Vinn spill med Hardcore!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Konkurransen er avsluttet

Endelig er tiden inne for vår årlige julekonkurranse. Hardcore er et radioprogram om spill hvor fokuset er på de mest interessante diskusjonene, personlighetene og historiene fra gamingverdenen.

Hør gjerne vår julespesial som er full av innsiktsfulle og morsomme segmenter: Intervju med Rain AS, utviklerne bak Teslagrad, brutal eggelikør-drikkekonkurranse og oppsummerering spillåret 2012. Nyt 2 timer med spillsnakk og heftige diskusjoner.

Siste podcaster

  • Spillmagasinet: Kommende Adaptasjoner og Bisarre Fohåndsbestillinger
    Er vi på veg mot en storhetstid for gode filmadaptasjoner av spill, nå som spill begynner å bli mer og mer normalisert som et medium? Og er det verdt å betale nærmere 2000 NOK fo å få tilgang til Star Wars Outlaws 72 timer før alle andre? Store spørsmål som trenger lange svar fra store personligheter i denne ukens episode! I Studio: Benedikte, Kristian, og Agnar
  • Spillmagasinet: 24-timers recap, å gi seg på topp, og nytt indiespill!
    I kjølvannet av Studentradioens 24-timers sending har Spillmagasinet samlet seg i studio, to i full sminke og kjole, for å diskutere spill i kjent stil. Denne uken ser vi tilbake på 24-timers sendingen, diskuterer spill som ga seg på topp mot spill som fortsetter i all evighet, og den nye indiesuksessen Content Warning! I studio: Agnar, Carl-Eirik og Ole
Teslagrad er en norskutviklet plattformer med frisk visuell stil og innovativt gameplay. Bruk podcast-boksen lenger oppe for å høre intervju med gutta bak spillet, Rain AS.

Det er flust med titler som skal ut av Hardcores evige gledesbunke, men høydepunkter er Hitman Absolution til PS3, Playstation All Stars Battle Royale til PS VITA / PS3, Paper Mario: Sticker Star til 3DS og masse annet snacks.

Det eneste du trenger å gjøre, er å fortelle oss ditt beste spillminne fra julen. Det skal ikke mye til før man minnes på julemagien til The Legend of Zelda: Ocarina of time, Commander Keen eller Crash Bandicoot.

 

Konkurransen er avsluttet

 

Anbefalte artikler