Bakrommet er studentradioen i Bergen sitt innenrikspolitiske program. Programmet består av studenter med ulike politiske synspunkt som diskuterer dagsaktuelle tema. Bakrommet har også spalter som “Ukens rant”, “I Skammekroken” og “Politisk diktopplesing i Eriks kreative hjørne”. Programmet har også intervjuer med politikere, professorer og fagfolk.

Bli med oss hver fredag fra 15:00 til 16:00 for en uformell og engasjerende diskusjon om norske politiske saker.

Siste podcaster

 • Episode 66 - Widerøe, lakseskatt og vaksine
  I dagens sending har vi snakket om widerøe-saken, lakseskatt og obligatorisk vaksinering av barnehagebarn. I studio: Ann Mpararo, Oskar Tveitdal og Erik Justus. Produsent var Jakob Blom.
 • Episode 65 - Undervannsbane, pelsdyr og SAS tabbe
  I dagens episode møtes Erik, Erik Justus og Erlend for å skravle om mer og mindre seriøse temaer som er aktuelle i Norge for tiden. Dersom bybanen skal gå over bryggen trenger den vell vannplog og gudehjelp for å takle fremtidige flommer. Pelsdyr og pelsdyrsbøndende skal settes fri, men det skal de få kompensasjon for. Trine Skei Grande skal gi VGS en grundig overhaling, men det er stor uenighet i studio om hva dette bør innebære. Det blir gitt etterlønn til statsråder alt for lenge, Krekar skal ut av Norge og SAS dreit på draget tidligere denne uken. I studio: Erik Reidarsen, Erik Justus Grünert og Erlend Haukeland Moe Produsent: Jakob Blom
 • Episode 64 - Ferger, elbil og datatabber
  I dagens eppisode møter vi et til nytt radiotryne Justus. Vi diskuterer ferger, elbiler og mye annet digg snadder. I studio: Erik Reidarsen, Erik Justus Grünert og Ulrik Sydnes. Produsent: Jakob Blom
 • Episode 63 - Iskanten, digitale demokratier og en blå tå
  I dagens episode introduserer vi to nye medlemmer i Bakrommet og de ferske radiotrynene blir kastet rett ut i det når det blir diskutert iskanten, resultatet av regjeringens skilsmisse og skandalen i byrådet i Bergen. I studio: Erlend Haukeland Moe, Ann Mpararo og Oskar Haltbrekken Tveitdal.
 • Episode 62: Frexit, ministerkabal og IS-kvinnen
  Bakrommet er tilbake etter juledvalen og det politiske året får en pangstart når Frp bestemmer seg for å gå ut av regjeringen på grunn av hentingen av den kontroversielle IS-kvinnen. I studio: Erik Reidarsen, Erlend Moe og Ulrik Sydnes.

Alle artiklene til Bakrommet