Mat, det uendelig mange studenter, og alle andre, tenker på opptil flere ganger om dagen. Mat er gøy, mat er dyrt, mat er nødvendig for vår eksistens, og i Ettersmak skal vi drøfte, diskutere og krangle om denne delen av vår unnværlige hverdag.

Ettersmak serverer deg et fantastisk matunivers hver onsdag klokken 11:00-12:00!

Siste podcaster

 • Ettersmak tester is og sommerøl
  Hanne, Øyvind og Truls tester de nyeste isene sommeren 2016 har å by på. Ettersmak har også testet det som sto i hyllene av sommerøl og anbefaler andre drinker du kan nyte i sommervarmen.
 • Ettersmak 01.06.16
  Truls og Øyvind diskuterer den perfekte kjøkkenkniven og undervurderte kjøkkenredskaper i denne ukas Ettersmak. Vi oppsummerer også andre sesong av Chef's Table og gir deg en avkjølende ukens anbefaling.
 • Ettersmak 25.05.16
  Ettersmak gir deg denne uken den ultimate grillguiden. Vi ser litt bort fra det klassiske svinekjøttet og prøver oss frem med andre elementer som kan gjøre din grillsommeren litt mer spennende.
 • Ettersmak 18.05.16
  I dagens sending av Ettersmak får du svar på alt du noen gang har lurt på når det kommer til skalldyr, pluss litt til. Hanne har også vært å spist på en restaurant som møhlenprisbefolkningen er blitt svært glad i.
 • Ettersmak 11.05.16
  Insekter står på menyen i denne ukens Ettersmak. Hanne, Øyvind og Truls diskuterer alle de merkelig rettene og spennende mulighetene småkryp gir i matlaging. I tillegg har Truls hatt et vellykket på Bien Restaurant, og du får som alltid både ukens anbefaling og Ettersmak elsker.
 • Ettersmak 04.05.16
  Denne uka snakker Øyvind og Truls om studentfavoritten Kroathai, diskuterer topprestaurantene i Bergen og gir deg de raskeste middagstipsene som redder eksamenstiden.

Alle artiklene til Ettersmak