Elsker du film? Kinosyndromet gir deg de nye og gamle skattene innen film og tv hver uke. Tune in hver torsdag klokken 11:00-12:00 for å høre anbefalinger, diskusjoner, anmeldelser og spennende nyheter! Få med deg de ferskeste premierene, de beste aktørene og konkurrer om å vinne kinobilletter hver uke.
Kontakt oss gjerne på e-post: kino@srib.no

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310120029″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”140″ iframe=”true” /]

Siste podcaster

 • Fantastic Beasts-spesial!
  Magnus, Phuong og Karen tar for seg alt om de nye Harry Potter-filmen: The Crimes of Grindelwald. OG denne uka har vi med oss Maria fra Potter-generasjonen som er med oss i diskusjonen om hvor de nye filmene har plass i Harry Potter-universet.
 • 8.11.18 - Girl in the Spiders Web, Chilling Adventures of Sabrina
  Karen, Phuong og Magnus tar for seg Girl in the Spiders Web som ukas premiere og snakker om Girl with the Dragon Tattoo. De forteller om hva de har sett siden sist, og anmelder den nye netflix-suksessen The Chilling Adventures of Sabrina! Det hele avsluttes med en runde av "dårlig forklart", hvor Karen forsøker å forklare filmer for Phuong og Magnus på dårligst mulig måte og de skal gjette hvilken film det er snakk om.
 • 01.11.18 Bohemian Rhapsody, mr. robot og biopics
  I denne sendingen er gutta i studio og snakker om Bohemian Rhapsody med Queen i all sin storhet, Mr. Robot og biopics.
 • 25.10.18 - halloween spesial
  Magnus og Gard skremmer vettet av deg i denne halloween spesialen. Vi snakker om filmen halloween (både den nye, og den fra 1978). Det blir snakket om hva som gjør en film skummel, og hva som skremte oss da vi var små. Denne episoden er ikke for de lettskremte (du har blitt advart).
 • 18.10.18 - Ensomhetsuke
  Karen, Kristian og Phuong tar for seg ukas premierefilm, Bad Times at the El Royal, og hvorfor det er sykt chill å gå på kino alene. De gir deg og en annbefaling på en film som passer perfekt å se alene eller med venner, nemlig I Love You, Man, og avslutter det hele med å duellere om hva som er tidenes beste "feel good"-film!
 • 11.10.19 Tarantino
  Kristian, Karen og Magnus har denne uken en Tarantino-spesial! Tune inn og hør oss snakke om Pulp Fiction, Tarantino sin stil og mye mer
 • BONUSPODCAST BIFF spesial 2018
  Phuong og Terje har vært på BIFF 2018 og gir sin toppliste av dokumentarer og fiksjonsfilmer her! Finn ut hvilke filmer som vi mener kom ut på toppen av alle de 150+ filmene på BIFF!

 

Alle artiklene til Kinosyndromet