Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i en både travel og mad-chill studenthverdag. Alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på.

Studentradioen i Bergen, hver fredag fra 10-11.

Send ditt spørsmål her, på facebook , eller på epost: studentradet@srib.no

Siste podcaster

 • Studentrådet S7 E6 - LIVESHOW PÅ KVARTERET!
  Til alle som enten ikke fikk vært der, eller for de som vil gjenoppleve galskapen på nytt. Her er liveshowet vi hadde på Kvarteret i Bergen den 19 februar, hvor vi snakket om guttastemning, blowjobs, skeiv kjærlighet og ikke MINST besvarte den beryktede postkassen vår. NJUT! (Psst, litt mikrofontrøbbel i begynnelsen men det ordner seg ganske snart.
 • Studentrådet S7 E5 - VALENTINES & Cougars
  Det er VALENTINES og Andrea Krüger er live i studio med Helene Høylandskjær og Samuel Rud Dale! Gjengen diskuterer hvorvidt valentines er innafor, kjellar og COUGARS! Se hele gjengen LIVE på Kvarteret i Bergen 19 februar, kl 18:00!
 • Studentrådet S7 E4 - LANGDISTANSE PAR-DATING?
  Andrea, Helene H og Adrian styrer en synkende skute denne uken der de snakker om langdistanse muligheter, par-middager og mattips! Helene og Adrian har som vanlig jævlige kjellar historier, så sit back and relax... Det er helg!
 • Studentrådet S7 E3 - #ADIBACK
  Adrian er tilbake! Godgutten har med seg Andrea og Aksel i studio. Sammen tar vi for oss hva du må tenke på før en trekant, snakker litt om Adrian sine erfaringer fra utveksling i Leeds (hinthint, jomfruplog), og diskuterer om det er innafor å lage Tiktoks når man er student. Enjoy
 • Studentrådet S7E2- Tiårets Andre Sending!
  I sesongens andre episode kan du høre Aksel, Samjuel og Andrea sitt forsøk på å bekjempe søvnmangel og klamydiske problematikker. Det diskuteres livets store spørsmål. som hvor vidt det er innafor å gå edru på vorsh og hvordan i ale dager man skal overleve på et lånekassebudsjett! Enjoy! Gudd helg!!

Alle artiklene til Studentrådet