Dr. Bergland bryter taushetsplikten?

Kroppslig anmelder

Dr. Bergland lover deg symptomer som: støle magemuskler, sliten kjevemuskulatur, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, bedret pusteevne, økt hjerterytme, samt harmoni og avspenning.

Ordet symptom kommer fra det greske symptoma, som betyr «det som skjer», eller «tilfelle». Vi vet at opplevelsen av symptomer er en subjektiv beskrivelse, og slettes ikke noe som rammer alle. Med mindre tidvis trekking på smilebånd og pokerfjes er symptomer, vil vi måtte puttes inn under kategorien asymptomatiske.

Diagnose: 400 kr fattigere grunnet «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Siste podcaster

  • Kroppslig - Pride 19.06.19
    I dag har vi i Kroppslig vært så heldige å få besøk av Sophie og Susanne fra Skeiv Ungdom Hordaland, og sammen med Sara og Henrik skal de snakke om Pride, arbeidet til Skeiv Ungdom og om utfordringer rundt det å være skeiv og det å jobbe for skeives rettigheter. Hva er det egentlig som skjer under Pride? Hva er det som er bra, og hva er det det må jobbes mer med? Og hvor blir det egentlig av alle de dårlige romantiske komediene med skeive karakterer? I tillegg har Kroppslig vært ute og rapportert direkte fra Pride-paraden i Bergen! Dette er en utvidet spesial-podcast, og den vil du absolutt ikke gå glipp av!

Kroppslig Studentradioen i Bergen

Et program om KROPP og SEX og alt annet du ikke vil prate med mora di om. Harde og myke fakta om samfunnsaktuelle tema – fra kjønnssykdommer, orgasme, onani og forelskelse til depresjon, angst og narkotika, blir diskutert med kroppslige briller. Tune inn hver lørdag kl. 12:00 – 13:00!

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *