Eirik, Mikael, Nicolas og Sverre blir kjent med både hverandre og den ukjente verden der ute.

Vi utfordrer vår egen nysgjerrighet og uvitenhet, og oppsøker spennende mennesker og interesseområder. Fra vinsmaking til politiske ledere, er det hver uke et morsomt tema vi blir kjent med! I tillegg får du bli med på et dypdykk i vitenskapen bak relasjoner for å komme enda tettere på både kjennskap og vennskap.

Hør Kjennskap og Vennskap hver onsdag kl. 1500-16:00, som reprise søndag kl. 11:00-12:00, eller som podkast når som helst! Følg oss også på Facebook og Instagram for å ikke gå glipp av annonsering av ukens tema og artige innlegg!

Siste podcaster

 • #025 GAMESHOW 2.0
  Eirik og Helene er deltagere i det andre gameshowet arrangert av Mikael!! Hemmeligheter blir avslørt, foreldre ringt opp og motstandere disset i det som er den nest siste episoden av programmet. PS. Hvis du lurer på hvorfor det er julesanger, så er det fordi Mikael er håpløs på å redigere.
 • Et siste farvel
  Nico og Sverre er tilbake for å gjenforene gjengen i den aller siste episoden av Kjennskap & Vennskap. Sammen med Mikael og Eirik blir det mimring, nostalgi og fine ord i det som er en heidundranes avslutning.
 • #024 HOT ONES
  Vi returnerer med stil og går i gang med kanskje den heiteste sendingen til nå! Det blir dilemmaer, quiz og romantiske dikt samtidig som vi spiser litt for sterk chilli. *GONE WRONG*
 • #023 Mikael synger country og Eirik har laget reisedokumentar
  Eirik og en småsyk Mikael tar turen rundt verden nok en gang! Det blir country fra statene, halsmusikk fra Mongolia og gullgraving fra Peru.
 • #022 VI ELSKER OG HATER KJENDISER
  Verdsetter vi kjendiser for høyt? Hvorfor ønsker vi egentlig å bli kjent? Og hvem er flinkest til å etterligne Gordon Ramsay? I ukens episode diskuterer vi kjendisenes rolle i verden, og får besøk av Dositej som ikke nødvendigvis ønsker dem godt.
 • #021 VI ER TILBAKE!!
  I sesongens aller første episode tar Eirik og Mikael for seg stortingsvalget! Hadde du stemt på et parti som hater ungdom? Hva hadde du tenkt om Reagan eller Kim Jong Un var med i norsk politikk? Og trenger vi egentlig Venstre? Alt dette og mer!
 • #020 Hvordan lage sitt eget land
  I ukens episode presenterer Mikael, Nicolas og Sverre sine egenkomponerte nasjoner. Det blir sure (men gode) nasjonalsanger, urettferdige diktaturer og sinnsyke ideer. Ta turen til Gingertopia, Longmansland og Bosslo!

[postlist id=106512]