Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i en både travel og mad-chill studenthverdag. Alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på.

Studentradioen i Bergen, hver fredag fra 10-11.

Send ditt spørsmål her, på facebook , eller på epost: studentradet@srib.no

Siste podcaster

 • Studentrådet S9E19 - Takk for oss <3
  Dette er Studentrådet sin siste episode. Denne er for dere, verdens beste lyttere! Med: Aksel Kloster, Helene Præsttun, Helene Høylandskjær og Andrea Krüger.
 • S9E18 - ADRIANS FAREWELL
  Det er Adrians aller siste sending3 Sammen med Helene P & H og Aksel, så snurrer vi i gang vår andre siste sending. Vi snakker om DRAAAMA-lama blant vennegjenger og kleine snaps.
 • Studentrådet S9E17 - kødding om abort og knulleliste
  Har du en ekkel roomie som ikke vasker henda etter dobesøket, eller føler du at pandemien har gjort at du har mistet venner? Da er denne episoden med Andrea, Helene P og Aksel noe for deg! Vi går også inn på hva slags musikk du burde høre på under sex, og Helene forteller om en svært kjip tur ned i kjelleren. Produsent: Pia Vagle
 • Studentrådet S9E16 - Bergensguiden
  Vi er studenter i Bergen by - og vår oppgave er å gjøre din hverdag litt bedre. Denne uken serverer Adrian, Aksel og Andrea deg selveste Bergensguiden, til deg som kommer som ny student til Bergen i høst! Hvordan studerer man egentlig, og hvilken bar er best for date i Bergen? Frem med notatblokkene! Med: Adrian Olsen Bjørnsen, Aksel Kloster og Andrea Krüger. Produsent: Pia Vagle.
 • Studentrådet S9E15 - Royale flauser og elendig jobbintervju
  Skravla går! Studentrådet tar av seg problemløserhatten, og preiker i en halvtime. Charter-Præsttun leier oss gjennom en episode fylt av royale kjellarar, fatale jobbintervju og ranter mot regimet i Bergen. Med: Helene Præsttun, Adrian Olsen Bjørnsen og Andrea Krüger. Produsent: Pia Vagle.

Alle artiklene til Studentrådet