Favorisering!

Uten for mye seremoni eller rabalder bruker vi en hel time på å presentere oss selv i form av våre egne personlige favoritter i musikken.  Karina har som vanlig med det særeste innslaget i form av 80-tallsheltene Heaven 17 og Brian Eno. Aleks har tatt med nyfavoritten Elbow og mannen vi alle elsker å elske: Tom Waits.  Vårt helt nye redaksjonsmedlem Audun introduserer seg selv med bandene Mercyful Fate og Satan’s Satyrs, og etablerer seg dermed som Gorillas metalalibi.  Programsjef Maiken er som vanlig nostalgisk og sentimental og snakker om kjærlighet, savn, Oxymoron og The Defects.

Med andre ord: minst mulig prat og mest mulig musikk – akkurat som det skal være. Godt nytt år!

Ukens spilleliste:

Iceage – Coalition

Queens of the stone age – Medication

Tom Waits – Make it rain

Elbow – Grounds for divorce

Brian Eno – Pow pow negro blowtorch

Heaven 17 – Temptation

Oxymoron – Westworld

The Defects – Dance

Mercyful Fate – Evil

Satan’s Satyrs – Sadist 69

The Buff Medways – Troubled Mind

Anbefalte artikler