Dr. Bergland bryter taushetsplikten?

Kroppslig anmelder

Dr. Bergland lover deg symptomer som: støle magemuskler, sliten kjevemuskulatur, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, bedret pusteevne, økt hjerterytme, samt harmoni og avspenning.

Ordet symptom kommer fra det greske symptoma, som betyr «det som skjer», eller «tilfelle». Vi vet at opplevelsen av symptomer er en subjektiv beskrivelse, og slettes ikke noe som rammer alle. Med mindre tidvis trekking på smilebånd og pokerfjes er symptomer, vil vi måtte puttes inn under kategorien asymptomatiske.

Diagnose: 400 kr fattigere grunnet «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Siste podcaster

  • Kroppslig - Medhum + graviditet 01.10.19
    Årets medhumprosjekt går til en bedre seksuell og reproduktiv helse og rettigheter for unge mennesker i Malawi. I den anledning arrangeres det et løp (medhumløpet) til inntekt for prosjektet. I denne episoden er du så heldig å få ta del i dette løpet, og selvfølgelig få mer kunnskap om det viktige prosjektet. Ikke nok med det! Hvis du trykker play, så vil du også få høre Sara, Henrik og Marie snakke om graviditet og HPV på en litt ny og personlig måte. God lytt!

Kroppslig Studentradioen i Bergen

Et program om KROPP og SEX og alt annet du ikke vil prate med mora di om. Harde og myke fakta om samfunnsaktuelle tema – fra kjønnssykdommer, orgasme, onani og forelskelse til depresjon, angst og narkotika, blir diskutert med kroppslige briller. Tune inn hver lørdag kl. 12:00 – 13:00!

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *