En True Crime-podcast fra Studentradioen i Bergen

Ran, drap og narkotika – her har politiet satt sperrelinje over hele saken, og vi sitter på første rad. Bli med oss i det vi dykker i dypet av norske kriminalsaker og lærer mer om en mindre kjent side av norsk historie. Ikke alle lever på riktig side av loven, og det er de du får høre om her.

Lytt til Criminalis hver mandag klokken 13:00-14:00!

Siste podcaster

 • Episode #23: Norges pøbel
  Vi snakker om Richard Ringheim, norges store pøbel i en alder av 19. Hans kriminelle handlinger er mange og tar ulike former. Vi snakker om humor, motiver og om det kan legitimeres. Tune in!
 • Episode #22: Gulosten
  Han var tidlig ute med å være på feil side av loven, og hans kriminelle hanlinger skal føre ham lengre enn han trodde. Å være i fengsel halve mellomkrigstiden og havne på middag med Kong Haakon er det ikke alle som klarer. Dette er historien om Gulosten. Lytt gjerne!
 • Episode #21: Jakten som var verdt 6 mill
  I denne episoden snakker vi om et ran som utvikler seg dramatisk. En sak som er både rask og rasende - historien om en jakt som ble verdt over 6 millioner kroner. Lytt gjerne!
 • Episode #20: Den usynlige morderen
  Vi snakker om den usynlige moderen som rystet Norge i 2002, metanol. Den dødelige giften fant veien opp fra Sør-Europa i kanner med smuglesprit. Politiet viste ikke hvor de skulle begynne. Hør på hele historien her!
 • Episode #19: Skrekkdagen på Torp
  I 1994 opplever innbyggerne i Larvik noe som skal gi de en støkk i livet. I denne episoden forteller vi om historien som startet som et ran av et postkontor, men etter et par døgn ballet på seg til å bli en gisselsituasjon uten like. God lytt!

Alle artiklene til Criminalis