Det er typisk norsk å være sykelig opptatt av Norge, og vi kan ikke skryte på oss å være et unntak. Hver uke kan du bli offer for kvasiintelligente analyser, debatter med skremmende lave konsekvenser og kunnskap vi stjeler fra drømmefangeren til Frank Aarebrot.

For alt dette og mer; hør på Landet Ditt hver søndag kl. 11:00 – 12:00!

Siste podcaster

 • Landet Ditt - Best Of, V16 Podcast.
  Det akademiske året er over og med det skal vi vær til vårt i sommeren, i vårt fravær legger vi igjen det beste vi har produsert i løpet av våren 2016. Det skal snakkes om gullpensjoner, gaupefellinger, jernbaneprivatiseringer, påskeslikkerier og Venstrerepresentanter. I studio: Tobias Otterstad Jensen, Espen Vaage og Torstein Bøe, representert i klipp: Eirik Reikerås, Live Vedeler Nilsen og Ingrid Handeland.
 • Landet Ditt Podcast: Spesialsending Om Løst Definerte Politiske Fenomener.
  Vi har fått med oss to gjester for å snakke om løst definerte politiske "favoritt"fenomener. Kommunereformer, røykelover, informasjonsvideoer og hypotetiske skrekkregjeringer blitt satt under lupen og dekonstruert. I Studio: Tarjei Røsvoll, Kristoffer Samdal, Torstein Bøe, Espen Vaage og Tobias Jensen Otterstad.
 • Landet Ditt Podcast: Spesialsending Om Favorittpolitikere.
  Vi har fått med oss to gjester for å snakke om våre favorittpolitikere. Med litt ironisk distanse får blant annet Ulf Leirstein, Hans Bauge og Carl I. Hagen skryt for sin innsats. I Studio: Tarjei Røsvoll, Kristoffer Samdal, Torstein Bøe, Espen Vaage og Tobias Jensen Otterstad.
 • Landet Ditt 04/06 Podcast: Spillmonopol, E18 og intervensjon i Syria
  Denne uken diskuterer vi Norsk Tipping og spillmonopolet som utfordres av utenlandske aktører. Vi diskuterer (igjen!) utbyggingen av E18 som MDG nå ser ut til å akseptere og vi snakker om Norges eventuelle rolle i Syria og Irak, burde vi i det hele tatt trene lokale styrker, slik vi nå skal gjøre? Vi ser også til Amerika og slutten på den amerikanske nominasjonsvalgkampen. I Studio: Torstein Bøe, Espen Vaage og Tobias Jensen Otterstad.
 • Landet Ditt Podcast 28/5: Flyseteavgift, Politiets hasj-salg og E-sigaretter
  Denne uken diskuterer vi flyseteavgiften og refser Ryanair for å ikke være helt ærlig om hvorfor de forlater Rygge. Vi ser også på den nye loven som åpner for salg av E-sigeretter og ser på Politiets hasjsalg i "Var det så lurt?" I Studio: Torstein Bøe, Espen Vaage og Tobias Jensen Otterstad.

Alle artiklene til Landet Ditt