Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Siste podcaster

 • Potter-generasjonen - Farvelfest
  Potter-generasjonens farvelfest var 24. oktober, live fra Kvarteret i Bergen. I denne podkasten prøver vi å oppsummere serien, vi synger litt, og vi koser oss veldig! Takk for at dere har hørt på. Vi høres! I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-generasjonen - #70 Deathly Hallows: Epilog + oppsummering
  I denne podcasten avslutter vi gjennomgangen av Deathly Hallows med epilogen og en oppsummering av boka. Vi sees 24.oktober for oppsummering av hele serien på Kvarteret eller stream. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-Generasjonen - #69 Deathly Hallows: Kap. 34, 35 og 36
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 34, 35 og 36 i Deathly Hallows. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-generasjonen - #68 Deathly Hallows: Kap. 31, 32 og 33
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 31, 32 og 33 i Deathly Hallows. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-generasjonen: - Bonuspod: Mytologi
  I denne podcasten har me besøk av Joacim Myhre, som har hakket meir peiling på mytologi enn oss. Han har med ein heil haug med spanande referansar som me har gått glipp av i lesinga av serien. I studio: Joacim Myhre, Kristian Ophaug Dahl, Maria Gunnarsdotter Svedal og Guro Wågan.
 • Potter-generasjonen - #67 Deathly Hallows: Kap. 28, 29 og 30
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 28, 29 og 30 i Deathly Hallows. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-generasjonen - #66 Deathly Hallows: Kap. 25, 26 og 27
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 25, 26 og 27 i Deathly Hallows. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.

Alle artiklene til Potter-generasjonen