Nørdi handler om fantasy og science fiction i begrepets videste definisjon. Vi ønsker å vise deg spennvidden innenfor disse to sjangerene, og tar opp temaer som zombier, alver, romfart, realisme og magi.

Hør Nørdi hver onsdag klokken 11:00-12:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Nørdi - End of the Road (Podcast 17.01)
  U.S.S Nørdi er ute på oppdrag igjen, og denne gangen er det litt bittersøtt. Det blir oppsummeringer av blant annet mannskapets favorittøyeblikk behind the scenes, morsomme øyeblikk i studio, og mye mer! I studio: Kristin og Mona (programleder).
 • Merry Christmas, you filthy animals
  I Markus' siste sending av Nørdi tek han over spakane ein siste gong. Samen med Kristin skal dei snakke om kva julefilmar er, kva julefilmar som egenleg ikkje er julefilmar, og kva julefilmtradisjonar som er i deira familiar. Nørdi ynskjar deg og dine ein god jul, og eit riktig godt nytt år!
 • Nørdi - Web comics, Rage Comics & Other Comics (Podcast)
  Web comics, Rage Comics (memes ugh) og andre tegneserier! Det snakke Nørdi gjengen Mona, Matias og Katrine om denne gangen. Hva utgjør forskjellen mellom web tegneserier og fysiske tegneserier? Er det positivt med denne skillen? Og hvilke fordeler har web mediumet for artister? Kan Rage Comics regnes som en web tegneserie? Tilslutt har vi en liten konkurranse mellom Matias og Katrine: "Hva slags web comic ville de ha laget, om de kunne?" FINN UT HVEM MONA VILLE VALGT!
 • Nørdi - By Nerds 4 Nerds (Podcast)
  Nørdi medlemmene Matias og Katrine med Mona som programleder, tar for seg arrangementer av nerder for nerder! Hvilke "arrangementer" fins i Norge og hva foregår på de? Mona har intervjuet Lederen for Hyperion Vest "Trude Kraft", angående Heltinehelgen. Mona og Katrine deler sine favourite minner fra conventions, og Matias deler sine tanke om hvordan en convention opplevelse kunne vært for han. Som vanelig avsluttes det med spennende nyheter fra nerdeverden!
 • Kult eller ikkje kult?
  Kristin, Markus, og Katrine snakkar om kva kultstatus egenleg er, og koss filmar kan oppnå det. Dei kjem innpå Monty Python, Scott Pilgrim, og Tre nøtter til Askepott. I tillegg får dykk innblikk i det fantastiske filmbiblioteket til The Asylum, mesterne i å lage kultfilmar med vilje.
 • Nørdi - Curse of the Key
  Mona, Katrine, og Markus tek for seg forheksa objekt i denne siste oktobersendinga for 2017. Kor kjem dei frå? Koss blir noko forheksa? Kva er dei mest skumle, ekte forheksningane? Og kven av Markus og Katrine kan kome på den aller VERSTE forheksninga?