En True Crime-podcast fra Studentradioen i Bergen

Ran, drap og narkotika – her har politiet satt sperrelinje over hele saken, og vi sitter på første rad. Bli med oss i det vi dykker i dypet av norske kriminalsaker og lærer mer om en mindre kjent side av norsk historie. Ikke alle lever på riktig side av loven, og det er de du får høre om her.

Lytt til Criminalis hver mandag klokken 13:00-14:00!

Siste podcaster

 • Episode #16: Giftige relasjoner
  I denne episoden tar vi for oss arsenikkmysteriet på Hamar. Et trekantdrama mellom tre respekterte leger, med mye sprit og mye gift. Hvem står bak telefonterroren og hvem prøver å forgifte Christian Voss? Tune in!
 • Episode #15: Norsk Watergate
  I denne episoden prater vi om de tre journalistene fra Aftenposten som avslørte en av Norges største korrupsjonssaker. Nedre Romerike Vannverk tappet mer enn bare rent drikkevann. Lytt for å høre hele historien!
 • Episode #14: Guttegjengen uten regler
  Vi snakker om en trøblete guttegjeng i Ranheim som testet grenser gjennom 90-tallet. Vi snakker om hva som skjer når man ikke får omsorg i hjemmet og hvor det kan lede dem. Tune in!
 • Episode #13: Oslos første terror
  I denne episoden tar vi for oss Oslos første terror. En gjerningsperson utløser bomber i sentrum, noe som fører politiet til den største etterforskningen i Norge i fredstid på den tiden.Vi snakker også om medienes rolle i den panikken Oslos befolkning kjente på. Lytt!
 • Episode #12: Spionen
  I denne episoden tar vi for oss Arne Treholt, politikern som befant seg på begge sider under den kalde krigen. Vi snakker også om hvordan det er en like stor trussel i dag å bli rekrutert som spion. Tune in!

Alle artiklene til Criminalis