Norges første nyhetsmagasin om MMA. Vi tar ukentlig for oss aktuelle nyhetssaker, dyptgående analyser av kamper, og intervjuer med fightere og andre tilknyttet det norske og internasjonale MMA-miljøet. Med gjesteprogramledere i tillegg til tre faste programledere gir vi dere hver onsdag mellom 21:00 og 22:00 det siste fra MMA-verden.

Kontakt oss på mma@srib.no eller finn oss på Facebook og Twitter.

Siste podcaster

 • MMA-Revyen - Episode 219
  Andreas og Torstein starter det nye året og tiåret med nye muligheter, nyttårsforsetter (som varer i en måned), barnediskusjoner, karakterutviklingen til Conor McGregor og UFC 246.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 218
  Andreas, Sverre og Torstein er tilbake, og snakker om de verste tingene man kan kalle folk, Joker på kino, pils i hverdagen, rasisme blant MMA-publikumet i USA, Emil Meeks nye callout, BMF-beltet, mellomvektere i lett tungvekt og Russland-kortet noen få gleder seg til i helgen.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 217
  Andreas og Torstein er omsider tilbake, og snakker brødbaking, matlaging, creepy ting å si om barn, begge sider av Brexit og selvfølgelig BMF-tittelen på UFC 244.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 216 - Kenneth Bergh
  I episode 216 er studioet flyttet til Oslo hvor Sverre tar en prat ute med Kenneth Bergh. Han snakker om sin development deal med UFC og hans tanker rundt sine siste kamper. Det tas også en god tur innom ståa i mellomvektdivisjonen og en analyse av Whittaker – Adesanya.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 215
  Andreas, Torstein og Sverre er tilbake og snakker negleklipping på kontoret, norm-core i hovedstaden, fødselsgaver, eyepokes, oppdragelse av Mexico, Kenneth Berghs sjanser for UFC-kontrakt, og selvfølgelig Jack Hermansson og resten av UFC-kortet i København.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 214
  Andreas, Sverre og Torstein starter sesongen på ordentlig, og snakker flaue stuntintervju på Torgallmenningen, leilighetsbytte, fødselspermisjon, lettvektsdivisjonen, høsten i UFC og mye mer.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen TnT - Episode 213
  Vi tyvstarter sesongen med en episode av TnT! Torbjørn og Torstein snakker Conor McGregors siste sprell, sommerens UFC-kort, UFC 241 og mye mer.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 212
  Sommeravslutning betyr ikke sommerstengt! Andreas og Torstein er tilbake og snakker Junior mot Francis, de feminine armene til Andreas, Dark på Netflix, sykkelhjelmer for barn, Nate Diaz sjanser i weltervekt, UFC 239 og mye mer.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 211
  Episode 211 og sommeravslutningspodcast kan skilte med Sverre i studio, Thorvald "The Simple One" Ness på besøk fra Oslo, Torbjørn "Ubåt" Madsen med forhåndsskrevne monologer, og selvfølgelig Andreas og Torstein.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 210
  I episode 210: Må du nå begynne å forholde deg til Henry Cejudo? Svaret er ja, men ikke hele redaksjonen liker det. Andreas og Sverre er like rystet over Shevchenko-Eye som dommeren i kampen var, og må vi egentlig kjøre omkamp på Cowboy-Fergusson?
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 209
  Sverre og Torstein må klare seg uten en Hurtigrutende Andreas, og snakker Alexander Gustafssons siste tur i buret, den grusomme knockouten av Jimi Manuwa, Champions League-finale, 17. mai-taler, UFC 238 m.m.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 208
  Andreas og Torstein tar en uventet lørdagsepisode, og snakker om tiretters middager, mancrush på kollegaer, Tsjernobyl, voksenansvar, urettmessig kritikk av Kevin Lee, comebacket til Urijah Faber og fremtiden til Alexander Gustafsson i UFC.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 207
  Andreas, Torstein og Sverre snakker nyeste episode av Game of Thrones, fyllehelg etter 30, Slam of the Century, lengste tapsrekker i UFC og UFC Rochester.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 206
  Andreas og Torstein er tilbake med en ny episode, og snakker Donald Cerrone, fremtiden i lettvekt, Daniel Cormiers tittelkamp mot Stipe, buzzord i organisasjonsteori, åpne kontorlandskap, UFC 237 og mye mer.
  Last ned (mp3-format)
 • MMA-Revyen - Episode 205
  Andreas, Torstein og Sverre er tilbake, og begraver seg i Jack Hermanssons fenomenale og enestående seier over Ronaldo 'Jacare' Souza. I tillegg (SPOILER ALERT!) kritiserer de kavaleribruken i den siste Game of Thrones-episoden, forteller om hvordan kleine uttalelser i ungdomsårene henger ved deg for alltid, diskuterer ny sesong av tippekonkurransen og ser frem mot helgens kommende UFC-kort.
  Last ned (mp3-format)