Kultur


 • Hardcore

  Uortodoks og kompromissløst spillpodcast om konsoll- og PC-gaming hver tirsdag kl 11:00. Anmeldelser, reportasjer, tilbakeblikk og gjester fra spillindustrien.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Hardcore — iTunes / Alle episodene


 • Potter-generasjonen

  Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Potter-generasjonen — iTunes / Alle episodene

 • Kinosyndromet
  Kinosyndromet

  Kinosyndromet er levende bilder på radio, av og for filmelskere. Vi anmelder premierefilmer før de kommer på kino, snakker med regissørene før de drar til Hollywood, og guider deg gjennom filmjungelen med stødig machete.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Kinosyndromet — iTunes / Alle episodene


 • Ordskifte

  Ordskifte er programmet for deg som har en mening om hva som er riktig og hva som er galt å si. Vi tar for oss språklige finurligheter og grunnen til at du snakker akkurat slik som du gjør.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • No Way

  NO WAY is the international culture program for you, who is interested in the world, your cultural neighbors, and all the weird stuff they think the Norwegians do. We’ll keep you updated on who’s in the city, what’s going on and reveal all the weird and funny facts about you, your neighbors and places you’ve never heard of before.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Assemble

  SriBs Assemble tek deg gjennom alle filmane i Marvel sitt kino-univers. Alle filmane frå Iron Man i 2008 til Avengers 4 i 2019 blir diskutert i kvar sin episode.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Assemble — iTunes / Alle episodene

 • Radioteateret
  Teaterpodden

  Immaturus’ radioteater er et samarbeidsprosjekt mellom Studentteateret Immaturus og Studentradioen i Bergen.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Teaterpodden — iTunes / Alle episodene

 • Skumma Kultur
  Skumma Kultur

  Vi siler ut skummet, den beste av den beste kulturen både i Bergen og resten av verdenssamfunnet. Enten vi er kritiske, glade misfornøyde, jublende, positive, konstruktive, strenge eller tilfredsstilt.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Skumma Kultur — iTunes / Alle episodene


 • Normcore

  Samtidig som de prøver å forstå seg på begrepet “normcore”, gir Silje, Hanne og Beate deg oppdateringer på de seneste trendene, de beste insta-kjendisene, og tips til hvordan du kan få en stiligere hverdag. Er du usikker på hvordan du skal kle deg til bryllupet, daten eller jobb? Jentene i Normcore har svaret.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Normcore — iTunes / Alle episodene

Aktualitet


 • Studentmorgen

  Er du lei av alarmen på mobilen? Prøv å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster i stedet!
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Studentmorgen — iTunes / Alle episodene

Samfunn og nyhet


 • Nyhetsuka

  Nyhetsuka er Studentradioens nyhets- og debattprogram for studenter. Vi holder deg oppdatert på de viktigste studentnyhetene, og gir deg spennende debatter og reportasjer hver fredag kl 11:00 og som podcast.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Nyhetsuka— iTunes / Alle episodene


 • Offside

  Det aller siste fra fotballens verden nasjonalt og internasjonalt; analyser, reportasjer og oppdatering på alt som skjer. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Offside — iTunes / Alle episodene


 • Utenriksmagasinet Mir

  I Utenriksmagasinet Mir kan du kvar veke høyra utanrikspolitiske analyser, kulturelle reportasjar og diskusjonar om ukjende eller kjende problemstillingar i verda.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Utenriksmagasinet Mir — iTunes / Alle episodene


 • Kroppslig

  Kroppslig ønsker å belyse fysiske, psykiske og sosiale dimensjoner ved det å være menneske i en kropp. Harde og myke fakta om samfunnsaktuelle tema – fra kjønnssykdommer, orgasme, onani og forelskelse til depresjon, angst og narkotika.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Bakrommet

  Bakrommet er eit politisk radioprogram med fokus på norsk politikk. Programmet har samla saman paneldeltakarar og programleiarar med politiske syn som går over heile det politiske spekteret.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • Practice Squad

  Practice Squad tar for seg alt som har med NFL og amerikansk fotball å gjøre. De største kampene, de viktigste spillerne og de villeste hendelsene i verdens mest underholdende liga havner under lupene hos Eirik Revke Thorsheim og Truls Lier hver onsdag fra kl 14:00 på Studentradioen i Bergen.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • TimeOut

  TimeOut er sportsprogrammet som vil diskutere alle store idrettseventer som skjer gjennom våren. Med god innsikt i det meste som skjer idrettsverden vil gutta i studio diskutere de store prestasjonene og enorme skuffelsene som vil komme i et vidt spekter av idretter.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene


 • 9 til 5

  9 til 5 er et program som forsøker å undersøke de forskjellige yrkene som finnes der ute. Sammen med Egil, Fredrik og Amund skal både lytterene og dem selv bli klokere på hvilke yrker som finnes og hvordan det er å ha dette som jobb.
  Abonnér: RSS / / Alle episodene

Humor & underholdning

 • Kvinneguiden
  Kvinneguiden

  Hvordan være kvinne i dagens samfunn?
  Vi tar deg med på vår søken etter svar gjennom temaer som film, politikk, humor og ikke minst kvinneguiden.no. Du hører oss live på Studentradioen i Bergen fra 10-11 hver onsdag!
  Abonnér: RSS Podcastlink til Kvinneguiden — iTunes / Alle episodene

 • Det Gode Selskap
  Det Gode Selskap

  Det Gode Selskap er et humorprogram som skal tenne reiselysten i deg. Hver uke tar programmet deg med til en ny destinasjon der vi møter norske kjentfolk, og får ekspertuttalelser fra verdensvante nordmenn. Dette er enkelt og greit for å gjøre din reise enklest mulig.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Studentrådet
  Studentrådet

  Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i studenthverdagen; alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på. Send inn dine spørsmål på Facebook eller Instagram, eller til studentradet@srib.no
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Høykultur

  Høykultur med Marcus Martello Palmin og Frode Bøe vil ta deg med på et humoristisk vorspiel, spesialdesignet for å piffe opp din hverdag. Proppet til randen med artige pek, fjollete innslag og kostelige diskusjoner. Bli med å lek, lær, lev og le.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Pilot med de andre gutta

  I en ellers global Studentradio er Radioprogram med Gutta det navlebeskuende alibiet som tar en titt på mediebransjen, å lage radio og generell produksjon.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Live i Studio
  Nekrologen

  I dette programmet blir de mørke sidene av tilværelsen belyst, såre temaer diskutert og gode historier fortalt. Sebastian og Andreas er over snittet opptatt av alt som er vanskelig og utfordrende, og er ikke redd for å grave seg ned i den mørke materien.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Krenkelseskanalen
  Krenkelseskanalen

  Krenkelseskanalen gjør seg til dommere over den siste ukens krenkende nyheter og stiller seg spørsmålet om dette egentlig er legitim krenkelse. Programmets panel tar for seg ulike hendelser, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Bli med oss inn i krenkoramaen som herjer i vår tid og hør oss harselere med alle dem som føler seg krenket.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

 • Vår Lokale Pub
  Vår Lokale Pub

  Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

Brunsj

 • Brunsj
  Brunsj

  Brunsj er Studentradioens ukentlige «best of»-magasin, hvor vi gir deg høydepunkter fra uken som har gått. Hør etter for de beste reportasjene, de beste intervjuene og den beste musikken.
  Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

Leter du etter et gammelt program? Sjekk podcastarkivet!