRET<3 Programleder: Sofia I studio: Julie og Louise
 • MANDAG: Maud, Tale og Karen
  GOOOOD MANDAG!!!!! Hva er vel viktigere enn venner?? ingenting ifølge gjengen i studio, for i dag er temaet vennskap! Hva legger Maud og Tale i et godt vennskap? Hvor går grensen mellom venn og bekjent? og hvilke kjendiser MÅ man ha i vennegjengen sin? Sist men ikke minst har vi en veldig speisell gjest som har ett og annet å fortelle om Tale;))
 • ONSDAG: Ida, Louise og Martine
  hei og hopp din fluesopp! i dag er det onsdag igjen WIHUUUUU!!<3 favorittgjengen er nok en gang i studio og klar for å bless your day! vi slenger ut noen brannfakler, snakker om hvilke menn vi ville stolt på med drinken vår og har en quiz om andre verdenskrig i anledning frigjøringsdagen. dette og mye mer får du i dagens episode. hva venter du på!? TUNE IN DA VEL!! god lytt!<3

Anbefalte artikler