Sceneloftet er et samarbeidsprosjekt mellom Studentradioen i Bergen og Studentteateret Immaturus. Sceneloftet er teaterforestillingens nachspiel. Stedet hvor teaterelskere samler seg etter forestillinger.

Len deg tilbake og nyt våre podcaster!

Siste podcaster

 • Sceneloftet - Aktivt og inaktivt publikum
  Hvor aktiv må du være for å kalle et teaterbesøk en teningsøkt? Det vet ikke vi. Sceneloftet tar for seg impro teater og teater om menneskelige følelser. God Lytt!
 • Sceneloftet - Din guide til scenekunst Bergen
  Sceneloftet ledsager deg gjennom alle scenekunsthusene i Bergen. Hvem går der? Hva spiller de? Hvor dyr er ølen? Svaret får du her. God lytt!
 • Sceneloftet - BIT bonanza
  Sceneloftet har vært på BIT Teatergarasjen og sett to forestillinger med sitt utspring fra virkelige hendelser og med aktører som ikke er utdannet skuespillere. Hvordan bearbeides inntrykk fra virkeligheten til scenen? "Unforetold" av Sarah Vanhee og "Dark numbers" av Tea Tupaji?.
 • Sceneloftet - Edward Albee og Hvem er redd for Virgina Woolf
  Sceneloftet er på besøk i 1950-tallets New York hvor vi vandrer gjennom absurde, dopfylte og realistiske gater (les: dramatikk). Vi prøver og å besvare det uendelig gåtefulle spørsmålet; Hvem er egentlig redd for Virgina Woolf?
 • Sceneloftet - Folk i Feltet #1: Cornerstone v/Vik&Lie
  Vi lanserer en helt ny intervjuserie! Folk i Feltet er serien hvor vi tar en prat med folk som gjøre kule ting i scenekunstfeltet. I forbindelse med vår intervjudebut har vi fått besøk av Idun Vik som sammen med Miriam Prestøy Lie er gjestekurator på Cornerteateret under fanen Cornerstone. Hva er Cornerstone og hva var motivasjonen for å etablere det? Idun gir oss svar! Vi utfordrer henne også til å ta stilling til sine skamfulle gleder, irritasjonsmomenter og favoritter innenfor scenekunstfeltet.

Alle artiklene til Sceneloftet