Dr. Bergland bryter taushetsplikten?

Dr. Bergland lover deg symptomer som: støle magemuskler, sliten kjevemuskulatur, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, bedret pusteevne, økt hjerterytme, samt harmoni og avspenning.

Ordet symptom kommer fra det greske symptoma, som betyr «det som skjer», eller «tilfelle». Vi vet at opplevelsen av symptomer er en subjektiv beskrivelse, og slettes ikke noe som rammer alle. Med mindre tidvis trekking på smilebånd og pokerfjes er symptomer, vil vi måtte puttes inn under kategorien asymptomatiske.

Diagnose: 400 kr fattigere grunnet «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Siste podcaster

  • Lykkepromille og vorspiel
    Kroppslig har bestemt seg for å teste ut lykkepromillen denne uken og du er herved invitert på vorspiel! Men hva er egentlig lykkepromille, og hva skjer om man bikker over? Hvorfor er man bakfull, og hvilke kjerringråd mot fyllesyke fungerer? Dette er bare noe av det du får svaret på i uken sending med Julian, Siri og Henrik i studio!

Anbefalte artikler