Morgendagens Helter handler om tanker, følelser og problemstillinger som oppstår når unge uselvstendige voksne entrer samfunnet og må klare seg selv! Martin Albrektsen og Philip Nitsche ser begge på seg selv som ekstremt gjennomsnittlige på alle plan, og skal være en forlenget metaforisk navlestreng, som skal hjelpe deg på din vei gjennom voksenlivets hinderløype.

Hver søndag kl. 10:00 – 11:00. Perfekt å høre på mens du lindrer hangover fra gårsdagens festligheter eller gjør deg klar til å gå i kjerka.

Siste podcaster

 • Morgendagens Helter 06.12.15
  Denne uken snakker guttene masse om sesongen vi er inne i. Nei, det er ikke premier league-sesongen, men julebordsesongen!! Vi har også fått mote tips fra bloggeren Ivana Miric. Til slutt har Martin sett inn i fremtiden og 2016, og han ser at Philip må passe på ryggen sin.
 • Morgendagens Helter 29.11.15
  Første søndag i advendt! Vi smaker på juleøl og tar opp snakket om NRKs julekalender. Ellers består sending av oppkjøring og Justin Bieber. Get erect!
 • Morgendagens Helter 22.11.15
  Julekalender skaper splid i det norske samfunnet, jenter sliter med kroppspress og har egentlig gamle folk noe å gjøre på sosiale medier? Gutta tar opp disse temaene samtidig som de gjør seg klar for pensjonisttilværelsen å smaker på kremtopper.
 • Morgendagens Helter 15.11.15
  "Jeg har ingenting å ha på meg på jobbintervju!". Dette samt barneoppdragelse prøver heltene å hjelpe deg med i dagens sending. Aspik er inntatt og spyttet ut.
 • Morgendagens Helter 11.08.15
  Philip har laget sang til Martin siden han har bursdag! Kusma, hodelus og flatlus er dårlig stemning. Victoria Secret Fashion Show er jentenes Super Bowl og kefir lukter promp.

Alle artiklene til Morgendagens Helter