Elsker du film? Kinosyndromet gir deg de nye og gamle skattene innen film og tv hver uke. Tune in hver torsdag klokken 11:00-12:00 for å høre anbefalinger, diskusjoner, anmeldelser og spennende nyheter! Få med deg de ferskeste premierene, de beste aktørene og konkurrer om å vinne kinobilletter hver uke.
Kontakt oss gjerne på e-post: kino@srib.no

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310120029″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”140″ iframe=”true” /]

Siste podcaster

 • 17.01.19 - Kinosyndromet filmpriser
  Karen, Phuong og Terje sitter i studio og tar for seg det norske kinoåret 2018. Vi presenterer våre personlige favoritter i kategoriene beste film, beste kvinnelig og mannlig skuespiller, beste regissør og beste cinematografi.
 • 06.12.18 - Anime bonanza
  Magnus og Phuong i studio får besøk av Michael i Kinosyndromets anime bonanza! Her prøver vi å definere hva anime egentlig er, hva våres favoritter er, pensumfilmen Akira som åpnet veien for anime til vesten, anime sin påvirkning for vestlig media og til slutt snakke om "østens Pixar": Studio Ghibli. Er du usikker på hvilken anime du skal begynne på, så kan du høre våres anbefalinger også!
 • 29.11.18 - Filmmusikkspesial
  Karen, Phuong og Terje snakker om filmmusikk! De diskuterer hvor viktig musikk egentlig er for en fil, hvem som er deres favoritter blant alle filmkomponistene, anbefaler filmen whiplash og har en gjettekonkurranse for hvem som klarer å gjette flest lydspor fra kjente filmer.
 • 22.11.18: Slaktesyndromet
  Med at vi har anbefalt du, vår kjære lytter mange gode filmer, har vi nå sett oss litt lei dette og byr dermed på med en såkalt slakte sending.Vi finner frem dritten av dritten for denne sendingen. I motsetning til disse filmenene er denne episoden ikke noe du bør unngå.
 • Fantastic Beasts-spesial!
  Magnus, Phuong og Karen tar for seg alt om de nye Harry Potter-filmen: The Crimes of Grindelwald. OG denne uka har vi med oss Maria fra Potter-generasjonen som er med oss i diskusjonen om hvor de nye filmene har plass i Harry Potter-universet.
 • 8.11.18 - Girl in the Spiders Web, Chilling Adventures of Sabrina
  Karen, Phuong og Magnus tar for seg Girl in the Spiders Web som ukas premiere og snakker om Girl with the Dragon Tattoo. De forteller om hva de har sett siden sist, og anmelder den nye netflix-suksessen The Chilling Adventures of Sabrina! Det hele avsluttes med en runde av "dårlig forklart", hvor Karen forsøker å forklare filmer for Phuong og Magnus på dårligst mulig måte og de skal gjette hvilken film det er snakk om.
 • 01.11.18 Bohemian Rhapsody, mr. robot og biopics
  I denne sendingen er gutta i studio og snakker om Bohemian Rhapsody med Queen i all sin storhet, Mr. Robot og biopics.

 

Alle artiklene til Kinosyndromet