En True Crime-podcast fra Studentradioen i Bergen

Ran, drap og narkotika – her har politiet satt sperrelinje over hele saken, og vi sitter på første rad. Bli med oss i det vi dykker i dypet av norske kriminalsaker og lærer mer om en mindre kjent side av norsk historie. Ikke alle lever på riktig side av loven, og det er de du får høre om her.

Lytt til Criminalis hver mandag klokken 13:00-14:00!

Siste podcaster

 • Sesongavslutning
  I denne sesongavslutningen tar Ellinor og Ayla deg ned memory lane, og du får høre klipp fra tidligere episoder. Vi snakker også om våre favoritter fra denne sesongen.
 • Episode #8: Jenta med kniven
  I 2014 ble en omsorgsarbeider drept på jobb av sin 15 år gamle pasient. Politiet visste hvem som hadde gjort det, spørsmålet var heller hvordan skal de dømme denne unge jenta og hvordan kunne egentlig dette skje?
 • Episode #7: Mannen som er borte
  Per Vålnes feirer 50 år, og dette er dagen han sist blir sett. Politiet gjør alt i for å finne ham igjen, men de står uten et spor. Det eneste de vet er at noen nær han nekter å fortelle alt
 • Episode #6: Kamel på frifot
  Har du noen gang vært på rømmen? Bergens helt egne Kamel har det! Marcus Mosele, bedre kjent som rapperen Slim Kamel eller Kamelen, har god erfaring med politiet og kanskje bedre om hvordan man løper fra de. God lytt!
 • Episode #5: Norges kriminelle politimann
  Hvordan kan de som skal passe på oss selv bryte loven? Ukas kriminell lever mulig på begge sider av loven. Vi snakker om Cappelen-Jensen saken, hør på hvordan vi prøver å rydde i alle trådene!

Alle artiklene til Criminalis