Elsker du film? Kinosyndromet gir deg de nye og gamle skattene innen film og tv hver uke. Tune in hver torsdag klokken 11:00-12:00 for å høre anbefalinger, diskusjoner, anmeldelser og spennende nyheter! Få med deg de ferskeste premierene, de beste aktørene og konkurrer om å vinne kinobilletter hver uke.
Kontakt oss gjerne på e-post: kino@srib.no

Siste podcaster

 • Michael er tilbake, Jojo Rabbit og filmåret 2020
  Karen og Lukas ønsker Michael velkommen (tilbake) i Kinosyndromet. De prater om Oscar-aktuelle Jojo Rabbit, The Rise of Skywalker og hva de gleder seg til i 2020
 • Filmåret 2019
  Terje og Lukas tar for seg hele film- og TV-året 2019. Nominasjoner og priser skal deles ut til det redaksjonen mener er de beste skuespillerne fra 2019, pluss de beste og verste filmene.
 • Hjelp, Det er Julesending
  Lukas, Karen og Mikkel elsker julen og derfor presenterer noen av sine julefilm-tradisjoner og filmer de elsker å se i juletiden. De snakker om julefilmer som ikke egentlig har noe med julen å gjøre, leser opp et forvridd manus fra en kjent julefilm, og har quizer og konkurranser i ekte juleånd! Klarer du å henge med? Fra alle oss i Kinosyndromet, til alle dere som hører på: ha en riktig god jul!
 • Knives Out, Jumanji og Sitatlek
  Karen, Amalie og Christiar anmelder to filmer som har premiere nå i desember, Knives Out og Jumanji: The Next Level. Vi snakker også om hvordan trailere har forandret seg gjennom årene og Karen har laget en gøyal sitatlek.
 • Ford vs. Ferrari, The Irishman, Lagunen kino
  Terje, Lukas og Mikkel tar for seg to premier denne uken, én på kino og én som kommer på Netflix. I tillegg har Terje vært på besøk til nye Lagunen kino og tatt en prat med kinosjef Silje Storrud
 • Klaus, Cats og Pitch av ny film
  På denne sendingen snakker Karen, Amalie og Lukas om den nye animasjons filmen Klaus på Netflix, de snakker også om den kommende filmen Cats, Karen pitcher en fiilm for oss, og Lukas stiller med quiz!
 • Doctor Sleep, Scorsese diskusjon og The Shining Quiz
  I denne episoden snakker Terje, Christian og Amalie om den nye Doctor Sleep filmen, de diskuterer Scorsese sin uttale om at Marvel filmer ikke er "cinema", om det er etisk greit å bruke døde skuespillere i nye filmer og har en informativ quiz om The Shining.

 

Alle artiklene til Kinosyndromet