Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

Er du sliten etter helga og lengter ikke akkurat etter ny uke? Fortvil ikke. Mandagens supermix redder morgentimene dine. Mandagen blir aldri blå fordi denne gjengen er rå! Charlotte, Marcus, Henriette og Mathilde skal gjøre alt de kan for å lose deg gjennom den harde mandagen. Ved hjelp av nyhetsoverskrifter som du ikke kunne tro er sanne, gøyale quizer og herlige historier fra øst til vest, skal vi nok gi deg et litt bedre forhold til mandager!

Tysdag

Mandagen er gløymd! Tysdagen er her for å gi deg ein ordentleg start på veka. Tenk deg; det finaste adjektivet du kjem på, der har du tysdagsgjengen! Hedda, Shaniya, Sofie, Ulrik og Gjøri Marie står parat for å gjere morgonen din litt betre. Her får du ein blanding av sjølvkritikk, språkleg forvirring (Ivar Aasens disiplar) og musikalske diskusjonar. Dette kan du ikkje gå glipp av, me lyttast!

Onsdag

Lillelørdag aka ukens midtpunkt er her igjen og godgjengen Markus, Helene, Tora og Marit er her for å gi deg nok en forrykende sending! Det blir agurknytt, en god runde gruppeterapi og kanskje en aldeles så litta konspirasjonsteori? Lytt til oss hver onsdag på studentmorgen!

Torsdag

Studentradioen i Bergen har samlet et mystisk drømmelag som skal gi DEG klassisk morgenradio. Mathilde, Leanda, Martin (Murtin) og Jakob har fått gleden av å styre Studentmorgen Torsdag. De liker ikke å skryte av det, men ingen av dem har lest Anne B. Ragdes novellesamling. Alle har motiv, men hvem har begått mordet? Er det barnestjernen med Disney Channel-fortid? Er det sosiologen med Peter Pan-syndrom? Eller er det Ten Sing-duoen som har forsaket sin barnetro til fordel for brusetabletter? Få svar på alle spørsmål du ikke trodde du hadde, hver torsdag kl. 8-10!

Fredag

Endelig FREDAG!! Ved hjelp av en gjeng med sprudlende personligheter fra nær og fjern skal starten på helgen virkelig boostes i gang. Ingeborg, Didrik, Jenny og Johan tar deg med på konkurranser, tull og fjas, samt seriøse/useriøse temaer. Denne gjengen vil alltid gjøre sitt for at du får en knallstart på helga!

[postlist id=40843 limit=”10″]