Elsker du film? Kinosyndromet gir deg de nye og gamle skattene innen film og tv hver uke. Tune in hver torsdag klokken 11:00-12:00 for å høre anbefalinger, diskusjoner, anmeldelser og spennende nyheter! Få med deg de ferskeste premierene, de beste aktørene og konkurrer om å vinne kinobilletter hver uke.
Kontakt oss gjerne på e-post: kino@srib.no

Siste podcaster

 • Kinosyndromet - Wandavision, Love og Emmys
  I denne ukens episode av Kinosyndromet får du flere gode film og serietips, våre tanker rundt den nye Wandavision traileren, Christian har sett filmen Love og Emmys blir selvfølgelig tatt opp. Alt avsluttes med en spennende quiz.
 • New Mutants, Dune-trailer og Tom Cruise i Norge
  I ekstraordinære korona-tider møtes Terje, Hanna og produsent Lea over Zoom for å diskutere de ferskeste filmnyhetene. Denne uken anmelder vi kinofilmen New Mutants, i tillegg til å diskutere den nye Dune-traileren, MI7-innspilling i Norge samt at Disney+ endelig er lansert.
 • Tenet, Nolan-quiz og DC-trailere
  Endelig tilbake!! Terje, Christian og vårt nyeste medlem Hanna er i studio, og i ukas sending kan du blant annet bli bedre kjent med henne. I tillegg blir det anmeldelse av storfimen Tenet, det quizzes i Christopher Nolan-funfacts, og vi tar for oss trailere fra DC Fandome.
 • Sommerkoronaspesialpodcast
  Sommeren er her, og Karen, Michael og Terje møtes for å snakke om de spesielle månedene vi har lagt bak oss. Hva har vi sett på i koronatiden? Hva skjer i filmverden om dagen? Svaret på dette og mer får du i ukas bonuspod, som også blir sesongens siste utgave av Kinosyndromet.
 • Fremad, Utvidede filmunivers, Kinasyndromet
  I ukens sending er Terje, Michael og special guest Phuong er her for å opplyse dere om filmindustrien i disse apokalypsetider. Michael og Phuong har vært og sett Fremad, og Michael har preparert en lek om Pixar-filmer. De diskuterer også Coronavirusets påvirkning av filmindustrien. Prayers out for Tom Hanks!
 • The Farewell, Kvinnespesial 2020
  I denne ukas Kinosyndromet snakker vi om ukas premiere The Farewell, vi har en diskusjon om sterke kvinnelige karakterer i film, et innslag om Movie 43 og avslutter med en liten lek.
 • The Gentlemen, Torden og lek
  Karen, Lukas og Christian snakker om 2 av ukens premierer, The Gentlemen og Torden. I tillegg har Michael laget innslag om Ringenes Herre og Karen har laget en fleip eller fakta lek om den norske filmen Pax.

 

Alle artiklene til Kinosyndromet