Herlig, godt og blandet!

UKAS LÅT: Hajk – Get It Right

Hvis du har en litt tung mandag, vil den deilige stemmen til Sigrid Aase lede deg inn i en myk start på uken med låten ¨Get It Right¨.  Denne Oslobaserte gruppen har nettopp sluppet album og vår egen Vebjørn Arff har anmeldt det. Dette er deres andre album etter deres debutalbum Hajk fra 2017, som for øvrig ble nominert til spellemanns prisen innen pop.

Billie Eilish – Bury a friend

Bare 17 år gammel har Billie Eilish Pirate Bairde O’Connell (Ja du leste riktig) kommet mye lengre i livet enn de fleste av oss. Med en beat som kan minne om noe Kanye West kunne laget, og et ganske mareritt lignende musikkvideo. Har hun klart å lage en låt som både beroligende og skummel på samme tid. Vi digger det.

The Dogs – Who’s gonna pay?

Med Kristopher Schau I teten leverer The Dogs nok et høyenergisk album. Ikke bare er de svært aktive på scenen og i musikken de spiller, men også i musikkproduksjonen sin. Before Brutality som kom rett etter nyttår er deres syvende album på syv år. Dette albumet ble anmeldt av Vegard Valen Lindtveit fra studentradioens Piggtråd. Anmeldelsen finner du her. ¨Who’s gonna pay?¨ Er en låt om en gjeng med pønkere som krangler om hvem som skal betale. En låt med stadion feeling som er lett å synge med på og utrolig tøft orgel spill som kler Schaus raspete stemme. Hvis du er interessert i å se dem her i Bergen må du nok vente helt til 30. mars.

EarthGang – Proud Of U ft. Young Thug

Her får du en Atlanta basert sang fra hiphop duoen EarthGang har slått seg sammen med Young Thug. Sangen handler om (som du sikkert skjønte på tittelen) å være stolt av kvinnene i livet deres, og de vil vise at de er prissatt.  EarthGang kommer med albumet Mirrorland nå i februar og ¨Proud Of U¨ er kanskje en smakebit på hva som er i vente.

Lemaitre – Fast lovers

¨Fast lovers¨ er visstnok tittelsporet på elektronikaduoens kommende EP. Med koring og en drømmende synth, synger de om en jente som som tar kokain for å holde seg gående. Kjetil Jansen avslører at teksten handler om konsumerisme og lykke, og tanken om at materialismen kan ta kontroll over livene og lykken våre. Han avslører også at vi kan glede oss til de to nye sangene ¨Smoke¨ og ¨Better Now¨ på den kommende EP’en.

Offentlig sektor – Geir på tinder

Skriver om seg selv at de har som formål å fortelle historiene til dem som jobber innenfor fylkes, kommunal og statlig sektor. Dermed handler ¨Geir på tinder¨ om Geir på 53 år som nettopp har gått gjennom et samlivsbrudd og nå er kommet på tinder. En rå låt med tekst som er lett å synge med på. Passer perfekt når helgen endelig begynner å nærme seg igjen.

Softcore untd. – Gi meg tid

Softcore Untd er bestående av Sushi X Kobe, FAKETHIAS, Andreas Høvset og Vetle Junker fra Verdensrommet. Høvset Skrev teksten i en hytte på fjellet og mener dette har preget sangen med en mer naturlig feeling. Teksten handler om et ønske om å bryte ut av det trygge mønsteret som hverdagen medbringer. Dette gjør at musikken deres er av en litt udefinerbar sjanger, og begynner å bli kjent utenfor landets grenser. De har et kommende album i år og vi gleder oss.

Her kan du også sjekke ut A, B, og C-listen til Studentradioen på Spotify!

Anbefalte artikler