Di Canio Vs. Ferguson

This content has been archived. It may no longer be relevant

Premier League fyller 20 år, og i den anledning kårer fotballprogrammet “Offside” tidenes kuleste Premier League-lag. Kåringen baseres i hovedsak på spillerens karakter utenfor banen. Denne uken bestemmer vi hvem som blir vår midtspiss. Paulo Di Canio eller Duncan “Big Dunc” Ferguson.

Di Canio
Paulo Di Canio kan på mange måter kalles trendsetteren for den italienske Premier Leaguebølgen. Mannen spilte for italienske storklubber som Lazio, Juventus og Milan, før han som en del andre bråkmakere, søkte lykken i Storbritannia. Ferden hans startet i Celtic før vi endelig fikk gleden av å ha Paulo i det gjeve selskap da han dro til uglene fra Sheffield.

Det var i West-Ham Paulo skulle bli en legende. Før den tid hadde han rukket å få en 16 kamper utestegnelse etter å ha dyttet ned dommeren i en kamp etter han ble utvist. Hos the Hammers er Di Canio mest kjent for sin eminente volley, og sin eminente fair-play handling. Å ta ballen i fast grep etter at en motspillers stopper ligger nede ville vi ialdri sett idag. Idag ser vi Paulo som trener i Swindon, men er nok nå mest kjent for å være en facist. Det har han faktisk sagt selv at han er.

 Ferguson
Duncan Ferguson startet karrieren sin i Dundee. Etter dette dro han til Rangers, før han omsider dro dit han alltid skulle dra. Til Goodison. Hos the Toffees passet skotten perfekt inn med sin meget fysiske stil, og ble fort klubbens viktigste spiller.

Ett kontroversielt opphold i Newcastle er, og blir mannen en Evertonian. For oss som ikke er Evertonfrelst, liker vi denne mannen for sin robuste holdning til fotball. En liten nedskalling her og der burde bære lov. De er jo strengt tatt menn. “Big Dunc” er også kjent for å ha banket opp to menn som prøvde å rane huset hans. Og da mener jeg banke opp. Den ene av gjerningsmennene brukte lang tid på å komme seg ut av intensiven.

 

Fortsatt usikker? Hør Henrik Langeland Jensen og Erik Lavik gi deg flere argumenter her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Offside-Tidenes-Premier-League-DiCanio-vs-Ferguson-HLJ-EL.mp3]

Stemme gjør du her! Du kan stemme helt frem til Onsdag kl. 11.00. Da presenterer vi vinneren, pluss to kandidater til tidenes kuleste manager.

[poll id=”17″]

Anbefalte artikler