Morgenfrysninger

I dag fikk Studentmorgen Torsdag besøk av Sigurd og Edvard, to brødre fra Bergen som går under artistnavnene SIGURD og Lluvia Son.

SIGURD er en popmusiker med tunge melodier og gjennomførte og vakre tekster. Lluvia Sons melankolske regn-pop om hjemlengsel og forelskelse har gitt han andreplass i Eggstock-festivalen og oppvarmingsgig for dePresno. Debut EPen kommer i 2018.

De faller innenfor samme musikalske landskap, men skiller seg fra hverandre i stil og uttrykk. De spiller hver sin konsert på Kvarteret i kveld! I radioen i dag spilte de en låt de har skrevet sammen, og det låter helt fantastisk.

Kvarteret i kveld, dørene åpner klokken 21.00.
Up&Coming: Lluvia Son og SIGURD arrangement på Facebook
Ta turen og vi garanterer frysninger!

 

Link til SIGURD sin Facebookside

Link til Lluvia Son sin Facebookside

I podcasten under kan du høre guttene synge (58 minutter ut i sendingen).

Siste podcaster

  • TIRSDAG: Aurora, Naba og Ida
    Kom i julestemning med tirsdagsgjengen! Aurora trenger hjelp til valg av julekalender, Naba forteller om en forbigått gladnyhet og Ida har blitt økonom. Start dagen sammen med oss! Vi byr på quiz, would you rather, julekaketesting og masse annen kos<33 I studio: Aurora Fisketjøn Otterå, Naba Mehmood og Ida Lie-Nielsen Produsent: Tiril Andersen

Anbefalte artikler