Eirik og Truls diskuterer alt som skjer i NFL sammen med gode og dårlige venner

Practice Squad tar for seg alt som har med NFL og amerikansk fotball å gjøre. De største kampene, de viktigeste spillerene og de villeste hendelsene i verdens mest underholdende liga!

De har også med seg en god gjeng med halvfaste gjester til å diskutere fantasystrategier, draftvalg, sluttspill og alt annet fra NFL og amerikansk fotball.

Eirik Revke Thorsheim og Truls Lier er live hver onsdag fra 14:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Spillere med feil ADP for 2019
  I vår andre sommersending tar vi en titt på hvilke spillere som enten er undervurdert eller overvurdert i fantasy ut i fra hvor de ligger an til å bli draftet om det hadde skjedd nå på sommeren.
 • Quarterback-rangering for 2019
  Det er sommerferie for både NFL og Practice Squad, så derfor tenkte vi det passet å gi deg en rankering av de 32 starterne på QB for 2019. Vi har riktitgnok tvunget oss selv til å plassere de inn i åtte forskjellige kategorier, og det gir noen utslag vi kanskje ikke forventa.
 • Eksamenstid
  Hvilke NFL-profiler skal opp til eksamen i 2019? I anledning eksamenstid og masterinnlevering for oss studenter tar Eirik og Truls en titt på hvilke spillere og trenere som på en eller annen måte har noe å bevise - som skal "opp til eksamen" - i kommende NFL-sesong.
 • Hvem er vi spent på i nord og sør?
  Vi gleder oss bare mer og mer til 2019-sesongen, og denne uka plukker vi ut den spilleren på hvert lag i i AFC North, AFC South, NFC North og NFC South som vi er mest spente på i år.
 • Hvem er vi spent på i øst og vest?
  Vi gleder oss bare mer og mer til 2019-sesongen, og denne uka plukker vi ut den spilleren på hvert lag i i AFC East, AFC West, NFC East og NFC West som vi er mest spente på i år. Før det er vi også innom Chris Long, Gerald Mccoy, Reuben Foster og sparkingen av Mike Maccagnan.
 •  

  [postlist id=93760]