Bjarte er hjemme igjen!

17. januar hadde Bjarte Hjelmelands nye show, “Gu kor gøy!”, premiere på Ole Bull Scene. Etter et år med planleggingen og arbeid med showet er Bjarte Hjelmeland endelig tilbake i byen mellom de syv fjell for å spre latter og glede. Han er tilbake etter sin merkverdige rolle i “La cage aux folles” på Den Nationale Scene i 2010 og 2011. En rolle som ble kronet med Komiprisen 2011 for årets mannlige artist, revy og komedie.

Bjartes skråblikk

I “Gu kor gøy!” tar Bjarte Hjelmeland publikum med på en reise full av sprikende karakterer. Det hele  toppes med en parodiering av ingen ringere enn hele Bergens ordfører; Trude Drevland. “Dette er mitt skråblikk på verden”, sier Bjarte Hjelmeland, til Skumma. Showet har allerede solgt over 25 000 billetter og har høstet gode kritikker i media. Så hvis du ønsker å få med deg “Bjartes skråblikk”, i nyårets store komedie-forestilling, må du være kjapp på labben!

Her kan du høre intervjuet med Bjarte Hjelmeland: [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/01/Intervju-med-Bjarte-Hjelmeland.mp3]

Våre podcaster finner du her:

Anbefalte artikler