Hva foregår i de forskjellige arbeidsyrkene?

9 til 5 er et program som forsøker å undersøke de forskjellige yrkene som finnes der ute. Sammen med Egil, Fredrik og Amund skal både lytterene og dem selv bli klokere på hvilke yrker som finnes og hvordan det er å ha dette som jobb.

Hver episode tar for seg ett spesifikt yrke, og underveis skal en fagperson innen yrke svare på diverse spørsmål og delta på lettbeinte samtaler.

Vi er live hver tirsdag fra 13:00-14:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • 9 til 5 - Episode 13: Stripper
  Siste episode av 9 til 5! Vi avslutter med et smell da vi har fått Christina, som jobber som stripper, inn i studio. I denne episoden får vi et ordentlig innsyn i stripperyrke og vi får avdekket om hvilke av fordommene rundt yrket er sanne og usanne. Vi ønsker også å takke alle som har hørt på oss denne sesongen, dere gjør det gøy å lage radio!
 • 9 til 5 - Episode 12: Væranker
  TV 2s væranker Kristina Kvistad Hustad tar turen opp i studio og snakker om hvordan jobben som væranker er. Vi snakker om hvordan Kristinas første sending gikk og vi får knust noen myter rundt vær. I tillegg tester vi oss selv på terminologi og avgjør hvem som ville vært den beste værankeren.
 • 9 til 5 - Episode 11: Utesending
  Ukens episode av 9 til 5 er et liveopptak fra utesendingen vi hadde den 29. oktober under arrangementet Dine karrieremuligheter vol lll i forbindelse med Bergen Næringsråd. På scenen fikk vi med oss Kathleen Mathiesen, Merete Skage og Fredrik Hannestad.
 • 9 til 5 - Episode 10: Dykker
  I denne ukens utgave av 9 til 5 får vi Christopher Bødtker som representant for yrket dykker. Christopher lærer oss mye ukjent om det noe mystiske yrket som profesjonell dykker. Egil presenterer også sin splitter nye spalte "terminologi eller idioti" som tester Fredrik og Amund på sin dykker-terminologi.
 • 9 til 5 - Episode 9: Artist
  Vi får besøk av Amanda Delara i denne utgaven av 9 til 5. Amanda gir oss et innblikk i hvordan livet som artist egentlig er. Vi går som vanlig gjennom de 8 faste spørsmålene og får synspunkter fra Amanda gjennom spalten greit eller teit. Helt til slutt har vi skapt en helt nye spalte som vil avgjøre om hvem av Fredrik eller Amund som er den beste "Delorian"

 

[postlist id=93760]