Elsker du film? Kinosyndromet gir deg de nye og gamle skattene innen film og tv hver uke. Tune in hver torsdag klokken 11:00-12:00 for å høre anbefalinger, diskusjoner, anmeldelser og spennende nyheter! Få med deg de ferskeste premierene, de beste aktørene og konkurrer om å vinne kinobilletter hver uke.
Kontakt oss gjerne på e-post: kino@srib.no

Siste podcaster

 • Sommerkoronaspesialpodcast
  Sommeren er her, og Karen, Michael og Terje møtes for å snakke om de spesielle månedene vi har lagt bak oss. Hva har vi sett på i koronatiden? Hva skjer i filmverden om dagen? Svaret på dette og mer får du i ukas bonuspod, som også blir sesongens siste utgave av Kinosyndromet.
 • Fremad, Utvidede filmunivers, Kinasyndromet
  I ukens sending er Terje, Michael og special guest Phuong er her for å opplyse dere om filmindustrien i disse apokalypsetider. Michael og Phuong har vært og sett Fremad, og Michael har preparert en lek om Pixar-filmer. De diskuterer også Coronavirusets påvirkning av filmindustrien. Prayers out for Tom Hanks!
 • The Farewell, Kvinnespesial 2020
  I denne ukas Kinosyndromet snakker vi om ukas premiere The Farewell, vi har en diskusjon om sterke kvinnelige karakterer i film, et innslag om Movie 43 og avslutter med en liten lek.
 • The Gentlemen, Torden og lek
  Karen, Lukas og Christian snakker om 2 av ukens premierer, The Gentlemen og Torden. I tillegg har Michael laget innslag om Ringenes Herre og Karen har laget en fleip eller fakta lek om den norske filmen Pax.
 • Fjols til Fjells, Ragnarok, og Norske Drittfilmanmeldelser
  Terje, Lukas og Karen har en vaskeekte norsk film og tv-spesial! De tar for seg den nye Fjols til Fjells, Netflixserien Ragnarok og diskuterer sist men ikke minst hvordan det går med norsk filmproduksjon for tiden, og hvorfor det ikke når så langt som det kan. For å smelle det hele sammen har Terje laget en kviss til Lukas og Karen hvor de skal gjette hvilken norsk film det er snakk om, ut ifra anmeldelsene de fikk i aviser da de kom ut.
 • Sonic the Hedgehog, Oscars 2020, Marte
  Lukas, Michael og nytt medlem Marte omtaler Sonic the Hedgehog og årets Oscar-utdeling. I tillegg introduseres Marte og Michael pitcher en idé til film om spillserien Civilization.
 • Birds of Prey, Uncut Gems og Breakthrough
  Terje, Karen og Amalie snakker om Birds of Prey og Uncut Gems. Michael har et innslag om Breakthrough og vi har enda en lek mked straff til taperen.

 

Alle artiklene til Kinosyndromet