Erotisk Novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

Kriteriene

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig ut ifra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse: 
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse: 
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst: 
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Studvest på studentsenteret

Studvest gjør det lett å leve seg inn i historien deres ved å sette den erotiske handlingen til studentsenteret.  I tillegg tilfører de noe helt nytt til novellekonkurransen ved å introdusere litt girl-on-girl action! Kroppslig lar seg imponere av de våte fantasiene fra svømmebassenget.

Hør novellen med dom fra studio her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Erotisk-novelle-Studvest.mp3]

Svømmende badenymfer

Vi hadde akkurat levert avisen til trykkeriet. De tre andre redaktørene hadde gått hjem for dagen, og jeg ble stående igjen alene på Studvest-kontoret. Etter en seksten timer lang arbeidsdag var kroppen øm og stiv.

Uten å tenke over det sto jeg plutselig foran de massive tak-til-gulv-vinduene som vender mot svømmebassenget på Studentsenteret. Bassenget badet i halvmørket, og var kun svakt opplyst av gatelysene fra gaten på utsiden. Klorvannet var blikkstille og så ubeskrivelig forlokkende ut.

Jeg ble grepet av en plutselig trang etter å nakenbade i bassenget jeg hadde stått og sett ned på, men aldri benyttet meg av, alle de årene jeg hadde jobbet i Studvest.

Hvorfor ikke? Jeg var sannsynligvis det eneste mennesket som oppholdt meg på Studentsenteret klokken to om natten.

Jeg småløp ivrig ut av kontoret og ned trappene til treningsresepsjonen i førsteetasjen av Studentsenteret. Jeg klatret over portene til treningslokalene og listet meg inn i jentegarderoben. Mens jeg spaserte gjennom garderoben tok jeg av meg ett og ett plagg, og da jeg hadde kommet til døren ut mot svømmebassenget var jeg naken. Jeg åpnet døren og steg ut i bassengarealet. Stilte meg på kanten og så utover det tjuefem meter lange bassenget, og kastet meg til slutt ut i det småkalde vannet.

For en følelse! Vannet omringet meg og myket opp den stive og slitne kroppen min. Jeg kjente meg fri, samtidig som at nakenheten min og faren for å bli opptaget gjorde meg pirret og kåt.

Jeg lekte meg i vannet en liten stund, helt til jeg hørte en bil kjøre opp mot Studentsenteret. Lyset kom på i vrimlearealet, og jeg hørte løpende skritt som beveget seg mot svømmebassenget. Jeg måtte å ha utløst en alarm da jeg hoppet i bassenget.

Døren inn til svømmearealet gikk opp, og en barmfager NOKAS-vekter kom til syne i døråpningen. Hun hadde en trang uniform som fremhevet de kvinnelige formene hennes, og holdt en gedigen lommelykt som hun lyste i min retning.

– Hva helvete gjør du i svømmebassenget klokken halv tre om natten? ropte hun til meg.

Jeg prøvde å beklage, eller forklare, men hun ristet på hodet og vinket meg mot henne.

Jeg svømte bort til henne og løftet meg opp av bassenget foran beina hennes. Hun så ikke ut til å gjøre noe notis av at jeg var naken. NOKAS-vekteren tok myndig tak i armen min og dro meg mot jentegarderoben.

Da døren gikk igjen bak oss og vi sto rett foran trusen jeg hadde vrengt av meg noen minutter tidligere, tok den kvinnelige vekteren tak i skuldrene mine. Hun så meg inn i øynene i noe som virket som en evighet før hun plutselig begynte å kysse meg. Først mykt, så litt mer krevende. Så bet hun litt på brystene mine. Jeg tok imot, og lot henne beføle meg. Jeg kjente at pusten min begynte å gå tungere. Jeg hadde aldri vært borti jentesex før, men kjente at jeg ble kåt. Etter et halvannen minutts klining i garderobegangen, dro hun meg inn i badstuen. Hun kneppet opp vekteruniformen, og fjernet blonde-BHen som skjulte to store, deilige pupper. Hun presset puppene sine opp i ansiktet mitt, samtidig som hun presset meg ned på ryggen og begynte slikke meg. Lenge.

Å bli slikket av ei jente var en helt ny opplevelse. Hun visste hvilke knapper hun skulle trykke på, og jeg kjente at pulsen min gikk fortere, og at jeg ble varmere og varmere i ansiktet. Delvis skyldtes det badstutemperaturen, men aller mest vekterens kyndige aktivitet med tunge og lepper i underlivet mitt.

Jeg begynte å stønne. Sa ja, ja, mer, mer. Jeg kjente at fitta mi ble våtere, at det sitret deilig i underlivet, og at det ikke var lenge før jeg ville komme. Et halvkvalt stønn av frustrasjon glapp ut av meg når hun ga seg rett før orgasme. Vekteren vendte blikket mot ansiktet mitt, og kysset meg nok en gang intenst mens hun tok tak i hånden min. Hun førte den mot trusa hennes, ned til der det var vått og varmt, og instruerte meg til å fingre henne. Hun fortsatte å kysse meg, mens jeg fingret henne. Pusten hennes begynte etter hvert å bli raskere og hun kom med små, undertrykkede stønn mens jeg fortsatte å fingre henne.

Plutselig stoppet hun meg, og ba meg vente.

Hun gikk ut av badstuen, og rett etter kom hun inn med lommelykten hun hadde brukt til å lyse mot meg i bassenget. Jeg nikket, jeg skjønte hva hun tenkte på. Perfekt.

NOKAS-vekteren førte lykten inn i meg. Først forsiktig, mens hun holdt blikket mitt, deretter hardere og fortere. Jeg klarte ikke å holde tilbake stønnene lenger. Hun førte lykten rytmisk inn og ut – litt raskere for hver gang, samtidig som hun brukte fingerne bestemt og erfarent på klitoris.

Jaa!! Kroppen spennet seg, og ristet i takt med at orgasmen gikk gjennom kroppen min.

Vekteren kysset meg igjen, mens hun hvisket i øret mitt:

– Neste onsdag er jeg på vakt igjen, og da er det min tur.

Drøyhet: 3

Kåthetsfremkallelse: 7

Opplesning og innlevelse: 6

Skrivekunst: 6

Anbefalte artikler