Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i en både travel og mad-chill studenthverdag. Alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på.

Studentradioen i Bergen, hver fredag fra 10-11.

Send ditt spørsmål her, på facebook , eller på epost: studentradet@srib.no

Siste podcaster

 • STUDENTRÅDET S8E8 - SEKSUALUNDERVISNINGEN DU ALDRI FIKK
  Drit i skolepensum og eksamenslesing - DETTE er livets viktigste pensum. Vi har besøk av en sexolog, som gir deg seksualundervisningen du aldri fikk på ungdomsskolen! Sitt deg godt til rette med notatbok og glidemiddel, for dette er en sending du garantert vil huske. I STUDIO: Tore Holte Follestad, Helene Præsttun og Andrea Krüger.
 • STUDENTRÅDET S8S7 - PICK UP LINES OG GRAVID I KJELLEREN
  Studentrådet er tilbake i kjent stil, etter 2 uker med seriøse temaer! Denne uken tar rådgiverne for seg klassiske studentrådetspørsmål, som Tinder og kliss klass følelser. Ukens kjellar blir av de uforglemmelige på godt og vondt, så her er det bare å sitte back and relax, og KOOOOSE seg med ukens pod! MED: Aksel Kloster, Adrian Olsen Bjørnsen og Andrea Alvheim Krüger
 • STUDENTRÅDET S8E6 - MR & MS LONELY
  Vi er alle ensomme! Ukens rådgivere løser alle slags problemer knyttet til ensomhet. Kan man virkelig være ensom i et forhold, hvordan får du deg egentlig venner i disse avstandstider, og hvordan trives i ditt eget selskap? Alt dette, og mer, får du servert i ukens episode. Finn deg ei hand å halda i, og gå LITT mindre ensom inn i helgen.
 • Studentrådet S8E5 - PSYKISK HELSE Spesial
  Andrea Krüger, Helene Høylandskjær og Adrian Bjørnsen Olsen tar et dypdykk inn i psykisk helse denne uken! Hvilke følelser kjenner studenter mest på om dagen? Har vi glemt å fokusere på den psykiske helsen vår nå når vi står midt oppi Kårånakrisen?
 • S8E5 - Æresgjest i studio!
  Denne uken dukker en av co-founderne, gründerne og hjernene bak selveste Studentrådet opp i studio, nemlig Markus! Sammen med Aksel og Andrea løser han kjærlighetsproblemer til den store gullmedalje. Vi snakker blant annet om hvordan lure på noen prevensjon, og om man FAKTISK kan være forelsket i to personer samtidig. Njut! Med: Markus Rønne Malmo, Aksel Kloster og Andrea Alvheim Krüger

Alle artiklene til Studentrådet