Guttene spiller for oss live i studio. Foto: Yvonne Sivertsen

Morgenfrysninger

SIGURD og Lluvia Son leverer.

I dag fikk Studentmorgen Torsdag besøk av Sigurd og Edvard, to brødre fra Bergen som går under artistnavnene SIGURD og Lluvia Son.

SIGURD er en popmusiker med tunge melodier og gjennomførte og vakre tekster. Lluvia Sons melankolske regn-pop om hjemlengsel og forelskelse har gitt han andreplass i Eggstock-festivalen og oppvarmingsgig for dePresno. Debut EPen kommer i 2018.

De faller innenfor samme musikalske landskap, men skiller seg fra hverandre i stil og uttrykk. De spiller hver sin konsert på Kvarteret i kveld! I radioen i dag spilte de en låt de har skrevet sammen, og det låter helt fantastisk.

Kvarteret i kveld, dørene åpner klokken 21.00.
Up&Coming: Lluvia Son og SIGURD arrangement på Facebook
Ta turen og vi garanterer frysninger!

 

Link til SIGURD sin Facebookside

Link til Lluvia Son sin Facebookside

I podcasten under kan du høre guttene synge (58 minutter ut i sendingen).

Siste podcaster

  • MANDAG: Harry Potter-spesial med Emilie, Vilde Mari og Lisa
    Det er mandag nok en gang! Denne siste mandagen før vi tar juleferie har vi en godbit på skjemaet: HARRY POTTER-SPESIAL! Det stemmer, Harry Potter-sendingen vi pratet om i september står endelig for tur. Tune in for snakk om alt mellom himmel og jord i trolldomsverdenen, Harry Potter-quiz og Ukas M om om noe magisk på M. God jul fra mandagsgjengen!

Studentmorgen

Studentradioen i Bergens morgenshow hjelper deg å stå opp hver ukedag med gjester, humor, konkurranser, lettbeinthet og aktuelt stoff. Hør oss fra 07.00 – 10.00 på FM 96.4 / 107.8 eller nettradio.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *