Her er årets påskekrim!

I år kan studentradioen endelig by på en egenkomponert påskekrim. Studentmorgen onsdag har kasta seg rundt å laget et aldri så lite radioteater i påskens krimånd. Vi kan by på flere kjente karakterer og et drama du kjenner fra virkeligheten, samt aktuell påskemystikk!

Krimserien hadde premiere på onsdagens sending av Studentmorgen onsdag, produsert av Studentmorgen Onsdag.

Hør første del av årets påskekrim her

Hør også hele studentmorgen onsdag sin påskesending her:

Siste podcaster

 • TIRSDAG: Aurora, Naba og Ida
  Kom i julestemning med tirsdagsgjengen! Aurora trenger hjelp til valg av julekalender, Naba forteller om en forbigått gladnyhet og Ida har blitt økonom. Start dagen sammen med oss! Vi byr på quiz, would you rather, julekaketesting og masse annen kos<33 I studio: Aurora Fisketjøn Otterå, Naba Mehmood og Ida Lie-Nielsen Produsent: Tiril Andersen
 • MANDAG: Tale, Line og Maud
  Det er mandag, det er jul og det er snart ferie!!! I dag byr jentene på både LATTER og krangling... Jentene har vært på julemarked, snakker om julebord og får sjekket kunnskapene sine i en JULEQUIZ. Tune inn for å starte julestemninga på alvor. GOD JUL:)
 • FREDAG: Sofie, Mari og Nina
  Nå er det fredag igjen! Men denne uken er det ikke hvilken som helt fredag, det er nemlig 1. desember! Vi åpner julekalender, gjennomskue løgner, det blir quiz og vi tar en titt på årets spotify wrapped! God fredag fra oss<3
 • TORSDAG: Hilde, Kathrine og Gaute
  Det er torsdag og dagen før 1. desember! I dag er Gaute (aka Grinchen) tilbake og han hadde med seg både julequiz og julemix vi var så "heldige" å få smake på. Sjekk ut om vi klarer å gjette ingrediensene. Vi snakker om våre meninger om de syv slag (julekaker), Hallmark filmer og overrated julemusikk.
 • TIRSDAG: Vilde, Aurora og Inger
  Endelig en ny episode av tirsdagsgjengen! Vi ranter på sykler, synger om Bamsegutt og har quiz. Tune inn for julegavetips, eksamenstips og apptips. Vi lyttes! I studio: Vilde Havn, Aurora Fisketjøn Otterå og Inger Sofie Østby Produsent: Tiril Andersen

Anbefalte artikler