Glem Mot i Brøstet, Skal vi stupe og resten av Sven Nordins verk. Dette er en deilig blanding av søtt og salt. Her kan alt skje. Disse kællene fra seychellene vil underholde alle fra Trabzon til Gabon, Vaduz til Aarhus og hele veien tilbake igjen. Selv om vi ikke har noe med fotball eller Norgesmesterskapet å gjøre, har hans kongelige høyhet varslet at han kommer for å overvære finalen i desember.

Cup er Cup. Med faste spalter.

Siste podcaster

 • Sjette Cuprunde
  Sjette Cuprunde, dette blir bra. Men, kan også ikke bli det. Alt kan skje
 • Femte Cuprunde
  «Jeg har ikke blitt utfordret av noen. Men her har du meg, mens jeg spiser ei hel gulrot. Jeg utfordrer ingen, men oppfordrer alle til å konsumere en grønnsak i behagelig og naturlig tempo». Det skriver Niklas Karlsen fra Tromsø på Facebook, og legger ved en video der han gjør nettopp det. – Jeg har sett alle som styrter alkohol, og har ikke helt skjønt greia. Det hele er litt småteit, så jeg fikk ideen om å lage en motsats til det hele, med litt ironisk vri og med motsatt budskap, sier Karlsen til Cup er Cup Niklas Karlsen innrømmer at styrting av alkohol kan forekomme når han er på fest. – Som jeg skriver i forbindelse med videoen, så utfordrer jeg ingen, men det hadde jo vært kult om flere prøvde seg. Jeg håper folk lar seg påvirke til å spise sunt, LER HAN.
 • Fjære Runde
  Da var den avgjørene og fjære runden av cupen spilt (inn) og hva har vi å si til disse prestasjonene? Jo, det gikk vel egentlig bra helt frem til slutten. Alle guttene møtte opp med store smil om munnen og sekken full av overskudd. Det er lenge siden at Jesus gikk på vannet, men i dag så hadde han løpt. PS. med "avgjørene" så mener vi det som skjedde denne gang har betydning på det som vil foregå i neste og femde runde av cup er cupen. Forøvrig vil vi bare opplyse alle om at vi er fullt, helt og veldig klar over at i studio finnes bare gutter (og en frosk, i dette tilfellet). Vi er ikke sjåvinister av den grunn. Som det sikkert står i boka "Jordbærmus" - kvinnen skal hylles, trylles og ikke mindst fylles.
 • Tredje Cuprunde
  Hvem er best av Kjell Rune Sellin og Michael Kleppe Jamtfall? Ikke at vi kommer til å berøre den tematikken. Vi bare lurer. Hjelpe og kysse oss for et leven det blir i den tredje cuprunden. Niklas orkestrerer en minneverdig blindtest, Magnus tar en historie på husk, mens Markus tar en update på Det siste som har skjedd i mediebildet nylig. Ja, også ringer vi vår utegående reporter! Du kan jo gi oss en sjanse, også bare finne på noe annet hvis det ikke innfrir. Valgfritt oppmøte. Ha en fin uke!
 • Andre Cuprunde
  Våre gutter var i godt humør og fylt av spenning. Når de bare fikk kommet seg igang fikk vi merke at de ordentlig glimtet til med reaksjon, skarphet i teknikker, gode slag og spark. Stemningen steg utover, etter hvert som de ble “varme. Mot slutten, var guttene våre ordentlig oppglødd og ganske så godt fornøyd med det de hadde fått levert.
 • Første Cuprunde
  Det ble en episode med en del motgang, litt medgang, nye erfaringer og forhåpentligvis mye læring. Det er fortsatt mange som holder på å bli vant med å spille inn podcast. Innsatsen ble bedre, og begge lagene skapte flere sjanser og scoret noen fine mål. Likevel blir det gjort litt for mange enkle feil, da blir det mange mål imot og det blir vanskelig å vinne kamper. Alt går raskere, det er en annerledes ball og ingen av dere har spilt med vegger rundt hele banen før. Det er selvfølgelig uvant. Cup er Cup. Alt kan skje. Med faste spalter.

Alle artiklene til Cup er Cup