Dr. Bergland bryter taushetsplikten?

Dr. Bergland lover deg symptomer som: støle magemuskler, sliten kjevemuskulatur, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, bedret pusteevne, økt hjerterytme, samt harmoni og avspenning.

Ordet symptom kommer fra det greske symptoma, som betyr «det som skjer», eller «tilfelle». Vi vet at opplevelsen av symptomer er en subjektiv beskrivelse, og slettes ikke noe som rammer alle. Med mindre tidvis trekking på smilebånd og pokerfjes er symptomer, vil vi måtte puttes inn under kategorien asymptomatiske.

Diagnose: 400 kr fattigere grunnet «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Siste podcaster

  • Kaffe og Koffein
    Maria og Julian er i studio for å snakke om kaffe! Hva gjør det med oss, hvorfor burde vi eller burde vi ikke drikke det, og hvor mye er FOR mye? Vi får en uventet innringer, Maria har forberedt en kaffequiz og Julian har funnet masse argumenter som forsvarer hans overdrevne kaffeinntak. Len dere tilbake med en stor kopp kaffe og nyt.

Anbefalte artikler