Kultur


 • Criminalis

  Ran, drap og narkotika – her har politiet satt sperrelinje over hele saken, og vi sitter på første rad. Bli med oss i det vi dykker i dypet av norske kriminalsaker og lærer mer om en mindre kjent side av norsk historie. Ikke alle lever på riktig side av loven, og det er de du får høre om her. Lytt til Criminalis hver mandag klokken 13:00-14:00!
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Criminalis — iTunes / Alle episodene


 • Jedirådet

  Jedirådet er en norsk Star Wars podcast fra Studentradioen i Bergen. I denne podcasten tar vi for oss Star Wars canon. Vi diskuterer historien til universet, finner forbindelser, lukker plotholes og diskuterer Star Wars.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Jedirådet — iTunes / Alle episodene


 • Hardcore

  Uortodoks og kompromissløst spillpodcast om konsoll- og PC-gaming hver tirsdag kl 11:00. Anmeldelser, reportasjer, tilbakeblikk og gjester fra spillindustrien.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Hardcore — iTunes / Alle episodene


 • Potter-generasjonen

  Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Potter-generasjonen — iTunes / Alle episodene

 • Kinosyndromet
  Kinosyndromet

  Kinosyndromet er levende bilder på radio, av og for filmelskere. Vi anmelder premierefilmer før de kommer på kino, snakker med regissørene før de drar til Hollywood, og guider deg gjennom filmjungelen med stødig machete.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Kinosyndromet — iTunes / Alle episodene

 • Skumma Kultur
  Skumma Kultur

  Vi siler ut skummet, den beste av den beste kulturen både i Bergen og resten av verdenssamfunnet. Enten vi er kritiske, glade misfornøyde, jublende, positive, konstruktive, strenge eller tilfredsstilt.
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Skumma Kultur — iTunes / Alle episodene


 • Reality Check

  Som en forlengelse av Paradisetimen kommer Reality Check – programmet som sørger for at du holder deg 110% oppdatert. Hvem har imponert mest? Hvem gjør oss mest startruck og hvem bærer vi mest gnag til? Dette i tillegg til flere høydepunkter, oppsummeres hver uke med innblikk i og tilbakeblikk på det som måtte røre seg innen reality. Vi snakker lavkultur på høyt nivå! Dette er med andre ord radioprogrammet for deg som elsker reality-TV
  Abonnér: RSS / Podcastlink til Reality Check — iTunes / Alle episodene

 • Aktualitet


  • Studentmorgen

   Er du lei av alarmen på mobilen? Prøv å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster i stedet!
   Abonnér: RSS / Podcastlink til Studentmorgen — iTunes / Alle episodene

  Samfunn og nyhet


  • Nyhetsuka

   Nyhetsuka er Studentradioens nyhets- og debattprogram for studenter. Vi holder deg oppdatert på de viktigste studentnyhetene, og gir deg spennende debatter og reportasjer hver fredag kl 11:00 og som podcast.
   Abonnér: RSS / Podcastlink til Nyhetsuka— iTunes / Alle episodene


  • Offside

   Det aller siste fra fotballens verden nasjonalt og internasjonalt; analyser, reportasjer og oppdatering på alt som skjer. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.
   Abonnér: RSS / Podcastlink til Offside — iTunes / Alle episodene


  • Utenriksmagasinet Mir

   I Utenriksmagasinet Mir kan du kvar veke høyra utanrikspolitiske analyser, kulturelle reportasjar og diskusjonar om ukjende eller kjende problemstillingar i verda.
   Abonnér: RSS / Podcastlink til Utenriksmagasinet Mir — iTunes / Alle episodene


  • Kroppslig

   Kroppslig ønsker å belyse fysiske, psykiske og sosiale dimensjoner ved det å være menneske i en kropp. Harde og myke fakta om samfunnsaktuelle tema – fra kjønnssykdommer, orgasme, onani og forelskelse til depresjon, angst og narkotika.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Oppholdstillatelse

   Lurer du på hvordan det er å være ikke-hvit nordmann? Lurer du på hvordan det er å ha identitetskrise annen hver dag, eller hvordan man skal reagere når man blir spurt om hvor man kommer fra? Miryam, Keziah og Shayan tar opp aktuelle temaer fra et flerkulturelt perspektiv. Hvit eller ikke, oppholdstillatelse eller ei, da er dette programmet for deg!
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Bakrommet

   Bakrommet er eit politisk radioprogram med fokus på norsk politikk. Programmet har samla saman paneldeltakarar og programleiarar med politiske syn som går over heile det politiske spekteret.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • Practice Squad

   Practice Squad tar for seg alt som har med NFL og amerikansk fotball å gjøre. De største kampene, de viktigste spillerne og de villeste hendelsene i verdens mest underholdende liga havner under lupene hos Eirik Revke Thorsheim og Truls Lier hver onsdag fra kl 14:00 på Studentradioen i Bergen.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • TimeOut

   TimeOut er sportsprogrammet som vil diskutere alle store idrettseventer som skjer gjennom våren. Med god innsikt i det meste som skjer idrettsverden vil gutta i studio diskutere de store prestasjonene og enorme skuffelsene som vil komme i et vidt spekter av idretter.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene


  • 9 til 5

   9 til 5 er et program som forsøker å undersøke de forskjellige yrkene som finnes der ute. Sammen med Egil, Fredrik og Amund skal både lytterene og dem selv bli klokere på hvilke yrker som finnes og hvordan det er å ha dette som jobb.
   Abonnér: RSS / / Alle episodene

  Humor & underholdning

  • Søndagsskolen
   Søndagsskolen

   I Søndagsskolen tilbyr vi tips og triks krydret med vitseri om hva søndagen kan bli. En kort og en lang Askerbøring, begge avdanka TenSing-gutter. Erik og Jakob råder om hvordan en ellers kjip søndag kan bli din nye favorittdag. Og Leanda da, selvsagt.Abonnér: RSS Podcastlink til Søndagsskolen — iTunes / Alle episodene

  • Kvinneguiden
   Studentenes Sosiale Håndbok

   Studentens sosiale håndbok er programmet som hjelper deg med å bli et mer sosialt, utadvendt og likbart menneske. Er du lei av å havne i kleine situasjoner og samtaler, ikke vite hvordan du skal håndtere sosiale relasjoner og situasjoner eller ønsker rett og slett å bli bedre på selve livet? Da er dette programmet for deg.
   Abonnér: RSS Podcastlink til Studentenes Sosiale Håndbok — iTunes / Alle episodene

  • Studentrådet
   Studentrådet

   Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i studenthverdagen; alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på. Send inn dine spørsmål på Facebook eller Instagram, eller til studentradet@srib.no
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Radioprogram Med De Andre Gutta

   I en ellers global Studentradio er Radioprogram Med De Andre Gutta det navlebeskuende alibiet som tar en titt på mediebransjen, å lage radio og generell produksjon.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Kronisk Norsk

   Kronisk norsk er et humoristisk, satirisk, ironisk og dyptgravende journalistisk prosjekt på Studentradioen i Bergen. Det var Inger-Marie Ytterhorn politikeren fra Norges desidert mest usjarmerende politiske parti, nemlig det kroniske uelegante partiet FRP som kom med denne frasen en novemberdag i 2018. Dette skulle skape stor uro i nasjonen og selv Siv Jensen måtte på banen for å unnskylde, men har ordet en verdi? Finnes det noe som er «kronisk norsk»?
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Kollektivet

   I SNL går beskrivelsen av av et kollektiv slik: ‘’Kollektiv, fellesskap, f.eks. om en del personer som bor sammen; (adj.) felles, samlet.’’ Det ser lett ut på papiret, men hvordan fungerer egentlig dette i praksis? Når det blir samlet en gjeng av like uvitende unge mennesker som alle prøver å finne ut hvem de er her i livet, oppstår det problemer! I Kollektivet forsøker vi å guide dere gjennom denne jungelen av normer og regler.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Bekymringsmelding

   Bekyringsmelding er to studenters reise gjennom alle tenkelige ting en kan bekymre seg for i hverdagen. Vi vil ikke bare prøve å finne løsninger på våre bekymringer, men også finne helt nye ting å bekymre oss for.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Et Rikere Sinn

   Et Rikere Sinn er radioprogrammet som gir deg svar på spørsmål du ikke visste at du hadde. Hver uke har vi med oss et knippe av verdens mest intelligente og interessante mennesker i studio, som garanterer kreative løsninger på komplekse problemer. Gjennom finurlige spalter dyrkes fjas, aktualitet, samfunn og kunnskap, i den rekkefølgen. Et Rikere Sinn er til enhver tid ditt idelle quizlag, men samtidig din beste fiende, hva enn det betyr. Men en ting kan vi garantere: Du vil få et rikere sinn!
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Eventyrlig

   Eventyrlig tar folkeeventyr på alvor.
   Fetterne Frode og Espen leser opp og problematiserer de folkekjære eventyrne, og så spør de ungarske Ferenc hva han egentlig synes om dem.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Live i Studio
   Presspodden

   Presspodden er en podkast om unødvendig press.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Krenkelseskanalen
   Krenkelseskanalen

   Krenkelseskanalen gjør seg til dommere over den siste ukens krenkende nyheter og stiller seg spørsmålet om dette egentlig er legitim krenkelse. Programmets panel tar for seg ulike hendelser, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Bli med oss inn i krenkoramaen som herjer i vår tid og hør oss harselere med alle dem som føler seg krenket.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  • Vår Lokale Pub
   Vår Lokale Pub

   Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  Brunsj

  • Brunsj
   Brunsj

   Brunsj er Studentradioens ukentlige «best of»-magasin, hvor vi gir deg høydepunkter fra uken som har gått. Hør etter for de beste reportasjene, de beste intervjuene og den beste musikken.
   Abonnér: RSS Podcastlink til programmet — iTunes / Alle episodene

  Leter du etter et gammelt program? Sjekk podcastarkivet!