[tab name=’Toppsaker’]

[/tab]

[tab name=’Om programmet’]I radioprogrammet Grenseland blir samfunnets normer og forventninger revet opp ved roten, ja kanskje til og med latterliggjort. Vi sier det alle tenker, men ingen tør å si, og hvis du er i en kinkig situasjon kan du forhåpentligvis få noen råd på veien. På denne siden kan du følge alt det sprøe som skjer i og rundt programmet, og til og med engasjere deg selv.

Vi utfordrer de sosisale konvensjonene i hverdagen. Hver onsdag mellom 10 og 11!

Programmet består av:

Silje Bredby – Programsjef / Programleder
Daniel Johannessen – Programleder / Sidekick / Reporter
Svein Arne “Sveis” Fure – Sidekick / Reporter
Ingrid Indreeide – Sidekick / Reporter
Hanne Mørch – Sidekick / Reporter

[/tab]

[tab name=’Podcast’]

Siste podcaster

 • Grenseland - Drugs
  Grenseland tar denne gangen for seg det omfattende temaet drugs, og deler sine erfaringer på temaet! Daniel som kanskje har mer erfaring enn andre lar seg spørre ut, og Hanne som ikke kan noe prøver å tilegne seg ny kunnskap om de forskjellige narkotiske stoffene som finnes der ute.
  Last ned (mp3-format)
 • Innvandrere
  Grenseland har innvandrere langt opp i halsen! Eller har de det? Hvem vet. Vi vet, for vi er jo grenseland, men du vet ikke! Med mindre du har hørt podkasten og nå leser dette etterpå, som er ganske rart i seg selv TRINE. Ta og rydd rommet ditt og gjør ferdig den innleveringen.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Abort
  Grenseland tar denne gangen for seg det viktige og blodige temaet abort! Hør Ingrid fortelle hva som egentlig skjer under en graviditet, uke for uke gjennom svangerskapet. I ukens topp 5 kårer Sveis også de fem dårligste grunnene til å ta abort!
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - USA
  Det er et land fult av fett, våpen og cowboyer, og det er ingen nordmenn heller vil la seg påvirke av. Hva er egentlig greia med USA? Og hvorfor er Norge så desperate etter å få være med på den amerikanske leken? Dagens sending tar for seg verdens kanskje beste og verste land, og kanskje får også Oslo-folk gjennomgå.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Religion
  Grenseland tar for seg det største temaet noensinne, og prøver å finne svar på hvorfor noen mennesker er religiøse, mens andre ikke kunne brydd seg mindre. I ukens sending hjelper vi en lytter med et ubehagelig problem, utforsker kanskje verdens rareste religion og Sveis er tilbake med sin legendariske topp 5-kåring.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Mannfolk
  Denne uken har kvinnene erobret studio, og Grenselands mannlige innbyggere turte ikke gjøre noe annet enn å rømme landet. Det er klart for jentesending, hvor det eneste som skal diskuteres er menn, deres kjønnsorganer og merkelige drifter. Hvorfor tenner 50-år gamle menn på 20-åringer? Hvorfor vises kun slappe peniser på film? Lider noen i studio av penis-sjalusi? Dette, og mye mer, får du svar på i ukens sending!
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland- Rumper
  Grenseland har rumper på hjernen denne uken, og vi går igjennom hva som er redaksjonens pros & cons med denne herlige kroppsdelen! Kanskje vil du bli opplyst idag, om noe du ikke viste, og kanskje vil du få bekreftet noe du lurer på. Uansett hva som skjer, er dette garantert en podcast DU ikke bør gå glipp av Lasse. Eller Arne. Eller Siri.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Freaks of nature
  Noen vil påstå at mother nature ikke har humor, men der er vi i Grenseland helt uenige. For hva er vel freaks, om det ikke er naturens måte å være morsom på? Er egentlig gingers freaks? Hvilke freaky sider har Grenseland-innbyggerne? Hvilket dyr føder gjennom klitoris? Dette får du svar på i ukens sending.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Kollektiv
  Er du en av de som bor i et lite hus, med 13 andre mennesker? Har du flere mennesker som konstant irriterer vettet av deg, og stjeler maten din? Hater du å sosialisere?! Da burde du høre denne på alle måter perfekte sendingen fra Grenseland, hvor nettop kollektiver er tema. Eller ikke, gjør som du vil. Vi bryr oss ikke så mye om hva du gjør egentlig. Joda. Neida.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Pinlige Sykdommer
  Dette er en drøy sending om drøye og pinlige sykdommer. Har Sveis herpes? Hva gjør man om man får en pinlig sykdom? Hva er den værste pinlige sykdommen man kan få? Har du problemer eller kjenner noen som har det, lytt til denne podcasten og Grenseland vil hjelpe deg ut av elendigheten.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - pupper
  I denne utgaven av Grenseland snakker vi om det Silje er mest glad i av alt i hele verden; pupper! Ingrid skryter av puppene sine, og Sveis må helt ned i kjelleren for å klare og nedverdige seg til å skrive topp 5 liste med de verste tingene om den beste tingen i verden.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Gaver
  Gaver er temaet. Hva gjør du når du får en skøyteledning av kjæresten? Hva gir du i gave til den tanten du ikke liker? Hva er de værste gavene man får? Grenseland er på saken.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Fetisjer
  Heter det fettisjj eller feeetisj? Hvilken kjendis tenner på armhuler? Hvilke unormale fetisjer er de mest normale? Hva gjør du om dama di spør om du kan bæsje på brystet hennes samtidig som du kommer in her face? Dette, og masse mer, får du svar på i ukens Grenseland.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Nyttårsaften
  Nyttårsaften er dagen når hele verden starter på nytt. Nyttårsforsett, høye forventninger og nye fyrverkeriforbud. Ofte står ikke kvelden til forventningene. Hva er de meste irriterende tingene med nyttårsaften? Hvordan feirer man egentlig nyttårsaften? Grenseland finner ut av det.
  Last ned (mp3-format)
 • Grenseland - Aldersending
  Denne sendingen handler om alder. Hva gjør du når du blir sjekket opp av cougars? Når er du for ung og når er du for gammel? Kan man fortsatt ha god sex når man er gammel? Når mister man potensen? Har alder noe si? Svarene med mer får du her!
  Last ned (mp3-format)
[/tab]

[end_tabset]