Statskuppet er programmet som tar opp det vi alle lurer på; hvem er vi og hva skal vi bli når vi blir stor? Og hvordan skal vi få til noen som helst før vi vet det? Da vi i sesong 1 gjorde alt for å vise lytteren hvordan man kunne kuppe staten Norge på ulike måter, prøver vi i sesong 2 først og fremst å kuppe våre egne liv. Identitskrisen er et faktum, med forvirrelse og frustrasjon i sentrum. I Statskuppet ønsker vi ikke bare å hjelpe oss selv og hverandre, men også dere der ute til å finne ut av hvem vi er, hva vi vil bli, og hvordan vi skal overleve i generasjon prestasjon med selvrespekten i behold.

Dønn ærlig hver lørdag klokken 10:00- 11:00!

Siste podcaster

 • Statskuppet 29.11.14 - Singelspesial
  Forhold- Sverre er i Sør-Amerika og derfor danser musene på bordet og har SINGELSPESIAL sending. Heidi Waage Rasmussen er vikar for Sverre og forteller om sine singelerfaringer, Lovise har vært singel hele livet og hør hva som feiler henne og Marte drar til singelterapeut ! I tillegg får vi besøk av tinder-trollet Ingeborg Mellingen som forteller om Do`s and Dont`s på Tinder.
 • Statskuppet - Podcast - 8
  Sverre og Marte chiller i studio, og regner høljer ned! Vestlandet, altså. Hvordan er det å finne seg selv og kjærligheten der?? Lovise kommer med siste del av fjell-thrilleren sin, Heidi finner seg selv på fergetur og hva skjer med svensken Sven når han finner ut hvor han EGENTLIG kommer fra?
 • Statskuppet - Podcast - 7
  Hør Sverre, Marte og Matias fra Bakvendtland finne seg selv med naturens midler! Loffe er denne gangen på reise til de fagre fjell og Heidi har intervjuet Volda om katter.
 • Statskuppet - Podcast - 6
  Kaptein Sverre, styrmann Lovise og fokkeslask Marte seiler denne skuten vi kaller livet så stødig de klarer. Klarer de å unngå isfjellene som lurer i isflaten? Hør oss finne oss selv ved hjelp av tatoveringer, reising og selvinnsikt!
 • Statskuppet - Podcast - 5
  Sverre, Lovise og gjest Lars snakker om livets opp- og nedturer. Marte er i syden, og jaggu får de ikke et leserbrev fra samme sted.

Alle artiklene til Statskuppet